madlaine_xx jeszcze trochę do oddania/sprzedaży 14.11.06, 23:53 # Birmane Van C&A 14 ml w zastępczym flakoniku # Initial EDP w zastepczym atomizerku 11 ml # roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, idealna do torebki # miniaturka Joy - 5 ml, # Angel Violette zastepczy atomizer 9 ml # Kenzo Kenzo Ca Sent Beau zostało ok.10 ml z 50 * Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien EDP kartonik, 35/50 ml * Cashmere Mist EDT 95/100 ml produkt bez kartonika # Sensations Jil Sander EDT zostało ok. 30 ml z 40, nie mam już kartonika, # Nature Millenaire YR perfumowany balsam do ciała - 200 ml, nowy, tuba nadal firmowo zabezpieczona # Nature Millenaire YR zostało ok. 1/3 z 60 ml, brak kartonika # Flowerbomb EDP Extreme 30 ml, raz psiknięte, niestety za bardzo kwiatowe dla mnie # Le Feu Light zostało w granicach 40-42 ml, szacując po ilość użyć, mam zapas, a jakoś ostatnio wolno wszystko zużywam kontakt na madlaine@orange.pl lub biuro@kilkowski.pl Odpowiedz Link
saata11 N O A P E R L E WYMIENIĘ/ODSPRZEDAM ok.30/50 ml 15.11.06, 08:46 Witam. Sprzedam, lub wymienię na innicenta-ilość obojętna (wcześniej chciałam obsession night, ale chyba wolę to:)). Jeśli chodzi o sprzedaż to 70 zł. z przesyłką, mam oryginalny kartonik. Pozdrawiam. Aga :) Odpowiedz Link
vishnja Re: jeszcze trochę do oddania/sprzedaży 15.11.06, 12:26 napisalam @ na konto orange Odpowiedz Link
elve Re: Straganik 95 15.11.06, 09:36 Popy Moreni, jakaś połowa z 50 ml. śliczny drzewno-słodki zapach. 41 plus przesyłka :) Odpowiedz Link
kiara7 Roma, próbki 15.11.06, 09:44 Mam 4 próbki Romy, pełne, oryginalne z kartonikami, po 2 ml Wymienię na cuś innego hurtem bądź detalicznie :)) Odpowiedz Link
ivanka333 Sensations jil sander 15.11.06, 09:58 ok 45ml/75 testerek mam kartonik, wymienię lub sprzedam Odpowiedz Link
olga1974 Les Belles, Guerlain na wymianę 15.11.06, 10:53 Les Belles Amour d'Amandier (niebieskie) ok. 40ml z 50ml (opakowanie refillable) Guerlain Love is All - limit. z 2005 ok. 45 ml z 50 ml, link do opisu z osmoz: Obydwa w kartonikach. www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2548&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=FR właśnie stwierdziłam, że to raczej nie "moje" zapachy i chciałabym je wymienię na coś innego - mleczno-pudrowe zapachy najmilej widziane. Odpowiedz Link
aniak46 Wymienię Zagorsk, 2000 Et Une Rose Lancome... 15.11.06, 11:50 Najpierw Zagorsk:) Nie było mi dane testować, dostałam pełnowymiarową butlę w prezencie i... to niezupełnie to:( Wymienię 50 ml z kartonikiem na Ambre Sultan,Douce Amere,Ambre Precieux MPG, Bahianę tegoż albo odlewkę Ambre Soie. 2000 Et Une Rose jestem skłonna oddać za EC lub Ambre Narguile Hermessence. Odpowiedz Link
jop Re: Wymienię Zagorsk, 2000 Et Une Rose Lancome... 15.11.06, 12:32 Mogę prosić o rezerwację Zagorska? Mail w drodze... Odpowiedz Link
lesbelles Flowerbomb Extreme, Casmir, Escada Magnetism 15.11.06, 12:33 Sprzedam: Flowerbomb Extreme 30 ml. - 2 psiknięcia testowe na nadgarstek Casmir EDT (biały) - ok. 23 ml. Escada Magnetism, niestety nie ma już pudełka Zapraszam :-))) Odpowiedz Link
daigee Re: Flowerbomb Extreme, Casmir, Escada Magnetism 18.11.06, 15:35 Chciałabym Flowerbomb. Może jednak zainteresuje Cię wymiana? Oto lista moich kosmetyków na wymianę. PERFUMY: - Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Zapach czekolady z dodatkiem wanilii, trwały, ubytek ok 3ml. \ - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - Plus Plus Diesel, w formie testerowej 70/75ml - balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30 ml - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 19/20ml Lolitki EDP- to taka pojemność, żadna odlewka - Halloween J.Del Pozo EDT 22ML/50 + ok 10ml żelu pod prysznic z tej samej linni zapachowej INNE CIEKAWOSTKI : - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, (użyty dokładnie 4 razy) - tusz Fatale Lancome, otwarty miesiąc temu i użyty kilkanaście razy, świeży i mokry - nabłyszczacz do włosów Allwaves w formie spray'u z dodatkiem oliwki, wygładza troszkę i wcale nie obciąża, zużycie maleńkie - Yves Rocher Phytum Active, Spray Nabłyszczający 3 W 1. Ułatwia rozczesywanie, nadaje blask i pomaga ułożyć fryzurę, pięknie pachnie. ok 90ml z flakonu 150ml. -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, nowe - balsam Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Avon, nowy - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream - podkład w tubeczce 5ml Helena Rubinstein Color Clone w kolorze nr 23 biscuit, ciepły, opalony beż dopasowujący się do naturalnego koloru karnacji... PRÓBKI : - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler MINIATURY (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR MINIATURY(nowe, nietestowane): - J'adore Dior EDT, jest kartonik - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars Odpowiedz Link
lesbelles Re: Flowerbomb Extreme, Casmir, Escada Magnetism 20.11.06, 08:18 Daigee, dzięki za propozycję - niestety FE jest tylko na sprzedaż. Pzdr. :-) Odpowiedz Link
perra-azul Alien i Le Baiser du Dragon 15.11.06, 15:51 Mam do wymiany po trzy probki Aliena i Le Baiser du Dragon. Chetnie wymienie na probki zapachow kadzidlanych (oprocz BC i NU), Asji, czarnej Manii lub podobnych. Odpowiedz Link
perra-azul Re: Alien i Le Baiser du Dragon 15.11.06, 15:53 I jeszcze dorzucam trzy próbki Angel ;) Odpowiedz Link
astronomiczna.ania kilka oryginalnych miniaturek :) 15.11.06, 20:42 Rozstanę się z następującymi miniaturkami: 1) Cacharel Noa (wersja klasyczna); bez atomizera; pojemność 7 ml; nowa, nieotwierana, nieużywana, w kartoniku 2) Givenchy Very Irresistible; bez atomizera; pojemność 5 ml; nieużywana, raz otwarta w celu powąchania zapachu z koreczka 3) Clinique Happy; z atomizerem; pojemność 4 ml; nowa, nieotwierana, nieużywana 4) Burberry Brit EDT; bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; zostały jakieś 3 ml, w kartoniku 5) Guerlain L’Instant Guerlain EDT; bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; została połowa 6) Lancome Tresor EDP; bez atomizera; pojemność wyjściowa 7,5 ml; zostało jakieś 6 ml 7) Giorgio Armani Black Code (męski!!!); bez atomizera; pojemność 5 ml; pojemność 5 ml; nieużywana, raz otwarta w celu powąchania zapachu z koreczka, w kartoniku W rachubę wchodzi sprzedaż lub wymiana. Wymiana może być na inne miniaturki lub końcówki zapachów w oryginalnych flakonikach. Chętnie kilku miniaturek "za jednym zamachem" ;) Zapachy w tzw. „zastępczych flakonikach” raczej mnie nie interesują Odpowiedz Link
ivanka333 extraordinary - kupię 16.11.06, 09:12 j.w może być używane, może ktoś chce się pozbyć Odpowiedz Link
brombusia80 Joop! All about Eve wymienię lub sprzedam 16.11.06, 12:08 Połowa z 75 ml, produkt, jest kartonik. Sprzedam lub wymienię Odpowiedz Link
rene.p Napisałam @ 16.11.06, 19:05 Nie wiem czy doszedł, bo nie mam odpowiedzi, a wysłałam prawie od razu po Twoim ogłoszeniu. Odpowiedz Link
wiolinka100 miniaturka 10ml 16.11.06, 20:06 za szybko poszło: 10 ml w miniaturce ze spraym, wymienię na cokolowiek innego, albo sprzedam za 25 zł Odpowiedz Link
lucapuka Re: miniaturka 10ml 16.11.06, 21:13 To miło ale co, wiolinko masz w tej miniaturce? Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: miniaturka 10ml 16.11.06, 21:20 lucapuka, w tej miniaturce jest red door arden z postu wyżej :) Odpowiedz Link
lucapuka Re: miniaturka 10ml 16.11.06, 21:24 aahaaa, to w takim razie nie dla mnie.. Lubię takie dziesiąteczki z atomizerkiem :)ale nie czerwone drzwi:( Odpowiedz Link
paniszprottka addict 2 balsam nieuzywany 50ml wymienie 17.11.06, 14:59 ..na cos milego ;) lub sprzedam Odpowiedz Link
elve Re: Straganik 95 16.11.06, 23:58 Cedre Serge Lutens 50 ml, pełne, brakuje 2 psików. To jakaś pomyłka z mojej strony... Oblique RWD Givenchy, 19/20 ml z etui. Nie noszę, marnuje się. Sprzedam bądź wymienię (Lutensa na niszę). Odpowiedz Link
ignis1 Stella Rose Absolute 17.11.06, 09:19 ok 27 ml/30 ml, kartonik. Wymiana, sprzedaż. pozdr/ig Odpowiedz Link
stasia82 Re: Stella Rose Absolute 18.11.06, 16:17 wysłałam Ci wczoraj maila, moze go nie dostałas ? :( Odpowiedz Link
nevada87 J'adore ,Escada,Bvlgari,LesBelles,TommyGi rl... 17.11.06, 13:12 - J'adore edp - tester ,100ml, ubytek ok 10-15ml - 169zł - Escada Island Kiss 50ml , mogę odsprzedać też perfumowany balsam 150ml. - Escada Pacific Paradise 50ml plus torba , mogę odsprzedać też balsam 150ml. - Jessica McClintock Silk Ribbons ok60-70/100ml ,kartonik - 85zł. - Bvlgari Au The Rouge ( czerwona herbata ) 50ml, ubytek ok10ml , kartonik - 75zł - Les Belles Almond Amour 100ml z minimalnym ubytkiem ,kartonik - 160zł - Tommy Girl Summer Cologne - 100ml , pudełko , ubytek znikomy - 85zł Chętnie odleję : - alien - do 16ml - envy me 2- do 16ml - lolita lempicka edt - do 16ml - e.coudray ambre et vanille - do 16ml - innocent summer flash - do 16ml - aigner too feminine - do 16ml - lolita lempicka L - do 16ml - ogródek śródziemnomorski Hermesa 4ml - addict fraiche 4ml - Angel 4ml - Gloria 4ml - Versace Bright Crystal 4ml - Stella Sheer 2005 4ml - Hermes des Merveilles Constellation 4ml - Niebieskie les belles 30ml - J'adore 30ml Cena za odlewkę uzależniona od zapachu (nieznacznie się różni ,ale więcej informacji na maila:)). Chętnie się wymienię na coś fajnego czyli moja skromna wish lista;): Flowerbomb ,Flowerbomb Extreme,Angel Innocent , krem Angel , Stella , Stella in Two , Pure Poison,Amor Amor elixir , very irresistible , very irresistible sensual ,ghost deep night , euphoria luminous lustre, bvlgari voile de jasmin , versace woman , pink diamond chopard, pleasures intense , żel pod prysznic Alien , miracle forever ,balsam envy me 2 , organza indecence , Angele z serii garden of stars , ange ou demon , prada tendre i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam;). W razie czego troszeczkę mogę dopłacić do interesu:). Różne kombinacje alpejskie możliwe... Zapraszam na nevada0812@tlen.pl Pozdrowienia! Odpowiedz Link
paniszprottka addict 2 balsam 50ml nieużywany wymienię 17.11.06, 15:00 ..na cos milego ;) lub sprzedam Odpowiedz Link
groszek75 Desnuda, Sexy 212, Gaultier2-wymiana 17.11.06, 20:17 ewentualnie sprzedaz. Desnuda ok.15/40 Sexy 212 ok.12/30 Gaultier2 ok.35/40 Puma Create ok.17/20 zapraszam na @ Odpowiedz Link
pucipuci Animale , Etro, Lutens, Olimpia 17.11.06, 22:04 Animale 23/30 edp produkt, mam jeszcze kartonik Vetiver Etro 60/100 tester Wymienię też z chęcią próbkę/próbki A la Nuit (nowiutkie 1,2 ml) Może ktoś byłby chętny na Olimpię edt, niepełne 50 ml - wymieniłabym na jakąś próbkę, czy cóś:) Odpowiedz Link
madlaine_xx Iris Nobile AdP tester 90/100 18.11.06, 11:24 zapach jest przepiękny, bardzo kobiecy i szlaenie mi się podoba, tylko niestety moja sucha skóra lubi ciężki kaliber, jesli chodzi o zapachy :( odsprzedam za 105 z przesyłką lub wymienię na cos nawet o mniejszej pojemności Odpowiedz Link
mangos Re: Iris Nobile AdP tester 95/100 a nie 90/100 ! 18.11.06, 13:43 Mad, spotkałam się z opiniami ,że Iris Nobile są bardzo nietrwałe... Na mnie nietrwały był także Hiris , więc potwornie boję się brać w ciemno. Trudno:( Zwalniam rezerwację. Odpowiedz Link
madlaine_xx mangos :) 18.11.06, 13:54 IN sa średnio trwałe, na mnie jednak duzo trwalsze w porównaniu z Hiris, poza tym duzo ładniejsze, lekko pudrowe, otulające, leżą blisko skóry, jednak jak dla mnie choc zapach jest bardzo kobiecy, to troche nazbyt subtelny, wolę zdecydowanie hardcorowe klimaty :D ale oczywiście rozumiem, dopóki się nie powącha, ciężko podjąć decyzję :) Odpowiedz Link
mangos Re: mangos :) 18.11.06, 14:36 Tak, tak, zaliczyłam kilka wtop , bo lubię kupować w ciemno. Jeszcze się waham,ale jeśli ktoś się mocno napali to bez problemu sprzedawaj lub wymieniaj się. Odpowiedz Link
aniak46 2000 Et Une Rose Lancome plus Zagorsk 18.11.06, 15:50 Zagorsk w kartoniku pojemnosć 50 ml bez jednego psika:) Oddam za Douce Amere, Avignon, Bahianę MPG, odlewkę Ambre Precieux MPG lub Ambre Soie Armani Prive 2000 Et Une Rose (z kartonikiem) oddam za Escadę Collection lub Ambre Narguile Hermessence. Odpowiedz Link
akashya1 Re: Straganik 95 18.11.06, 19:36 Zamienie T42 (z 50 ml zostało 35 ml) na Ouzarzate Commes des Garcons, albo odlewkę 10 ml (próbki z Sephory) T42 na w/w albo na Serge Lutens Ambre Sultan - odlewki. Ma też na podmiankę The Different Company Jasmin de Nuit. Odpowiedz Link
stasia82 Clinique Simply, MaxMara, GoodLife 18.11.06, 20:29 Mam do sprzedania nastepujące zapachy: * Clinique Simply, 25 ml z 30 ml...65 zl z przesyłka * MaxMara, 15 ml z 20 ml...55 zł z przesyłką * Davidoff GoodLife, niecałe 30ml z 50 ml...65 zł z przesyłką. Perfumy pochodza z wymiany, ale z zaufanymi forumkami i ręcze oryginalnością. Mam zdjecia dla zainteresowanych. Odpowiedz Link
chatka_ Laura Mercier Ambre Passion 18.11.06, 22:29 50 ml minus 2-3 ml, 190 z przesylka wymiana tylko na kadzidla CdG lub CdG 2 Man, hm... Les Nuits D'hadrien AG? Odpowiedz Link
pienkowa_dama Re: Laura Mercier Ambre Passion 19.11.06, 14:41 napisalam maila w sprawie manii Odpowiedz Link
aga79x ODKUPIĘ Angela i L Lempickiej 19.11.06, 18:32 Angela klasyka lub Rose :) Najchętniej 30steczkę lub więcej;) oraz L de Lolita Lempicka Nie interesują mnie odlewki:) Jeżeli ktoś w ramach uszczuplania kolekcji chciałaby sie ich pozbyć to ja chętnie przygarnę:) Piszcie proszę na @ agawasik@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
anula36 guerlain Shalimar 50ML EDT 19.11.06, 20:34 bez folii , raz psikniete, wymienie na nawet czesciowa pojemnosc: 1. L'instant Guerlaina 2. Sensations Jill Sander 3. Truth C. Kleina Odpowiedz Link
brombusia80 Re: Hypnotic Poison wymienię! 19.11.06, 21:26 Za wcześnie kliknęłam :) Jakieś 43-45 /50 ml. Nie mam pomysłu na co wymienić. Rozpatrzę zatem każdą propozycję. Odpowiedz Link
rybkad Re: Escade Collection sprzedam 20.11.06, 08:31 w granatowej sukience, plastikowe pudelko jest, nie mam pojecia ile tam jej zostalo, raz zrobilam probke i raz sie wypachnilam wiec prawie cala jest:) kontakt tylko: asia@dension.pl gazetowa poczta umarla;/ Odpowiedz Link
vishnja Re: Escade Collection sprzedam 20.11.06, 09:09 napisalam @ (z konta orange), prosze o rezerwacje Odpowiedz Link