voluptas Delice d'Epices NR 17.09.06, 11:09 w ramach przypomnienia i odwyku od dziwadeł, bo (wstyd się przyznać) po prostu zapomniełam, że stoi sobie u mnie samotna flacha tego szarlotkowego pachnidła... :))) Odpowiedz Link
mangos Ralph Hot 17.09.06, 16:11 Tego to najbardziej nie lubię.Nie mieć czym pachnieć;):P Zapodałam sobie z fiolki-próbki Ralph Hot- całkiem przyjemny ,ale nie na tyle by kupić. Mój nos zrobił się strasznie wybredny ostatnio...Dawno nie miałam olśnienia, no może z wyjątkiem Avignon i Be 21, jak przy Jaipur Saphir czy Stelli. Odpowiedz Link
anniehall78 En passant,przez kilka godzin,ale poszło się zmyć+ 17.09.06, 19:34 doceniam subtelne piękno, jednak to nie mój zapach. zbyt jednostajny, a w swej delikatności jednak mdlacy, z wiszącą groźbą migreny, którą często sprowadza na mnie bez :( Odpowiedz Link
flawia_f Roma LB 17.09.06, 20:12 z miniaturki bardzo mi sie podoba, ale coz, jej trwalosc na mnie to godzina max, niestety :( Odpowiedz Link
kalia_t My couture zasadniczo 17.09.06, 22:30 a na łapkach Insolence i Forever(musiałam osłodzić gorycz Insolence.) Forever nadal na czele peletonu, boski zapach.:) Odpowiedz Link
maminka5 Angel Violette 17.09.06, 23:14 z próbki , juz na dnie :-((. zakochałam sie na zabój ... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 18.09.06, 01:24 tea for two. wpadłam jak cukier do herbaty! Odpowiedz Link
konasana Tresor 18.09.06, 09:08 czyli moja kraina lagodnosci (Mangos, super okreslenie:) Odpowiedz Link
voluptas Vocalise MPG 18.09.06, 09:57 pachnie pysznie i upojnie... szkoda, że ta próbka taka mała :( Odpowiedz Link
mangos Dziś pachniałam...;) 18.09.06, 19:33 Rano Mauboussin ( chyba pora na pożegnanie) a w domu zaskoczyłam się pozytywnie, przyszły trzy paczki. Chanel 5 z allegro,które okazały się oryginałem, DD + cudne próbki od Marki i 24, Faubourg eau Delicate od Mai1000. Jestem w olfaktorycznym raju:):) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 18.09.06, 19:53 Dołożyłam sobie jeszcze dwa psiki Cinnamonu na wieczór - należy mi się po dniu ciężkiej pracy:-) a i gościa mamy zaraz... Bosko się dziś nosił:-) Odpowiedz Link