komandos57 26.05.04, 13:27 Moze to i jest srodek....rodzaj psychicznej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_inaczej Re: Mlec ozorem to panaceum na debilizm 26.05.04, 13:45 ...którą uskuteczniasz .... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Mlec ozorem to panaceum na debilizm 26.05.04, 13:48 puszysta_inaczej napisała: > ...którą uskuteczniasz .... :))))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w koncu terapia,conie.dbam o mentala naszych drogich forumowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna "Talking therapies" 26.05.04, 15:30 Nie słyszałeś prof. dr. hab. Starszy Woźny, Komandosie? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Talking therapies" 26.05.04, 15:35 kvinna napisała: > Nie słyszałeś prof. dr. hab. Starszy Woźny, Komandosie? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O woznym zem slyszal,tylko nie jestem pewien czy ten co w szkole sprzatal jest prof.dr hab.Po doktor nie stawiaj kropki.Trzym sie.Ty zes mnie przetrawila? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna a, faktycznie 26.05.04, 15:40 Po dr nie powinno być kropki; to nie był przypadek zależny przecież :) Przepraszam, Komandos, d-rze, jestem dziś w nastroju podekscytowanym i dlatego ta kjopka mi się walnęła :) Chcoiaż nie... Tu chyba powinna być kropka? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a, faktycznie 26.05.04, 15:43 kvinna napisala xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx E tam....malo istotne.Lecem.Trzym sie Ty tez.Wezmij i napuscij tu cieplego powietrza,bo zimno tu piekielnie Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ucałuj ode mnie brata 26.05.04, 15:44 W czółko. Nie rozumiem Cię, ale trzymaj się Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ucałuj 26.05.04, 15:49 mnie nie trzeba rozumiec.juz ci jakis swir naopowiadal o rozumieniu.Pewnie kandydatka na moja zone....Ide w ten deszcz.Wyganacie mnie to ide ze lzami w moich piekmych oczetach. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Mlec ozorem to panaceum na debilizm 26.05.04, 15:41 Mysle ze masz racje, warto rozmawiac. Przynosi to bardzo wiele ulgi. Wszyscy potrzebujemy innych bo inaczej zycie nie ma wielkiego sensu. serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Rodzaj wentyla 26.05.04, 15:43 Przykro mi, gdy widzę na ulicy ludzi gadających do siebie. Nie sposób żyć, gdy się nie ma komu opowiedzieć własnej historii, choćby najprostszej. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Mlec ozorem to panaceum na debilizm 26.05.04, 16:07 Sa ludziska ktore miela jezorem na okroglo i czlowiek zastanawia sie dlaczego? Przeciez co to zmieni, a tylko przeszkadza innym takie gadanie i gadanie.... Odpowiedz Link Zgłoś