mangos AA Lilia Bella- wiosna w powietrzu:)) 04.03.07, 16:42 + krokusy w ogródku. Jeszcze tylko małego brakuje mi na świecie i już będe w pełni szczęśliwa. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... już marcowo;) 04.03.07, 18:01 Philosykos. Na rękach Rock'n'Rose oraz Rose Essentielle. Co moja skóra wyczynia z różą - to jest masakra. Mam te same zapachy na bloterach, są przyjemne, jakby zroszone deszczem. Na mnie - skiśnięty puder :P Odpowiedz Link
a.g.n.i Dwa psiki TfT, coby ożywić Idola... przede mną + 04.03.07, 20:30 dziś jeszcze sporo pracy, znów terminy gonią, znów się wściekam na siebie, że robię wszystko na ostatnią chwilę:-( a oczywiście nic mi się nie chce i co chwilę się odrywam, a to herbatka, a to telefon... a to poczytanie forum:-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... już marcowo;) 04.03.07, 23:46 Nu edp. Po fazie wanilii i słodyczy, coś wytrawnego, na odsapnięcie (jutro zaczynam nowy etap diety, ale mój odwyk od słodyczy przyjmowanych dosutnie trwa już trzeci miesiąc!). Kocham Nu namiętnie. Potrząsam swoim flakonikiem i dziwię się jak mogłam tak szybko je zużyć, ja osoba, która wyklęła je już wieki temu? I pomyśleć że wydawało mi się kiedyś że Nu pachnie na mnie lekko kwaśno i odstręczająco... szaleństwo :) A tak na poważnie - mam koszmarnie pracowity miesiąc przed sobą. Ostatni tydzień był cięzki, następny zapowiada się jeszcze gorzej. Chyba sobie o świcie znow to Nu zapodam... a może Soir de Lune dla odmiany :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... już marcowo;) 04.03.07, 23:54 Będziecie miały mnie na sumieniu przez te zachwyty nad Nu, Ty i Elve:-) Ja też je skreśliłam dawno temu, a jeszcze parę zachwytów i uznam, że o niczym innym nie marzę, tylko o krążku na mojej półce;-P Odpowiedz Link
rawita7 Re: Dziś pachnę... już marcowo;) 05.03.07, 00:59 To ja dodam tylko, że Nu edp jest po prostu powalające!!!! i idę spać z tymże najpiękniejszym na świecie zapachem na nadgarstku :) A cały dzień upłynął mi w obłoku Ambre Sultan. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... już marcowo;) 05.03.07, 09:09 :-))) Ciebie specjalnie nie wymieniłam, Ty jesteś usprawiedliwiona, bo lubisz Nu chyba od zawsze... Ale takie nagłe przemiany z niechęci w miłość... no wiesz, boje się, że i u mnie nastąpi coś takiego;-P Odpowiedz Link
voluptas oczywiście: Loukhoum KM ;) 05.03.07, 08:38 czyli narkotycznego ciągu dzień trzeci, ciekawe, co będzie dalej ;) Odpowiedz Link
eau_de Alien - znów... 05.03.07, 11:05 i nie mogę wyjść ze zdumienia, dlaczego on pachnie na mnie po prostu lekko jaśminową...czystością? :D Gdzie ten killer? Kto ukradł killera!? ;) Odpowiedz Link