voluptas Anglomania VW+ 12.08.06, 10:48 Theorema na rękach pod wpływem "deszczowego" wątku. W Warszawie jeszcze wprawdzie nie pada, ale pogoda jest typowo mokro-jesienna. Nawet się z tego cieszę, bo to oznacza, że będę mogła niedługo przestawic moje ukochane killerki do pierwszego rządku na półce :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę.... sierpniowo cd. 13.08.06, 12:42 Magie Noire w deszczu:)próbencja zachowana na szczególną okazję, ale warto było:))) Odpowiedz Link
voluptas Tea for Two l'Artisan 13.08.06, 16:45 przy pierwszym powąchaniu w upalny lipcowy dzień od razu je skreśliłam, że teraz widzę, że to był błąd - TfT jest jednym z tych zapachów, które potrzebują chłodu i wilgoci - dopiero wtedy pokazują swoje prawdziwe oblicze. A na nadarstku - Prada po wizycie w Sephorze. Też kolejne do niej podejście, pachnie baaardzo interesująco :) Odpowiedz Link
nuna_77 Desnudą 14.08.06, 10:56 Wreszcie moge sie nią upajać w ten deszczowy poniedziałek:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.... sierpniowo cd. 14.08.06, 20:35 pure poison. w zyciu bym nie pomyslala, ze jasmin moze byc taki fajny! :) Odpowiedz Link
mrouh hmmm 15.08.06, 12:14 realities liz claiborne. Nie bardzo mi na dzis pasuje, ale uzyłam ich, żeby zrobić przyjemnośc Połówkowi- nie wiedzieć czemu to jedyny zapach, którego nie ignoruje i nawet zamruczał, że znośne (przy pozostałych na ogół albo sie krzywi albo nic nie mówi...). Ciężki żywot z takim analfabetą zapachowym, jego porównania zwalają mnie z nóg. DObrze, że mam poczucie humoru, bo takiej ilości "komplementów" to żadna kobieta by nie zniosła:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: hmmm 15.08.06, 13:14 :-) skąd ja to znam... Ale nie słyszysz tekstów, że masz otworzyć okno i przenieść się do drugiego pokoju?:-) Bo ja dość często. Już się przyzwyczaiłam, hehe. Odpowiedz Link