aggis20 Armani eau pour homme 5ml oddam w dobre ręce ;-) 14.05.07, 18:41 Może ktoś ma ochotę? Miniaturka w kartoniku, chetnie wymienie na jakies probki, odlewki albo miniaturke, najlepiej damskie zapachy. Odpowiedz Link
bluekaktus Re: męskie zapachy wymienię :-) 13.08.07, 07:08 perfumy męskie - testerki po 2 ml - każdy z atomizerem (z takim "psiukaczem): 1. 2. Lacoste Essential 3. Lacoste Hot Play 4. Lacoste Red 5. Issey Miyake Amaderada 6. Chanel Allure homme 7. Chanel Allure Sport homme - 2 fiolki 8. Givenchy - Very Irresistible 9. Givenchy Beyong the limits 10. Chrome - Azzaro 11. Hugo Boss in motion 12. Davidoff Cool Water 13. Emporio Armani - Remix 14. Ambre Baldessarini zamienię na coś - i raczej nie perfumy :-) ale wszelkie inne propozycje :-) Odpowiedz Link
silver_tilion ECHO, Selection, Si, Aramis Life- sprzedam 19.08.07, 01:27 Mam do sprzedania Echo Davidoffa z 30ml zostało ok 25-26 ml za 40zł Aramis Life( na wklady) zostal mi jeden nieruszany wklad(15ml) i drugi w którym jest idealnie połowa, czyli 22,5ml Aramisa za 35zł Cerruti Si, z 90ml zostało nieco ponad 80ml. Cena-50zł Boss Selection, z 50 ml zostało koło 46,47ml, chce za niego 55zł Do wszystkich perfum mam pudełeczka (poza Aramisem) Odpowiedz Link
nevada87 Zamienię/sprzedam JS Pure&Sun Men,Dior,Armani,DKNY 19.08.07, 11:14 Piszcie na nevada0812@o2.pl , nie na maila gazetowego! Chętnie wymienię na Armani Attitude lub inny męski zapach : - Jil Sander Sun Men poj początkowa 75ml, pozostało ok50ml. Do wody dołączam nieco sfatygowany;-) ,ale oryginalny kartonik. - Jil Sander Pure poj. początkowa 50ml, pozostało ok30ml. Do wody dołączam oryginalny kartonik w idealnym stanie. - Dior Higher Energy poj. początkowa 100ml, pozostało ok30ml. Do wody niestety nie posiadam już kartonika. - Armani Acqua Di Gio 30ml, minimalny ubytek do 5ml, kartonik. - DKNY Red Delicious ,początkowa pojemność 50ml, pozostało ok35ml. Jeżeli chodzi o sprzedaż to jestem otwarta na propozycje cenowe lub po prostu pytajcie:-) Najchętniej oba zapachy Jil Sander + Dior Higher Energy sprzedałabym w zestawie za 199zł plus przesyłka, Acqua Di Gio natomiast za 69zł plus przesyłka, Red Delicious 80zł plus przesyłka. Pozdrowienia :-) Odpowiedz Link
kareetos Armani Code 75 ml edt nowe sprzedam 24.01.08, 13:08 Sprzedam nowe zafoliowane Giorgio Armani Code 75ml edt (pour homme) ORYGINALNE, zdjecia i kod mogę przesłać na maila, chętnie umowię się na odbiór osobisty w warszawie Odpowiedz Link