a.g.n.i Scentem i chyba za dużo, bo sam balsam dość mocno+ 19.03.06, 10:11 pachnie, a wodą oblałam się dość hojnie...na szczęście, sporą część dnia spędzę na powietrzu, to się jakoś wywietrzę;-P Odpowiedz Link
merolik Re: wczoraj Max Mara, dziś Visit... 19.03.06, 11:52 testuję, skaczę po allegro i innych stronach, bo nie wiem, co sobie sprawić na prezent :))) Odpowiedz Link
ja_sylwia dziś tylko testuję Lolitę i się duszę... 19.03.06, 15:16 czuję pieczone jabłko, a nie lubię, fuj. Odpowiedz Link
a.g.n.i Żeby się milej siedziało nad robotą... 19.03.06, 19:54 ... najpierw dopsikałam się Scentem, żeby się obudzić (pół dnia przespałam, wstyd, tak mnie jakoś dziwnie ścięło z nóg dziś), ale i tak obudziła mnie dopiero kawa;-P... A ponieważ juz czuję, że z samodyscypliną będę dziś miała problem (prawie godzina 20 a ja jeszcze nie ruszyłam z pracą), zastosowałam metodę kija i marchewki - kijem będzie odłączenie kabelka od internetu, marchewką pomazanie jednego nadgarstka Daim Blond (stęskniłam się) drugiego Odeur 53 (a tak sobie, na poprawę humoru). I będę sobie wąchać podczas pisania. Schylam się wyciągnąć wtyczkę z gniazdka;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Żeby się milej siedziało nad robotą... 19.03.06, 19:56 No, może za dwie godziny zajrzę znów, ale praca musi być popchnięta do przodu, ot co! Do widzenia państwu;-P Odpowiedz Link
rawita Tygrysem i Słoniem 19.03.06, 21:05 Tygrysem generalnie, a Słoniem na nadgarstku Odpowiedz Link