kalooo In Love Again klasycznym + pięknościami samymi;)) 14.05.06, 18:33 dla Benity wielki buziak!!;*** A włosy jeszcze od wczoraj Pure Jil Sander i normalnie w szoku jestem,gdyż to najbardziej schludny i trwały świeży zapach, który nie dość,że podszyty pudrem to w tak dyskretny i miły sposób,że wręcz niezwykły-bo nie jest przy tym lekko mdlący jak choćby La Perla Shiny tudziez Lipstick Rose-a przede wszystkim trwały ponad wszystko. Zwracam na to uwagę,gdyż w międzyczasie włosy myłam,a zapach się nie wyprał!;> tak więc w szoku jestem jak już mówiłam;)) Odpowiedz Link
m23p31 Rush 14.05.06, 18:33 ... chociaż juz odpoczywam;) Ale dzis bylo ciężko, mały dał mi w kość;o Odpowiedz Link
m23p31 Prada 15.05.06, 08:07 Super sie zachowuje przy takiej pogodzie, nie spodziewałam się. Jest zupełnie inna... Odpowiedz Link
olga1974 Trussardi Jeans 15.05.06, 08:47 jestem im wierna od tygodnia, ale nadchodzi chyba już czas na jakiś skok w bok.... Odpowiedz Link
konasana Extravagance... 15.05.06, 12:15 bo mam nowa, dodatkowa butelke i juz mi nie szkoda (na stanie: pelna 50, pelna 30, atomizerek (firmowy) do napelniania do torebki w takim fajnym pudeleczku, i zuzyta w 1/3 50-tka) Poczulam sie w miare zabezpieczona i pozwolilam sobie na uzycue. Ach, jakie piekne! Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachne...:) 15.05.06, 13:13 narazie kropelka Ogródka Nilowego i i Rahal Loukhum SL, dzisiaj długo oczekiwany dzien w perfumeriach:)ide szukac Kennetha Cola Black, nawet koszulke założylam KC:) Odpowiedz Link
m23p31 ha! Mahora - dzięki Charade:) 15.05.06, 14:32 upolowana:) Ten zapach mnie inspiruje i zmusza do ciągłego wachania nadgarstka. Ostatni taki strzał to był Alien. Nieczęsto cos mnie tak opeta. A próbkę miałam od Charade - dzięki!!!!! Odpowiedz Link
chatka_ Gloria czyli Amour Amour plus ambra... 15.05.06, 21:59 Zachwycam sie i doznaje rozczarowania, naprzemiennie.... Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachne...:) 16.05.06, 00:00 Black Code z próbki***(najładniejsze po trzech godzinach:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Bois d'Iris TDC, robię im wtorkowy test stresu;-) 16.05.06, 09:41 zobaczymy, czy się wybronią;-P Odpowiedz Link