mettemarit Proszę o odrobinę Scent Intense Ambre Sultan 09.03.07, 23:20 Odwdzięczę się swoimi zasobami:) Odpowiedz Link
jop Re: Proszę o odrobinę Scent Intense Ambre Sultan 11.03.07, 11:41 AS mogę się podzielić, daj adres na priva. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Usilnie poszukuję 77 10.03.07, 08:32 Szukam do testów: Matsuri Annayake Envy edp(czarne) L'or Rouge L'or Intense Acqua di parma Mandrolo Acque di Parma Colonia Theorema Leggero Patricia de Nicolai - Fig Tea Obsession sheer Boucheron eau leggere (2006) Maitre Parfumeur et Gantier - Fleurs d Iris Maitre Parfumeur et Gantier - Or des Indes Vice Versa YSL L'artisan Ananas fizz L'artisan Verte Violette Keiko Mecheri - Fleurs d´Osmanthus Keiko Mecheri - Musc Na wymianę mam dużo róznych próbek, w tym niszowce. Przygarnę też korki do Tygrysa (100) i Shalimar Light (75)w zamian próbki, odlewki albo zapłacę. Odpowiedz Link
izolden Poszukuję po kropelce do testów+ 10.03.07, 08:56 z czerwonej serii CdG: Sequoia Palisander Na wymianę mam kilka zapachów CdG oraz wiele innych. Odpowiedz Link
oloom Datura Noir 10.03.07, 13:23 Zachęcona opisami szukam maleńkiej próbeczki do przetestowania zapachu Odpowiedz Link
mangos Miss Dior,Samsara dla przypomnienia i... 11.03.07, 11:37 w dalszym ciągu Soir de Lune. Odpowiedz Link
dortii Boucheron Initial, Jaipur Saphir,Jaipur;HP... 11.03.07, 14:20 Dosłownie kropelki, bo nie znam tych zapachów (tylko z opisów)i starsznie chciałabym poznać!!! Odwdzięczę się tym co posiadam:NR for her edt, Desnuda, Dunhill Desire, Angel la Rose,Boucheron Trouble i jesczce troszkę różnych próbek.KOntakt na gazetowego @. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rene.p Usilnie poszukuję Tresor EDT i CH 212 Sexy 11.03.07, 19:21 W zamian próbki większe i mniejsze: Rose Essentielle Romance La Perla Blue La Perla Creation Dolce Vita J'Adore Pamplelune So You Cat DeLuxe Angel Schlesser Essential HC edp Kenzo Amour Avignon D&G The One Premier Jour Kenneth Cole Black Ange Ou Demon Odpowiedz Link
kenza3012 Re: Usilnie poszukuję Tresor EDT i CH 212 Sexy 18.03.07, 22:29 Mam Tresor ale EDP i 212 sexy też mam, czy byłabyś zinteresowana? Odpowiedz Link
rene.p Re: Usilnie poszukuję Tresor EDT i CH 212 Sexy 19.03.07, 08:08 W tej chwili interesuje mnie już tylko CH 212 Sexy. Spróbuję zaraz napisać maila, chociaż w pracy mam jakieś problemy z pocztą gazetową. Jeżeli mi się nie uda, to odezwę się po pracy :) Odpowiedz Link
rene.p Re: Usilnie poszukuję Tresor EDT i CH 212 Sexy 19.03.07, 08:24 Przypomniało mi się coś. Przecież korespondowałyśmy już na temat CH 212 Sexy. Nie mogłaś się zdecydować co chciałabyś w zamian i w końcu przestałaś odpisywać. Zatem nie jestem pewna czy temat z Twojej strony jest faktycznie nadal aktualny. Odpowiedz Link
k-aja Poszukuję kropelki Asji,Theormey, Anglomanii 11.03.07, 23:27 Oczywiscie sie odwdziecze Odpowiedz Link
mika281 Re: Usilnie poszukuję 77 12.03.07, 09:14 odrobiny ogródka śródziemnomorskiego, deci dela, nu Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Usilnie poszukuję 77 12.03.07, 09:30 Costume National Scent Sheer A. Goutal Grand Amour w zamian dam cokolwiek z tego, co mam:) Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Usilnie poszukuję 77 14.03.07, 07:36 i jeszcze R Lauren Glamourous i Glamourous Daylight Odpowiedz Link
rene.p Usilnie poszukuję Stella in Two Peony 13.03.07, 23:00 W zamian próbki większe i mniejsze: Rose Essentielle Romance La Perla Blue La Perla Creation La Perla Shiny Creation Dolce Vita J'Adore Pamplelune So You Cat DeLuxe Angel Schlesser Essential HC edt Kenzo Amour Avignon D&G The One Premier Jour Kenneth Cole Black Ange Ou Demon Odpowiedz Link
chatka_ Re: Usilnie poszukuję Stella in Two Peony 13.03.07, 23:21 Napisze do Ciebie maila :) Odpowiedz Link
rene.p Stella wciąż poszukiwana :) 16.03.07, 10:43 Może jednak ktoś chciałby się podzielić kropelką? Proszę... :) Odpowiedz Link
rene.p Escada Loving Bouquet 14.03.07, 09:26 ... kropelki w celu przypomnienia, jeżeli ktoś byłby na tyle uprzejmy żeby się podzielić swoim skarbem :) Odpowiedz Link
mangos Creed 14.03.07, 12:18 Chętnie poznam: Green Valley,Jasmin Imperatrice Eugenie,Love In White,Fantasia de Fleurs,Royal Water,Silver Mountain Water,vanisia, Spring Flower, Ambre cannelle,Chevrefeuille Original,Zeste Mandarine Pamplemousse... Do wymiany: Scent, Scent Intense, Avignon, Nu edt, BC, Organza, Violetta di Parma, Jaipur Saphir, Black Bvlgari, BLV, Poeme, Roma, Diesel ++, Desnuda, Oscar de la Renta edt, Shalimar edt i light i wiele innych... Odpowiedz Link
fridaa Creed,Anisia Bella,Armani White 14.03.07, 15:01 tez poszukuje Love in White Creed, bo cos czuje, ze to 'moj'zapach ;) szukam odlewki lub duzej probki Anisia Bella Guerlain- tez czuje, ze musze poznac Armani White znam ale dla przypomnienia wiosna sie odzywa u mnie ochota na biale, smakowite, czyste i cieplutkie perfumy cos znajde u siebie w zamian :) Odpowiedz Link
vanilia72 poszukuję Zagorska i Avignon troszkę + 14.03.07, 17:40 celem poznania, mam na wymianę dużo różności Odpowiedz Link
izolden Re: poszukuję Zagorska i Avignon troszkę + 14.03.07, 19:00 Vanilijko pisze @:) Odpowiedz Link
anexxa Lacoste touch of spring - ciut na spróbowanie 14.03.07, 21:18 Czy ktoś już to ma może? W Sephorze jeszcze nie widziałam. Chętnie wyślę w zamian np. trochę Chance eau fraiche, Eau de Kasaneka (chyba, że ktoś chciałby sprawdzić np. Eclat d'Arpege czy Brit EDP). Odpowiedz Link
dortii Błagam o kropelkę! 15.03.07, 11:36 Boucheron Initial, Jaipur Saphir,Jaipur;HP Odwdzięczę się czym chata bogata.Mogę nawet odkupić próbki bylebym mogła je poniuchać.Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
plomyczek_ Meteorites,Mat Orange,L'Instant Fleur de Mandarine 15.03.07, 14:27 jesli ktoras z kolezanek ma:)chetnie przygarne odrobine dla poznania zapachu:) *Meteorites *Mat Orange *Un Bois Vanille *L'Instant Fleur de Mandarine odwdziecze sie:) pzdr Odpowiedz Link
hafsa Re: Meteorites,Mat Orange,L'Instant Fleur de Mand 15.03.07, 16:50 Pisze @ w sprawie meteorites i Un bois Venille Odpowiedz Link
paulinaa stare escady do powąchania:) 15.03.07, 18:16 chetnie przyjme kropelke tropical punch, sunny frutti i innych starych escad. moze ktos ma i chiclaby sie podzielic? :)) Odpowiedz Link
polanka71 hot couture i inne 15.03.07, 21:28 Poszukuję Hot couture, shalimar light, un air de samsara, eau the orange verte hermesa sandalwood yardleya i theoremy leggero Odwdzięcze się próbkami: pozostałych Theorem OI Dolce Vita Aromatonic Samsara delice d'epices NR Scent intense Lolita Lempicka i L jak Lolita i jeszcze inne, no, sporo tego i jeszcze sporo innych... Odpowiedz Link
hafsa Black orchid,Royal Oud,Asja,Love in white 16.03.07, 16:13 Poszukuje odrobiny: Royal Oud Montale Black Orchid Asja Fendi Love in white Creed Mam sporo na wymiane, sprobowanie: min Hermessence Rose Ikebana, Osmanthus Yunnan MPG Jardin Blanc, Vocalise,Rose Muskissime, George Sand K.Mecheri-Loukhoum S.Lutens Un bois Vanille, Douce Amere,Gris Clair,Miel de Bois, Fleur d'Oranger, A la nuit, Rahat Loukhoum CdG Red rose, Wood Coffee,Kyoto,Spicy Cocoa,Guerrilla 1 Bond nr 9 New Haarlem i sporo innych mniej lub bardziej znanych Odpowiedz Link
akashya1 Re: Black orchid,Royal Oud,Asja,Love in white 18.03.07, 11:02 Hej, Napisałam @. Aki Odpowiedz Link
hafsa odpisalam 20.03.07, 13:07 czekam na twoja odpowiedz, bo mam juz gotowa przesylke. Pozdrawiam Odpowiedz Link
olcia71 Odkupię Scent, Ogródek Nilowy - odlewki, resztki 17.03.07, 15:24 Scent klasyczny lub Intense... Podzieli się ktoś? Odpowiedz Link
mettemarit Re: Chętnie powącham Eau de Dolce Vita 17.03.07, 16:50 przyleci razem z Yvresse legere:) Odpowiedz Link
benita5 Poszukuje 17.03.07, 17:16 Miyako Annayake Hanami Annayake Rhubarb CdG Odwdziecze sie czyms z moich skarbow, lub zaplace. Odpowiedz Link
rene.p Hilfiger Tommy Girl,T Girl,True Star i CH 212 sexy 17.03.07, 17:12 W zamian: Rose Essentielle Romance La Perla Blue La Perla Creation La Perla Shiny Creation Dolce Vita J'Adore Pamplelune So You Cat DeLuxe Angel Schlesser Essential HC edt Kenzo Amour Avignon D&G The One Premier Jour Euphoria i jeszcze coś się znajdzie :) Odpowiedz Link
izolden Sequoia, Palisander i Cerruti Image poszukuję 17.03.07, 17:22 po kropelce do testów. Mam dużo na wymianę. Odpowiedz Link
miriam_73 Mam trochę odlewek rzedszych zapachów, chętnie 18.03.07, 12:16 wymienię na coś czego nie znam. Te zapachy poniżej, niestety nie moja bajka chociaz ciekawe. Bal a Versilles Jean Desprez Miss Rocaille Caron Autumn Four seasons Aquaba Aquaba Midnight Incensi Villoresi Amouage Gold Christal Winter Four Seasons Gourmandises Keiko Mecheri Odpowiedz Link
dragon_fruit Amouage Gold Christal 18.03.07, 12:49 a co to jest??? zamowilam u nich probki wszystkich zapachow i nic takiego nie mam Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Amouage Gold Christal 18.03.07, 13:43 voila: www.ausliebezumduft.de/kosmetik_produkte.php?cPath=23_44_152&products_id=587 Odpowiedz Link
kiku.san próbki wymienię:) 20.03.07, 18:26 Bardzo chciałabym poznać: - Femenite du Bois - Douce Amere - Chanel nr 5 - jakikolwiek z zapachów Hanae Mori - Tendre Kiss Lalique - Lalique Le Parfum - Innocent Summer Secret Mam i mogę się podzielić: - EC - OI - OI suchy olejek - BCDK - Agent Provocateur - Bazar - Birmane - Flowerbomb - Le Roy Soleil - L LL - Le Baiser Lalique - Dolce Vita Odpowiedz Link
paulinaa Re: próbki wymienię:) 26.03.07, 12:39 o ja bym bardzo chciała flowerbomb i L LL i Agenta ale niestety nie mam nic z tych, ktorych szukasz:( moze inne by cie interesowaly? Odpowiedz Link