ripley20 14.04.06, 12:42 nie wiem który mam wybrac :( oby dwa są na pewno ciekawymi zapachami ale potrzebuje czegoś lettkiego i rzeźkiego a zarazem seksownego ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ripley20 Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 13:03 przepraszam a le w tytule wystąpił błąd powinno byc Shalimar Light :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 13:11 ripley20 napisała: > oby dwa są na pewno ciekawymi zapachami ale potrzebuje czegoś lettkiego i > rzeźkiego a zarazem seksownego ;) to znaczy lekkiego i rześkiego,tak...?;> obydwa są warte uwagi, to fakt. Odpowiedz Link
addinka Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 15:32 wg mnie champs nie jest rześki, na mnie jest świeży dość, ale mdławy, ja go wolę zimą, wiosną , ale latem nie, chyba, że na wieczór, bo mogą zmęczyć i mdlić; drugiego nie znam, sama jestem ciekawa........... Odpowiedz Link
epikurejka Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 16:29 Moim faworytem byłyby Champs Elysees. W Shalimar Light zdecydowanie jak dla mnie zbyt dużo cytrusów i nic nie wybija sie ponad nie. Pola natomiast są lekko orzezwiające, bardzo kwiatowe i szalenie kobiece ( jak dla mnie) Odpowiedz Link
addinka Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 18:07 Champs są kobiece, to prawda, ale czy seksowne? raczej grzeczne, mydlane,ale też zalezy na kim, na jednej mojej znajomej pachna zniewalająco świeżo i zmysłowo, a na mnie to mydełko kwiatowe, bardzo trwałe zresztą Odpowiedz Link
kalia_t Re: Shalimat light & Champs Elysees 14.04.06, 23:18 Zdecydowanie Shalimar Light, lekkość nie ujmuje im nic i dodatkowo nie męczą nadmierną "kwiatowością":-))) Odpowiedz Link
ripley20 J'adore EDT & Trussardi EDT 14.04.06, 20:06 a może któryś z tych zapachów pasuje na wiosne ??? Odpowiedz Link
ripley20 J'adore EDT & EDP 15.04.06, 13:00 jest jakaś znaczna różnica między tymi zapachami ??? Odpowiedz Link
kalia_t Re: J'adore EDT & EDP 15.04.06, 20:52 tak, EDT ma znienawidzoną (przeze mnie) piwonię Odpowiedz Link