Dodaj do ulubionych

ciekawe aukcje na allegro part XXI

• kora.munroe Escada Collection - aukcja dla WOŚP 09.01.06, 11:44
      aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=67854
    • silence-dreamer jakaś Escada en fleurs za 60 zł!!!zna to ktoś??? 09.01.06, 23:08
      www.allegro.pl/show_item.php?item=80953121
      • nitulina Re: jakaś Escada en fleurs za 60 zł!!!zna to ktoś 09.01.06, 23:23
        Cholera silence bo zacznę Cię podejrzewać o kryptoreklamę tego sprzedającego ;)w
        Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę google...
        • nitulina Re: jakaś Escada en fleurs to odmiana Acte 2 09.01.06, 23:23

• silence-dreamer Re: jakaś Escada en fleurs to odmiana Acte 2 10.01.06, 00:25
            Flakon był z jakimiś złotymi ozdóbkami....a tu nie ma:/, sprawdzałem, ale opis
            mi za dużo nie daje, a pytam się, bo już kupiłem 2 rzeczy od tego allegrowicza
            i udało mi się je "wyrwać" bardzo tanio :P.
            Ktoś może czuł to w realu a nie z opisu, bo nuty ma bardzo smakowite, a
            potrzebny mi jakiś prezent dla przyjaciółki, jaka trwałość itp., i czy to nie
            jest jakaś staroć, przeterminowana..?
    • eowyn Plyn do kapieli Venezia 10.01.06, 00:38
      allegro.pl/show_item.php?item=81009557
    • eowyn Libertine VW 10.01.06, 00:38
      allegro.pl/show_item.php?item=80994897
    • eowyn zestaw miniatur 10.01.06, 00:39
      allegro.pl/show_item.php?item=80969896--
      There is a star in the sky
      guiding my way with its light
      • silence-dreamer Re: zestaw miniatur 10.01.06, 00:50
        nie działa ten link :/
        • eowyn Re: zestaw miniatur 10.01.06, 14:23
          oj nie dziala, bo sie troche z kawalkiem sygnaturki sczepil...
          jeszcze raz wobec tego:

allegro.pl/show_item.php?item=80969896
    • eowyn AROMA ALLEGORIA Apaisant Soothing 10.01.06, 00:40
      allegro.pl/show_item.php?item=80940250
    • eowyn L'or de Torrente uzywane 10.01.06, 00:42
      allegro.pl/show_item.php?item=81012386
      • chatka_ Re: L'or de Torrente uzywane- dzieki!!! 10.01.06, 00:49
        Bede polowac!
    • eowyn CdG2 100 ml/199zl 10.01.06, 00:53
      allegro.pl/show_item.php?item=80943748
    • aniamasnik Re: ciekawe aukcje na allegro part XXI 10.01.06, 13:08
      Uwaga - Tygrys Kenzo 30 ml

www.allegro.pl/show_item.php?item=80998988
      • aniamasnik Tygrys Kenzo 10.01.06, 13:08
        www.allegro.pl/show_item.php?item=80998988
        • chatka_ Re: Tygrys Kenzo + 10.01.06, 14:49

Ten sprzedawca ma pare innych ciekawostek, Couture Moshino, Poeme i 212.

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=607669
    • eowyn Annayake Natsumi 100ml/100zl kup teraz 11.01.06, 20:19
      allegro.pl/show_item.php?item=81170877
    • mangos DESNUDA:) 11.01.06, 21:05
      www.allegro.pl/show_item.php?item=80607800
    • roxi_hart Re: Winter Delice 12.01.06, 10:17
      www.allegro.pl/show_item.php?item=80361586
      • polly1975 Winter Delice od 1 ZL 12.01.06, 20:40
        www.allegro.pl/show_item.php?item=81460802
        • polly1975 COMME DES GARCONS 2 OD ZLOTOWKI 12.01.06, 20:42
          www.allegro.pl/show_item.php?item=80943748
        • polly1975 I ORGANZA OD ZLOTOWKI 12.01.06, 20:42
          www.allegro.pl/show_item.php?item=81376334
          • rawita o mamo! Les Belles 12.01.06, 23:13
            tester z ubytkiem, za tą cenę???
            www.allegro.pl/show_item.php?item=80770893
          • rawita safari 12.01.06, 23:16
            www.allegro.pl/show_item.php?item=81402004
            • madlaine_xx Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] 12.01.06, 23:45
              www.allegro.pl/show_item.php?item=80268910
              • majeczkaa Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 00:16
                www.allegro.pl/show_item.php?item=80268910
                za takie manewry dostała małego klapsa na wizażu. ;)) Ale procederu nie
                zaprzestała!
                • silence-dreamer Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 13:26
                  Do tego ordynarnie kopiuje opisy, z wizażu i od innych allegrowiczów:>
                  Nizła laska:>
                • silence-dreamer Niepełna Laura Biagiotti Sotto Voce licytacja 13.01.06, 13:30
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=81238270
                  Niepełna Laura Biagiotti Sotto Voce licytacja + próbeczka ck
                • silence-dreamer ciekawe miniaturki m.in. Bvlgari Black, Versus 13.01.06, 13:33
                  www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3404995&gr_id=135
                • rybkad Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 13:46
                  Wiecie, żadna praca ponoć nie hańbi;)
                  • olesiam Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 14:17
                    ja mimo wszystko powstrzymuje sie przed negatywnymi komentarzami, bo gdybym nie
                    miala co dac dziecku jesc, albo zaplacic za przedszkole nie zawachalabym sie, a
                    w naglowku Allegro nie widnieje napis "Caritas", a pracy mozna szukac dlugo:(
                    bezrobotna (oby chwilowo) Olesia
                    • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 14:42
                      Nie wiem w czym rzecz. W tym ze ktos zarobi 3 zł?? Sprzedaje za 99? Kupiła za
                      89 , koszty przesyłki wynosiły 7 zł z tego co widac w podanym linku. Jesli nie
                      robiła przelewu przez internet to rachunek wychodzi na 0.
                      • laura27 Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:05
                        ja też nie bardzo rozumiem o co chodzi..przecież odliczając jeszcze prowizję od
                        sprzedaży dla allegro to wyjdzie na 0 lub na - ...
                        w ogóle to przecież istota handlu polega na tym żeby tanio kupić i drożej
                        sprzedać a towar jest wart tyle, ile ktoś jest w skłonny za niego zapłacić i
                        nie byłoby nawet moim skromnym zdaniem godne potępienia jeśli sprzedawałaby
                        dużo drożej, Olesia na 100% rację - allegro to portal handlowy, więc rządzi się
                        prawami handlu i jest to ok..
                      • silence-dreamer Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:24
                        Oj nie wiem czy tak na 0 zł, na allegro Safari "chodzi" po ok 200zł, ale takie
                        prawa rynku.....
                        • rybkad Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:30
                          No coż!Jeżeli ktos kupuje warzywa na targu spożywczym a później je w osiedlowym
                          sklepiku sprzedaje drożej to ja nie mam pretensji, doskonale rozumiem i jestem
                          panu z warzywniaka wdzięczna, że mam pod nosem koło domu.
                          Ale jak ktoś kupuje na bazarku cos a później sie ustawia stragan dalej i
                          sprzedaje z zyskiem to budzi to we mnie pewien niesmak:)
                          Ale to tylko moje osobiste zdanie:)
                          • madlaine_xx Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:34
                            Ja tam nie potepiam, link wkleiłam jedynie jako info dla ewentualnych
                            zainteresowaych, a czy ktos kupi, czy nie jego sprawa, dla mnie może je sprzedac
                            i za 300 zł, ani mnie to grzeje ani ziębi, sama ostatnio sprzedawałam swoje
                            rzeczy, na części zyskałam, na innych straciłam - prawo rynku.
                            • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:36
                              Bo w sumie taka jest sklepowa cena Safari , ja 2 lata temu tyle zapłaciłam za
                              75 ml(no dostałam do tego 125 ml testera:)
                              • madlaine_xx gratuluje testera - to chyba coraz częstsze ... 13.01.06, 15:39
                                gdy chodzi o ostatnie flaszki staroci lub wycofywanych zapachów.
                                • coralin Re: gratuluje testera - to chyba coraz częstsze . 13.01.06, 15:53
                                  Ale ta perfumeria juz upadła. Załuję, że nie kupiłam tak Rodiera (starego, w
                                  czerwonym pudełku). Kuszono mnie tak Un Amor Patou, ale ten cukierek nie był
                                  zdecydowanie dla mnie.
                          • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:35
                            No to poczekamy ile zyska bo na razie jest na 0 lub 3 zł
                        • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:34
                          Ale jakoś jak kilka dni temu kupiła po 89 nie było wiecej chętnych. Ale kazdy
                          sądzi co chce. Ja np. (mogę sie mylic , bo nic mi nick nie mówi) uważam, ze
                          dziewczyna kupiła zapach w ciemno i po prostu go odsprzedaje.
                          • silence-dreamer Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:44
                            Ja też nie mam nic przeciwko, szczególnie, że to poszukiwany zapach i na
                            allegro jest drogo, gdyby oferowała na straganiku, to moglibyśmy być oburzeni,
                            ale na allegro....
                            Dlaczego ma być „ Matką Teresą” i np. sprzedać w opcji „kup teraz” za 100zł,
                            jak może sprzedać za 200zł :P.
                            • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:49
                              silence-dreamer napisał:

> > gdyby oferowała na straganiku, to moglibyśmy być oburzeni,
                              > ale na allegro....

Otóż to. Przypilnowała sobie aukcji, była jedyna kupującą, zapachu pewnie nie
                              znała, a jest trudny. Tak to widzę.
                              • rybkad Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 15:56
                                Tylko, że ta Pani jest znana z tego, że dosyć często kupuje zapachy
                                poszukiwane, wycofane a później je odsprzedaje drożej, kojarzę jej nick z
                                naszego forum a na Wizażu była afera o to, tłumaczyła się gęsto a na koniec
                                obraziła:)
                                Jakoś mi się wierzyć nie chce, że kupiła kilka rarytasów zapachowych w ciemno i
                                jakoś żaden zapach jej się nie spodobał:)
                                Ale oczywiście mogło i tak być....
                                • coralin Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 16:01
                                  Dlatego zastrzegłam, że nie kojarzę jej. Mozecie mieć racje ,ale w sumie i tak
                                  mnie nie oburza, bo to na allegro.
                                  Gorzej jesli byłoby to na straganiku:)
                                  Choc prawdę mówiąć gdyby ktos chciał sprzedać na straganiku za te 99 zł rzecz
                                  kupioną za 89(plus 7 zł przesyłka larum bym nie podniosła;)
                                  Moze nie przesadzajmy?:)
                                • majeczkaa Re: safari odkupione tydzień temu za 89 zł :] :] 13.01.06, 16:16
                                  >>>>Tylko, że ta Pani jest znana z tego, że dosyć często kupuje zapachy
                                  poszukiwane, wycofane a później je odsprzedaje drożej, kojarzę jej nick z
                                  naszego forum a na Wizażu była afera o to, tłumaczyła się gęsto a na koniec
                                  obraziła:)

Dokładnie tak było! :))
                                  Pani jest świetnie zorientowana w tym co robi. Też nie podejrzewam jej o
                                  strzały w ciemno.:) Czytuje fora i wie na co jest mniej więcej popyt.
                                  I jeśli znajduję klientów na to, aby zapłacili jej więcej, to jej sprawa.
                                  Tylko, że ja nic u niej nie kupię, choćby za jej tupet takim się wykazała, a na
                                  koniec obraziła. ;))

• olesiam Re: ciekawe aukcje na allegro part XXI 13.01.06, 19:17
      o jej, no sprzedaje drozej, trudno, ale kiedy pojawia sie na Forum pytanie "ile
      wydajecie na perfumy?i tp" Panie nie zycza sobie zagladania do kieszeni i
      urzadzaja jatke, wiec badzmy konsekwentni, i nie wyliczajmy nikogo z kasy, jak
      ja zarabia, gdzie,i czy jest to zgodne z sumieniem (i Urzedem Skarbowym
      sprzedajacego:) pies to ganial, niech dziewcze zarobi sobie pare zlotych, moze
      na ksiazki madre wydaje...i czemu ja caly dzien przypominam sobie opowiesci
      przyjaciela ze Stanow o zachowaniach rodakow w sprawach pracy...parafrazujac
      ktorys watek z Anexy-czym sa te pare zlotych wobec Wiecznosci?:)nie robcie
      scen...
      Obysmy nie zauwazyli niedlugo watku pt.kto sie wystraszyl i wiecej sie tu nie
      pojawia?
      ide pluc sobie w brode, ale nie skasuje...
      Olesia
      • a.g.n.i Re: ciekawe aukcje na allegro part XXI 13.01.06, 20:26
        Masz rację, Olesiu. Dziękuję Ci:-***
    • mermaid7 Re: ciekawe aukcje na allegro part XXI 13.01.06, 21:22
      Gdyby nie przypadek w ogóle nie zajrzałabym w ten wątek ,jednak to co tu wyczytałam rozbawiło mnie do łez , spiskowa teoria dziejów to chyba wasza specjalność i chyba niektóre z Was minęły się z powołaniem. Dziękuje co niektórym za wyrozumiałość ,prawda jest taka ,że perfum Safari kupiłam za 169 zł plus koszty przesyłki ( wystarczy PRZECZYTAĆ OPIS ,że cena kup teraz to 169 ), specjalnie dla mnie została zakończona aukcja przed czasem , mimo zachwytów nad perfumem ,mi on pachnie dosyć babcinie ,dlatego go sprzedaję. Jak możecie zobaczyć po zalicytowaniu w ciągu kilku minut została zakończona aukcja i tak jak mówie mimo wielu zachwytów zapach mi się nie spodobał i chcę go sprzedać przecież nie będzie gnił w mojej szafce i czekał na zbawienie. Nie jestem osobą za którą mnie uważacie ,moja kolekcja perfum liczy już ok 30 zapachów (zbierałam je mniej wiecej od wakacji),często kupuje perfumy w ciemno ( jak zauważyłście są to głównie limitowanki ,a towar niedostępny bardziej kusi), nie będę się więcej tłumaczyć ,ale chciałabym żebyście zobaczyły jak sytuacja przedstawia się naprawdę i mnie negatywnie nie obgadywały. Pozdrawiam. Mermaid.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka