plomyczek_ I'infante i l'inspiratrice Divine ...jesli ktoras 02.04.07, 21:23 forumka chce probki to sluze ,ja mam juz szczerze dosc testow:):) Odpowiedz Link
paulinaa Re: I'infante i l'inspiratrice Divine ...jesli k 02.04.07, 21:40 a ja ostanio tylko testuje i w cale nie mam dosc:) i chetnie wyprobuje cos nowego:) Odpowiedz Link
senta Historie d'eau Mauboussin 02.04.07, 21:48 świetny,przeciekawy,nieinwazyjny(ważne!!!)"pracowy" Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę primaaprilisowo ;-))) 03.04.07, 01:30 do wieczora Kyoto. później Scent Intense. Odpowiedz Link
voluptas teraz już tylko aprilisowo ;) Safran Troublant l'A 03.04.07, 11:50 chyba złapałam faze na ten zapach, bo zlewam się nim od wczorajszego wieczora i ciągle mi mało ;) Odpowiedz Link
merolik Re: Fleurs d'Oranger - punktowo, ostrożnie, dziś 03.04.07, 14:20 po raz pierwszy byłam w nim "na zewnątrz". Mała ilość nie drażni, nie męczy, a tylko miękko i kremowo przypomina o swojej obecności. Odpowiedz Link
eau_de Ogródek Śródziemnomorski 03.04.07, 19:11 jakoś dziś na mnie wyszły...kiszone ogóry :((( Co prawda "tylko" przez pierwsze pół godziny, ale... :( Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę primaaprilisowo ;-))) 03.04.07, 19:40 Miałam dziś okropnie stresujący dzień w pracy i wybrałam Shalimar edt, przyznam, że sprawdził się doskonale. Teraz jestem w szaleństwie testowania, na lewej łapie Idole (odpada, zbyt blisko Opium), lewy nadgarstek edt Sephory Szampan - kwaśne wińsko musujące (co mnie pokusiło aby to kiedyś kupić), prawy nadgarstek Etro Heliotrope (słabiutki plastikowy migdał). Ale jestem dzisiaj krytyczna ;o) Odpowiedz Link
benita5 Na razie niczym bo w domu maly futrzasty rozbojnik 04.04.07, 07:52 wiec ganiam z odkurzaczem i wynosze skorupy... Zimny dzien dzisiaj, to moze wybor padnie na YDAN? Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Na razie niczym bo w domu maly futrzasty rozb 04.04.07, 09:36 Kić? :-))) U mojej mamy też od niedzieli jest maluszek:-) na razie chowa się za kanapą, ale jak zostanie pogłaskany, uruchamia motorek. Odpowiedz Link
benita5 Re: Na razie niczym bo w domu maly futrzasty rozb 04.04.07, 23:55 Kic posagowy z pedzelkami:))) Motorek juz wiem jak dziala, czyli jestesmy na dobrej drodze... Pachnialam Escada Collection od Mariki, a ze jest po zachodzie slonca, to moge stwierdzic, ze byl to udany dzien. Odpowiedz Link
dori7 Re: Dziś pachnę primaaprilisowo ;-))) 04.04.07, 09:30 Oriental Summer, bo za zimno dzis na Ogrodek. Odpowiedz Link