Dodaj do ulubionych

Na co teraz "polujecie"? :)

02.08.06, 08:33
Chciałabym zapytać o to, co jest teraz Waszym niedoścignionym perfumowym
marzeniem, co teraz będzie Waszym nowym zakupem, jakie macie teraz zakupowe
plany perfumeryjne, chodzi mi o najbliższą przyszłość - np. miesiąc. Może cos
z nowości? Mnie interesuje nowa Lolita, jestem jej ciekawa :)
Obserwuj wątek
    • daggy4 Chypre Rouge 02.08.06, 09:30
      ja moze kupie "Chypre Rouge" Serge Lutens ale nie jestem bardzo przekonana.
      na pewno kupie chanel coco mademoiselle do pracy ale to nie kojarzy mi sie
      wcale z niedoscignionym marzeniem tylko obowiazkami.
      chyba nie mam niedoscignionych marzen jesli chodzi o perfumy...wystarczy wejsc
      do sklepu...i kupic...
    • kiku.san Re: Na co teraz "polujecie"? :) 02.08.06, 09:48
      Alchemiczko - jeżeli mówisz o L to mogę Ci wysłać próbkę:)
    • a.g.n.i Re: Na co teraz "polujecie"? :) 02.08.06, 10:05
      Może nie niedoścignionym, bo już "wpisanym w plany";-P to jakoś we wrześniu
      Idole de Lubin i z CdG Avignon lub Kyoto, jeszcze nie zdecydowałam, które z
      nich. Niedoścignionym na razie jest Sa majeste la rose i Fumerie Turque SL.
      No i może się tak zdarzyć, że plan zostanie zaburzony przez koniecznośc zakupu
      nowego Palisandra, bo jego to muszę mieć, ale na razie walczę ze skubańcem;-)

I w ogóle, ponieważ jestem wkurzona awarią Palisandra, to obawiam się, że w
      najbliższych dniach może mi się zdarzyć na pocieszenie jakiś nieprzemyślany i
      wcale nie wpisany w plany zakup...

Aha, przestałam ściemniać sama przed sobą, że nic już nie kupię. Nie da się,
      niestety. Z pozytywnych informacji to osobom przed którymi się chowałam, też
      ściemniac przestałam, po prostu poinformowałam, że z tym nie wygrają i już:-).
      Jakoś mi z tym lepiej:-)
    • kalooo Re: Na co teraz "polujecie"? :) 02.08.06, 11:20
      J ateraz mam na celu w sumie tylko 3, ale zdradzac ni ebęde bo zapewne nie
      wyjdzie z tego nic dobrego...;>
    • elve Re: Na co teraz "polujecie"? :) 02.08.06, 17:16
      doświadczenie uczy, że nie ma czegoś takiego jak "niedoścignione perfumowe
      marzenie" :D
      w ciągu miesiąca to raczej nic planowanego mi nie przybędzie... ale później to
      oczywiście. najtrudniej będzie o Borneo 1834, ale myślę, że na Boże narodzenie
      czy urodziny wypada sobie czegoś takiego od męza zażyczyć :D
      może niedługo poślę do Quality po kolejną baterię próbek? coś pewnie nowego się
      pojawiło. i będzie pożywka dla marzeń.
      no i bardzo bym chciała zapoznać się bliżej z paroma zapachami CdG, które
      niestety na razie pozostają osnute mgłą tajemnicy. i jedną flaszencję Carnation
      to przychołubiłabym w trybie natychmiastowym...
      --
      * Forum Czechy
      ** ER
      • silence-dreamer Re: Na co teraz "polujecie"? :) 03.08.06, 21:22
        pełnowymiarowe Messe, sprawdziłem, przetestowałem i wiem że chcę mieć, zrobić
        zapas Oblique RWD, może Mahora, z takich "przyziemnych" to NU Edp, nowy flakon
        Presence i Dreamera, bo mam resztki
      • senta Re: Na co teraz "polujecie"? :) 03.08.06, 23:21
        Borneo 1834-jak to przecudownie brzmi!!..i koniecznie w kolorze sepii,poezja:-)
    • gwadelupa Re: Na co teraz "polujecie"? :) 03.08.06, 22:51
      Planuje zakup w ciągu najbliższego misiąca. Niestety planuje, bo nie powinnam
      (cus jakby kłopoty finansowe?) - no ale jest to silniejsze ode mnie. Cinema edt
      prosze państwa mianowicie zamierzam nabyc w drodze kupna. Na razie rozgladam
      sie za 30 ml, (powinny byc tansze niz 50), ale ni hu hu :( wiec sie skonczy na
      50-tce
      • senta Re: Na co teraz "polujecie"? :) 03.08.06, 23:24
        5 dni w Londynie-ale sobie obiecuje!!!!
        • elve Re: Na co teraz "polujecie"? :) 04.08.06, 23:57
          > 5 dni w Londynie-ale sobie obiecuje!!!!

ooo, zazdrość, zazdrość ma jest wielka! ;)
          • rawita7 Re: Na co teraz "polujecie"? :) 06.08.06, 12:44
            Marzę o Passage d'Enfer. Niestety dość długo nie będę mogła sobie na nie
            pozwolić, chyba, że trafi się jakaś okazja, ale w tym wypadku to raczej
            wątpliwe. Poza tym mam obsesję na punkcie Avignon. Jakieś fatum krąży nad nami.
            Od wiosny usiłuję go nabyć i ciągle nagle coś się dzieje. W tym tygodniu
            próbuję po raz kolejny.
          • senta Re: Na co teraz "polujecie"? :) 06.08.06, 20:09
            a ja juz troche "pękam";-)
    • voluptas Re: Na co teraz "polujecie"? :) 06.08.06, 12:55
      Trudno to nazwać polowaniem - zapachy, na które sobie ostrzę zęby na szczęście
      normalnie dostępne w Quality - od dawna jest to Ambre Extreme l'Artisana.
      Przekładam zakup z miesiąca na miesiąc, ale we wrześniu jego pora nadejdzie.
      Poza tym zastanawiam się nad Patchouli Micallef - ostatnio dostałam próbkę i
      wsiąkłam :) Tylko pytanie - czy ja rzeczywiście nie mogę bez nich żyć? Jeśli
      rzeczywiście dojdę do takiego wniosku - czeka mnie dłuższe oszczędzanie - bo
      drogie to jak diabli. Inna sprawa, że już mi za dużo tych króliczków do gonienia
      nie zostało ;)
    • atocz Re: Na co teraz "polujecie"? :) 07.08.06, 12:22
      Na pieniądze, które wydam na czarną coco EDP.
      Od kiedy zaglądam na to forum, pachnideł w szafie przybywa i ciągle to następne
      ma być tym ostatnim, przynajmniej na jakiś czas.
      Żal sprzedawać, wymieniać a czarna coco tak pięknie zapachniała mi jak nigdy...
      Pozdrawiam ania
      • chatka_ Re: Na co teraz "polujecie"? :) 07.08.06, 12:25
        Poluje na kogos kto mnie pozbawi paru zapachow. Za chwilke wybywam z kraju na
        jakis czas, bede musiala rozstac sie z wieloma rzeczami, z perfumami rowniez.
        Nie zebym jechala w busz, ale ile flakonow moge ze soba zabrac...
        • sorbet Re: Na co teraz "polujecie"? :) 07.08.06, 14:22
          Gdzie jedziesz chatko:-) sorki za OT:-P
          • chatka_ Re: Na co teraz "polujecie"? :) 08.08.06, 19:02

Najpierw na zielona wyspe, potem do USA, fajnie byloby wrocic przez
            Australie :)))
            • sorbet Re: Na co teraz "polujecie"? :) 09.08.06, 15:20
              No i docyztałem, że na cały rok. Pozazdrościć:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka