jagoda1979 23.11.05, 22:10 Mam pytanie jak odczytać datę ważności perfum?Na opakowaniu są kody jak je odczytywać?Z tego co słyszałam perfumy powinny mieć 3 letnią gwarancję, ale wiem ze w sklepach stoją o wiele dłużej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martysia-k Re: data ważności perfum 24.11.05, 10:40 kiedys czytalam ze kupujac perfumy kobieta butelke powinna zuzyc w ciągu 6 miesięcy, bo wtedy zapach jest bardzo intensywny i trwały. Ja perfumy zuzywam czasami nawet 100ml do 12 miesięcy i zapach nadal moim zdaniem jest tak samo trwaly jak przy zakupie. Ale ja uzywam testerów które są jeszcze mocniejsze niż opakowania zafoliowane z perfumerii. I kazdemu radze wlasnie kupic tester dla siebie, no chyba ze kupuje prezent to wtedy ładne kolorowe pudełeczko się lepiej prezentuje! Odpowiedz Link
icegirl Re: data ważności perfum 25.11.05, 14:03 Cóż, posiadałam Angela, którego używałam przez 4 lata. Od nowokupionego różnił się tym, że miał trochę inny kolor. Mam też kilkuletnią Sabatini - Devotion. Nadal pachnie tak samo. A testery wcale nie pachną mocniej, to takie urban legend :) Odpowiedz Link
sorbet Polecam + 24.11.05, 16:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=30161772 Pozdr. Odpowiedz Link