voluptas Tygrys. 21.02.07, 10:34 nie mogę się od drania odkleić - idealnie mnie uspokaja i dodaje energii. Odpowiedz Link
merolik Re: Cinnabarem, a w ogóle pirwszy raz piszę z pra 21.02.07, 12:15 cy (to wyjątek, ale mam chwilę i chciałam zajrzeć). Bo ogólnie - łamie mnie choróbsko, Agni - solidaryzuję się z Tobą w nieciekawym przeziębieniu :( Odpowiedz Link
rawita7 Lolitą Midnight 21.02.07, 12:59 Coś mnie wzięło na nią ostatnio. Użyłam jej już drugi raz w tym tygodniu. Potem pewnie biedaczka znowu na całe miesiące utonie w mrokach mojej niepamięci. A poza tym, mnie choroba na szczęście omija, ale od trzech dni cały czas bym tylko spała. Jakaś taka aura w Krakowie. Wiele osób się skarży. Odpowiedz Link
eau_de Mix ;) 21.02.07, 18:56 La Chasse aux Papillons + Passage d’Enfer :) Wyszło coś lekko dziwacznego, ale śmierdzi całkiem przyjemnie ;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę :-) 21.02.07, 21:19 Eclix- ciepło, orientalnie, czekoladowo, ale trwałosć - przemilczę... Odpowiedz Link
rawita7 Re: Kyoto, kupiłam sobie w prezencie urodzinowym: 21.02.07, 22:02 gratulacje :) Jeden z najbardziej intrygujących zapachów jakie znam (i ciągle nie mam ;)) Odpowiedz Link
rene.p Testuję Rose Essentielle :( 22.02.07, 08:31 Najpierw zaaplikowałam, a potem sprawdziłam nuty zapachowe na osmoz. Nic dziwnego, że coś mi w nich nie pasuje. Odpowiedz Link
kenzoania Euphoria 22.02.07, 08:48 żeby sie przekonać, bo już sama nie wiem czy lubię czy nie. Dziś mam chyba lepszy dla nie dzień bo na razie jest nieźle;) Odpowiedz Link
voluptas Cinnabarem 22.02.07, 09:24 wreszcie zrobiła się cinnabarowa pogoda. Dobrze mi z nim dziś. Odpowiedz Link