olesiam Rano AS Fraiche, a teraz cos mi odbilo:)i... 20.04.07, 14:01 Messe de Minuit Etro na nadgarstkach, ot co. Odpowiedz Link
kalooo Re: Lovely SJP 20.04.07, 15:16 Moje Słonko- Marcelek Mangos-tak chyba będzie aktywniej i estetycznej:) Odpowiedz Link
mangos Re: Lovely SJP 20.04.07, 15:20 Chyba wyższa szkoła jazdy dla mnie:/ Kiedyś mi się udało ale teraz jakaś odmóżdżona się czuję.;) Odpowiedz Link
paulinaa na łapce intuition EL 20.04.07, 18:37 ojj ciezka pierwsza godzina z nimi ale warto ja przetrwac bo później jest pieknie:)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Brit Red i zastanawiam się, czy jechać do Rogowa 21.04.07, 09:53 bo jednak jestem przeziębiona, przewiało mnie na wylot przez ostatnie dni, bo już pochowałam cieplejsze ubrania... a jazda oczywiście na skuterze... hmmm. Gardło mnie boli, jakaś taka jestem ogólnie oklapnięta... no nie wiem, nie wiem Odpowiedz Link
rene.p Sensi White Notes 21.04.07, 13:55 Niestety, od porannej aplikacji do teraz zapach zupełnie się ulotnił :( A szkoda, bo jest naprawdę przyjemny, taki zapach świeżego prania :) Zaraz zaaplikuję po raz drugi. Odpowiedz Link