mangos Zen +Depeche Mode 05.02.07, 14:52 I nic nie pomaga, nadal się boje przed dzisiejsza wizytą. Odpowiedz Link
lucapuka Ślicznie, urodzinowo Mille & Une Roses Lancome 05.02.07, 15:37 oraz zupą gulaszową i tartą ze szpinakiem - to dla gości. Odpowiedz Link
renia.renia New Haarlem, ale mi w fajnie dziś zapachniały ... 05.02.07, 18:32 kawą, nie zawsze czuję tą nutę. Pojawił się zapach mocnego espresso :o)) Odpowiedz Link
benita5 Re: New Haarlem, ale mi w fajnie dziś zapachniały 05.02.07, 19:13 Renia, kawa... espresso? Odpowiedz Link
renia.renia Re: New Haarlem, ale mi w fajnie dziś zapachniały 06.02.07, 18:29 ano, Haarlem to z jeden z naprawdę kawowych zapachów, poczatek jest ostrzejszy, podkręcony lawendą ale później robi się najpierw gorzko a potem słodko-kawowo. pozdr Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę...hmmm :) 05.02.07, 18:50 Absolu Intense- chyba najbardziej ciepły i otulający, a przy tym nieinwazyjny zapach... Odpowiedz Link
mangos Małym Pythonkiem Trussardiego 05.02.07, 19:03 Flaszeczka przeurocza a sam zapach wybitnie koi dziś moje nerwy. 15 kg na plusie totalnie mnie zdołowało. Jak tak dalej pójdzie będe wyglądac jak czołg!Zrozumiałabym gdyby rósł sam brzuch ale nagle sadło pojawiło się na udach. Poza tym to błędne koło, bo zjadłam owoce, ale owocami żołądka a tym bardziej dziecka nie oszukam. Potrzebuję czegos co mi zapełni żołądek. Tylko czego;(? Odpowiedz Link
merolik Re: Les Nereides, Imperial Opoponax :) 05.02.07, 20:12 mam odleweczkę, ale pewnie /kiedyś/ skończy się na flaszce :P Odpowiedz Link
kalooo Musc Alize Comptoir Sud Pacifique 05.02.07, 20:20 ps. teraz codziennie nowe dziś pachne czy jak to jest..?;> Odpowiedz Link
merolik Re: Musc Alize Comptoir Sud Pacifique 05.02.07, 20:24 kalooo napisała: > ps. teraz codziennie nowe dziś pachne czy jak to jest..?;> Tak, bo coraz więcej tu ludzi pachnących :D Odpowiedz Link
elve Re: Musc Alize Comptoir Sud Pacifique 05.02.07, 23:31 dlaczegóż by nie. na basenotes każdy dzień ma swój wątek :) Odpowiedz Link
milena.rl zwyczajnie 05.02.07, 21:37 Avonem :) Today, jedyne co się im udało, ta akacja jest obłędna Odpowiedz Link
gracef1 Re: Dziś pachnę...hmmm :) Fumerie Turque znowu 05.02.07, 21:42 A tesknie za Hirisem Odpowiedz Link
zettrzy Armani Code 06.02.07, 01:58 na pohybel tej babie, ktorej przeszkadzaja nasze perfumy Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Fumerie Turque:-))) moje własne wreszcie 06.02.07, 09:31 Gratuluję:-) podzielam tę radość, też mam od niedzieli:-))) Odpowiedz Link
elami3 Re: Fumerie Turque:-))) moje własne wreszcie 06.02.07, 09:54 Ja od wczoraj i jak się okazało dzięki dobremu zabezpieczeniu paczki cudem ocalało. Wczoraj listonosz rzucił ją przez furtkę na betonową kostkę! I poszedł a ona czekała aż wrócę z pracy. Wyjątkowy kretyn. Nie dość, że moje Fumerie mogło się potłuc to ktoś mógłby po prostu zabrać zza furtki. Odpowiedz Link
mangos Re: Fumerie Turque:-))) moje własne wreszcie 06.02.07, 11:39 Faktycznie wyjątkowy kretyn! Odpowiedz Link
voluptas Re: Fumerie Turque:-))) moje własne wreszcie 06.02.07, 11:47 Kawał kretyna :( Całe szczęście, że wszystko skończyło się dobrze. Jak czytam takie rzeczy, to po prostu mam ochotę pod niebiosa sławic mojego pocztyliona, który każdą zagraniczną przesyłkę, czy to poleconą, czy nie, oddaje mi do rąk własnych. Odpowiedz Link
elami3 Re: Gratuluje elami:-) 06.02.07, 15:04 Dziękuję za gratulacje. Cieszę się niezmiernie bo dawno nic mną tak nie zawładnęło jak Fumerie. Zdystanował nawet As'a i Gaiac'a. Ale muszę przynać, że momentami czuję podobieństwo (maleńkie) do Gaiac'a !? Odpowiedz Link
voluptas Sotto Voce LB 06.02.07, 10:44 edp + balsam :) Trzeba zacząć powoli zuzywac linie kapielowe, one nie są niestety tak trwałe jak perfumy :( Odpowiedz Link
hfugwe Stella:) 06.02.07, 13:08 i to nie jedną :) lewa łapa klasycznie prawa absolutnie różano:) Odpowiedz Link
merolik Re: Les Nereides, dzień drugi ;) na noc było Messe 06.02.07, 14:54 :))) TŻ bardzo, bardzo się podoba, jest nadzieja ;) Odpowiedz Link