balbina_alexandra próbkowo, próbkowo... 27.12.06, 20:02 ... bo jestem od wczoraj poza domem i ino garść próbek zapakowałam (no nie, jeden flakon mam, ale nie mam ochoty na noszenie tegoż akurat). A zatem rano resztka Le Parfum Lalique. W próbce mało co zostało, trzy psiki, ale ulep okrutny. Chyba już ulecialo, zaraz idę pod prysznic i chyba na wieczór zaaplikuję sobie Euphorię, ktorej zebrałam oszałamiającą ilośc próbek... Odpowiedz Link
rene.p Narciso Rodriguez edt 28.12.06, 10:14 W końcu z flakonu, a nie z próbki. I naprawdę cieszę się, że wybrałam wersję edt. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 28.12.06, 11:17 Mechant Loup L'Artisan, na nadgarstku olejek Tayyiba Amouage-cudna tuberoza! Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę *Świątecznie* prezentem od Mikolaj 28.12.06, 11:40 a, czyli Amarige Mariage Odpowiedz Link
yomajka Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 28.12.06, 19:20 Dzing!nigdy nie myślałam ,ze to dla mnie - bedac w Paryzu oszalałam w butiku L'Artisan , "psiknelam " na rękę posmarowaną -jablkowo-swiatecznym maslem body shop - i wpadłam ! kupiłam i to i to ,a moja slóra i osobno i w parze przyjmuje je łaskawie baardzo, za co wdzieczna jestem :) a dzing! jest wspaniały- i daje siłę :) aha i na nadgarstku aqua Guerlain - porzeczka:) Odpowiedz Link
zp68 Przez caly dzien, w pracy, Daim Blond, potem na 28.12.06, 23:07 nadgarstkach testuje Clair de Musc Odpowiedz Link
mangos Re: Chanel No 5 Elixir Sensuel..mmmm 29.12.06, 10:44 Mari, do ciebie już doszły;(? Do mnie nic;( Sprzedający twierdzi ze wysłał przed świętami;( Odpowiedz Link