rene.p Czyżby dzisiaj nikt niczym nie pachniał? ;) 13.01.07, 12:27 Właśnie zaaplikowałam Pradę w celach testowych :) Odpowiedz Link
koka-mia Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 13.01.07, 12:59 witam Wszystkich cieplutko! to moj pierwszy wpis, wiec prosze o wyrozumialosc, jesli cos pokrece:) Dzisiaj pachne NR edt z probeczki. piekny jest!! chociaz troche za ostro sie na mnie rozwija. z niecierpliwoscia czekam na przesylke z allegro z edp. mam nadzieje, ze woda perfumowana bedzie lagodniejsza. Odpowiedz Link
zp68 Gris Calir na wiatr, bo jeszcze ciagle wieje, a na 13.01.07, 13:47 nadgarstku wlasnie przybyla Orange Blossom Cologne, w ramach przygotowan do lata :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 13.01.07, 14:14 Absolu Intense -wyjątkowo ciepły i otulający:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 13.01.07, 15:20 l'eau de kasaneka, już żałuję :/ na rękach pieprze: nigrum lorenzo i piquant l'A Odpowiedz Link
wiolinka100 Douce Amere jeszcze z próbki, ale w oczekiwaniu 13.01.07, 15:39 na własną flaszeczkę :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Idole de Lubin, a w domu... 13.01.07, 17:47 pachnie mi pastą do podłogi, mmmmm. Kiedyś trzeba było posprzątać;-P W ogóle, pracowicie spędziłam dzień. A moje cuda zostały zamkięte w nowo kupionej w Ikei i własnoręcznie zmontowanej (no, mnostwo roboty - nóżki przykręcić, nawet takie coś udające śrubokręt dołączyli:-P) skrzyni z włókna bananowego bodajże:-) Zdecydowałam się na ten krok, bo co tu dużo mówić, nowa kicia rozrabia jak pijany zając. Przedwczoraj zrzuciła z wysokiej szafki bambus i rozbiła doniczkę, dziś też zrzuciła ten sam bambus przesadzony do doniczki plastikowej, zrzuca mi wszystko z półek, wczoraj poleciała z parapetu kuchennego pamiątkowa szklana karafka, cud, że wleciała do kosza stojącego pod krzesłem, w ktorym trzymam... cebulę;-) czyli w miarę miękkie lądowanie to było w porównaniu z podłogą. A co do mojej półki to już się małpa zorientowała, że coś za zasłonką jest i lada moment tam skoczy... a wtedy ją oskóruję chyba;-P Żeby nie musieć skórować (niewygodne i nieestetyczne zajęcie;-P) przełożyłam większość perfum do skrzyni. Na półce jest tylko parę najczęściej używanych, w pudełkach oczywiście:-) Odpowiedz Link
voluptas Vocalise Maitre Parfumeur et Gantier 13.01.07, 18:29 miękko i słodko, tak po prostu. Właściwie nie wiem, za co tak lubię ten zapach - jest prosty, nieskomplikowany, niczym się nie wyróżnia, ale czuję się w nim idealnie :) Odpowiedz Link
milena.rl Summer by Kenzo 13.01.07, 18:39 czuję się jakbym leżała na polanie pełnej żółtych żarnowców :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 13.01.07, 23:09 Etro Sandalo na dobranoc i padam spać. Strasznie mnie coś ostatnio wcześnie ścina z nóg... właściwie to oczy mi się zamykają od dwóch godzin. Dobranoc:-) Odpowiedz Link
renia.renia Wczoraj na "Pachnidle" były Ambre Russe... 14.01.07, 07:57 a dzisiaj zaczaiłam się na Lolitę Midnight. pozdr. Odpowiedz Link