mrouh Re: Eau d'Eden n/txt 30.04.06, 11:00 The brun, straszliwie mi się podoba. Podczas kolonii w Murzasichlu odwiedzalismy taki mały bar, gdzie serwowano herbate z prądem. Można tam było kupić pocztówki, zachodziliśmy tam często. Bardzo lubiłam to miejsce, bardzo ciasny lokalik, maleńki, ciemny, pachniało jakby słodka herbatą, esencją herbaty... szukałam tego zapachu, nie umiejąc nawet określić czego szukam. The brun to prawie to. Uwielbiam! I kto by pomyślał, że to męskie? :-) Wącham uparcie również Nilang, który bardzo mi się podoba... Cud- miód-orzeszki;-) Wszystko to, a nawet więcej, od Kalooo :-* Odpowiedz Link
mrouh Wszystkim;-) 30.04.06, 13:37 Próbuję wszsytkie zapachy w próbkach. POdwójne stereo: lewy nadgarstekIMage, lewy łokieć DKNY, prawy łokieć Eau Torride, prawy nadgrastek Nu. W życiu bym nie pomyślała, że z tego wszystkiego spodoba mi sie tylko Nu. Jeszcze iMage dam szansę, ale to raczej nie TO. Wracam nosem do próbki Nilang:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.. 30.04.06, 20:54 esencia del duende, wykańczam mini - oby jak najszybciej, to taka lodówa aż mrozi. Odpowiedz Link
kwiatkowska.m Re: Dziś pachnę.. 01.05.06, 11:17 Odwazylam sie otworzyc, Mat Metal, Masakï Matsushïma. Sama nie wiem, co o tym myslec, na razie czuje slodki puder :/ Odpowiedz Link
rawita HC edp, bosko się rozwija... 01.05.06, 17:40 Sądziłam, że to dobry zapach na zimę, ale jednak w umiarkowanym cieple staje się duuużo piękniejszy Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę.. 01.05.06, 19:46 wróciłam:-) pogoda barowa i dla poprawy humoru wdziałam Prdę z próbki:-) Odpowiedz Link
marla30 Angel Pivoine... 02.05.06, 16:02 z próbki, i muszę przyznać, że na mnie pachnie najlepiej ze wszystkich trzech Garden of Stars (Rose jeszcze nie znam). Jakoś tak najmniej inwazyjnie :) Odpowiedz Link
mangos Sun Jil Sander 02.05.06, 17:46 ja znam ten zapach!!! Nie wiem skąd,ale mam wrażenie,że na kim kiedyś czułam SUN. Fajny,oleisty, kojarzy mi się z opalaniem...;) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.. 02.05.06, 20:03 Musc Ravageur, na pożegnanie zimnych pór roku (mam nadzieję...) Odpowiedz Link
sorbet Wyciągałem probkę Vol de Nuit Guerlain 03.05.06, 01:48 Zielony początek, (zupełnie jak Chanel19:-P - doczytałem, że galbanum jest!) Aldehydowo, kwiatowo, drzewnie. Mlecznie! Ala Bois des Iles, nie tak pudrowy jak Chanel5. Odpowiedz Link
a.g.n.i Pure... przeziębiona jestem, gardło mnie boli:-( 03.05.06, 10:35 wech mi jeszcze nie wysiadł, ale to chyba tylko kwestia czasu... Odpowiedz Link
elami3 Re: rowerowo. wiosennie. 03.05.06, 20:18 a ja dzisiaj byłam dwa razy na rowerze. Z samego rana zabrałam Fendi Fantasia a później jednak Un Jardin en Mediterane. Odpowiedz Link
rawita Dune, a dodatkowo mieszanką... 03.05.06, 21:50 Słonia z Black Pepper na nadgarstku. Efekt początkowo zwalił mnie z nóg. Niestety w sensie negatywnym. Pieprz prawie całkiem zneutralizował Słonia, ale zrobił się jakiś trupio ziemisty. Potem trochę wywietrzał, Słoń wyszedł znowu i jest całkiem ok, to po prostu on Odpowiedz Link
a.g.n.i Oj nie, przy tym przeziębieniu to muszę się ogrzać 04.05.06, 08:49 sięgnęłam po Violettę, na ktorą naprawdę miałam dziś ochotę i jakoś mnie zatrzęsło, więc ręka sięgnęła dalej, po Ambrę Etro (a tyle razy obiecuję sobie pisać dopiero PO psiknięciu się - no ale z drugiej strony takie zmiany nie zdarzają mi się często). Odpowiedz Link