mrouh Re: Violetta n/t 26.04.06, 07:25 Nie wiem, czym pachnąć. Musi być długo, ale delikatnie, bo ludzie ze mna będą siedzieć przez 2 godziny i ruszyć się nie będą mogli na krok:-) Coś, co mnie będzie budzić, żebym nie zasnęła. Dobra byłaby gentiana, ale szybko ulatuje, a przynajmniej ja jej nie czuję. Użyłabym bulgari the vert, ale po ostatnim "komplemencie" na jego temat chyba zrezygnuję. Skin może kogoś zemdlić. Paris RE jest świdrujący, ostry. Pleasures pasuje do opisu, ale jakoś banalnie proste to rozwiązanie. No i chciałam pachniec inaczej, a będzie jak zwykle- Cristalle:-) Idę na testy gimnazjalne. Odpowiedz Link
mangos Testy gimnazjalne 26.04.06, 07:44 mnie to czeka jutro a problem mam jeszcze wiekszy bo: pilnujemy tylko jednej osoby-dziewczynki,która ze względu na problemy zdrowotne pisze sama i w dodatku pisze trzy godziny. Boję się w ogóle czymkolwiek pachnieć:/ Odpowiedz Link
a.g.n.i Ech, dziś Królem... 26.04.06, 08:45 przelewałam dla kogoś i zostal mi na rękach, bo rozchlapałam jak zwykle koncertowo, ale i tak bym go chyba wzięła, jest mi potrzebny ostatnio... Odpowiedz Link
addinka twice-piękny, ale.............. 26.04.06, 11:12 piękny jest tylko na mnie taki nietrwały, a na koleżance pachnie cały dzien :(( dlatego moze ktoś jest chętny???????wymienię na innego świeżaka oby trwałego Odpowiedz Link
wiolinka100 Cashmere Mist Essence 26.04.06, 12:55 Właśnie dostałam paczkę- śliczny jest! Odpowiedz Link
urstina Une Jardin sur le Nil na lewym, Eau des Marveilles 26.04.06, 21:58 na prawym nadgarstku - po wizycie w Douglasie. Okazało się, że niedawno wprowadzili Hermes do sprzedaży, ale tylko te dwa zapachy na razie, co mnie zresztą bardzo ucieszyło bo ich nie znałam. "Cudowna woda" bardzo mi się spodobała, a "Ogrodek"... srednio. A tak w ogole to pachnę Very Irresistible. Odpowiedz Link
mangos Wiosennie ...Grain de Folie... 27.04.06, 07:04 myślę,że jako członek komisji egzam. nie odstraszę gimnazjalistki;) Odpowiedz Link
pampleluna Re: Pachnę dziś... 27.04.06, 08:02 addict 2 diora i nie czuje tego zapachu nic a nic:( Odpowiedz Link
homyk Re: Poranną mgłę rozprasza L'Instant PH EdP Extre 27.04.06, 09:24 Mgła w Trójmieście - naprawdę nieziemska. Który to już dzień wita nas tak? Drugi, trzeci? Ale słyszałam, że ta właśnie mgła znad Zatoki Gdańskiej jest bardzo zdrowa dla organizmu (minerały, sole, jod itp.) Trzeba więc wdychać głęboko to powietrze :) A w temacie - dziś mgłę rozświetla mi Alien Odpowiedz Link
sensi5 Re: Pachnę dziś... 27.04.06, 10:29 JPG , cieplejsza nuta w sam raz na zachmurzony dzień. Tak naprawdę ten wpis to mój forumowy debiut. Pozdrawiam Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Pachnę dziś... 27.04.06, 17:25 Łapy mi pachną intrusion od dopasowywania psikaczy a nastrój odrobinę mi się poprawia - nie od perfum. No jest trochę lepiej dziś. Odpowiedz Link
chatka_ Re: O ja tez Par Amour Clarins :))) 27.04.06, 18:51 O paroma jeszcze innymi ladnymi zapachami, i to w dodatku nowosciami;) Envy Me 2 jest ok!!!! Rosamor nowosc z jesieni :) zawrocil mi w glowie, a to daletgo ze tak lubie rozowy Coloressence Diora.... Odpowiedz Link