chatka_ 01.04.06, 21:22 Muzyka Mozarta pozytywnie wpływa na prace mózgu. A które perfumy usprawnią uczenie sie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Meski L'instant Guerlain 01.04.06, 21:30 Palę różaną świeczkę Jean Patou i biegam zmyć Ambre Nude na rzecz L'Instanta. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Meski L'instant Guerlain 01.04.06, 21:54 Mnie do pracy umysłowej jakoś dopinguje Scent i Le Feu;-) Scent od niedawna, za to pozytywne działanie Le Feu już przetrenowałam parę razy... Odpowiedz Link
mangos Hiris Hermesa 01.04.06, 22:58 i ubolewam nad tym,że niknie na mojej skórze po 30 minutach.Podoba mi się od pierwszej nuty,rozwija cudownie ale potem...nos nic nie czuje. Odpowiedz Link
graza4 Re: Mozart wśród zapachów 02.04.06, 22:00 Mi chyba ostatnio brakuje mi takiego zapachu ;), widocznie mam same "rozpraszające", ale może spróbuje sztuczki z Hirisem :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Mozart wśród zapachów 02.04.06, 23:53 Fleurs de Rocaille Caron - klasyk o wspaniałej nucie kwiatowej, autentyczny Mozart wśród zapachów:-))) Odpowiedz Link
semi-oriental Re: Mozart wśród zapachów 03.04.06, 09:49 Witam, Zapachy, które mogą pobudzić kreatywność to: Eau de Ruby Lips (ze względu na ananas), Red & White Pumy (pomarańcza), Naomi Campbell z Paradise Passion, Mandrgagora, wiadomo, że Annick Goutal:), Body Talk w Tomie Tailorze. Za poprawienie koncentracji odpowiedzialne są: Wish Pink, Collection Esprit ( podobno ylang -ylang tak działa), Visit (poczucie mocy dzięki róży i jaśminowi) narciso rodriguez (ambra), Very irresistible za sprawą róży). No i coś na kieszeń uczących się np. do matury:) Gold Amouage dzięki kadzidełku. Nic, tylko zakupić...... W wersji ekonomicznej to takie ingrediencjie jak bazylka, cynamon, roża, etc.A to wszystko zdaniem Twojego Stylu..... Pomocne w tej materii info pewnie na stronie polleny aromy (dla mnie najbardziej wiarygodnej i systematycznie testowanej). Powodzenia w nauce. pozdrawiam Odpowiedz Link
dori7 Re: Mozart wśród zapachów 04.04.06, 13:01 semi-oriental napisała: > Za poprawienie koncentracji odpowiedzialne są: Wish Pink, Collection Esprit ( > podobno ylang -ylang tak działa), Visit (poczucie mocy dzięki róży i jaśminowi) > narciso rodriguez (ambra), Very irresistible za sprawą róży). No coz, u mnie ylang-ylang i ambrowe Narciso zdecydowanie wzamcniaja koncentracje, ale na sprawach zwiazanych z nieco innymi organami niz mozg :P Odpowiedz Link
benita5 Re: Mozart wśród zapachów 04.04.06, 13:11 dori7 napisała: > No coz, u mnie ylang-ylang i ambrowe Narciso zdecydowanie wzamcniaja > koncentracje, ale na sprawach zwiazanych z nieco innymi organami niz mozg :P Niech zgadne... ;> ... - organy panstwa ?? zapewne ;P Odpowiedz Link
dori7 Re: Mozart wśród zapachów 04.04.06, 13:16 benita5 napisała: > Niech zgadne... ;> ... - organy panstwa ?? zapewne ;P A coz by innego :)) Sprawdz poczte telepatko, przed sekunda mejla wyslalam :))) Odpowiedz Link
benita5 Re: Mozart wśród zapachów 04.04.06, 13:20 juz sie telepie, tudziez teleportuje;)) Wiesz ze cmok = smok? Odpowiedz Link
anniehall78 Dzing! 06.04.06, 13:06 ... nie wiem, jak on to robi..... dzieje się wówczas ze mną coś dziwnego: tak jakbym zaczęła postrzegać w przejrzystym świetle.... niesamowicie potęguje koncentrację..... niedawno zlewałam się Hirisem przy "tworzeniu", ale on, w przeciwieństwie do Dzinga! jest bardzo wyciszający..... niezłej energii dodają wody IUNX: 03 l'eau ivre, oraz 05 l'eau qui pique. Odpowiedz Link