rene.p Eclat d'Arpege znowu :) 19.01.07, 09:14 W końcu trafiłam na zapach, w którym kompletnie nic mi nie przeszkadza :) Odpowiedz Link
olesiam Dziś pachnę 19.01.07, 10:38 Caloksztalt-Angelique Encens Creed, a na nadgarstkach testuje Aubepine-Acacia Creed i Ambre Canelle Creed...widocznie mam dzisiaj "faze" jak renia.renia:):) Odpowiedz Link
eau_de Red Sea Micallef - testy :) 19.01.07, 12:10 Mąż dyplomatycznie acz stanowczo odmówił przymierzenia na siebie Red Sea, toteż próbka mogła bez przeszkód trafić w moje chciwe łapki ;) Na mnie mi się podoba, choć nie na tyle, bym pragnęła własnej flaszy :) Odpowiedz Link
paulinaa abricot pulp 19.01.07, 17:31 słodziutko:) idelanie jak na taki dzien jak dzis Odpowiedz Link
merolik Re: Addict Fraiche 19.01.07, 18:37 po długiej przerwie, (i na lekkiego kaca idealny :) Odpowiedz Link
i.nes Givenchy 19.01.07, 18:41 Po długiej przerwie sięgnęłam po Amarige. Ojojoj... pomarańczą jestem :D Dawno już nie czułam na sobie tak intensywnego zapachu od rana do wieczora! Super działa na psychikę w taki smętny dzień. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link
kalia_t Re: dziś pachnę, cholera, szaro, buro i deszczowo 19.01.07, 20:20 mixem - zasadniczo różanym Angelem, doprawionym Red Edition:-) Odpowiedz Link
mangos Po dobowej przerwie w dostawie elektryczności ... 20.01.07, 08:43 pachnę 5th Avenue Odpowiedz Link
voluptas sobota dniem testów ;) 20.01.07, 10:44 toteż na jednej ręce Noir Epicees FM, a na drugiej Histoire d'eau Mauboussin. I tak, jak HdE coraz natrętniej każe mi myśleć o przyspieszonym prysznicu (nie, dla mnie to taka czarna mańka light), tak FM wzbudza we mnie gwałtowną żadzę.... posiadania rzecz jasna :) Cały czas czuję w nim przepiękny cynamon, na początku surowy i ostry, to pewnie za sprawą pieprzu, który z czasem mięknie i jakby osiada na skórze. 50teczka już wpisana na wish listę, będzie czekała na swoją kolejkę ;))) Odpowiedz Link
ja_sylwia testuję Innocenta 20.01.07, 11:42 coś mam ostatnio fazę na anioły, ale chyba jednak odpuszczę... Odpowiedz Link