iwionna 25.06.07, 17:12 jestem brunetka-30 lat-poszukuje owocowego fajnego zapachu-na latko-podsuncie mi jakieś tytuły perfum.Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Re: jakie? 25.06.07, 18:26 Jeśli owoce to zapewne i maliny- polecam: Apparition Ungaro, Hot Couture edp i edt. Przetestuj także Nina Ricci Cherry Fantasy. Odpowiedz Link
venus22 Re: jakie? 26.06.07, 00:29 dokladnie Incanto Dream: www.new-aromat.ru/pics/Incanto_Dream-333.jpg v. Odpowiedz Link
venus22 Re: jakie? 26.06.07, 00:31 a moze Incanto Charms - o jak rany, wachalam trzy dni temu a nie pamietam dokladnie ktore. w kazdym razie pachnialy jak maliny lub truskawki. sorry za zamieszanie.. www.escentual.co.uk/isroot/Escentual/SiteImages/ProductImages/Incanto_Charms.jpg V. Odpowiedz Link
paulinaa Re: jakie? 26.06.07, 11:45 a moze incanto shine? :) wczoraj wąchałam-tez owocowy:) Odpowiedz Link
straszka Re: jakie? 26.06.07, 10:18 Z tańszych zapachów polecam owocowe wody Yves Rocher: gruszka, jezyna, brzoskwinia, liczi, truskawka, kokos (zapach jest mało trwały, monotematyczny ale przy cenie 39 złotych za 100ml nie stanowi to duzego problemu). Z zapachów na wesoło: owocowe są Chupa-Chups (dostepne w Rossamnie) i Witch (w drogeriach natura). A tak na poważniej. Rozglądnąć wie warto za sezonówkami Escady ona sa zawsze bardzo owocowe. W tym roku Sunset Heat jest na pewno ładniejsza niz sezonówki ostatnich 5 lat. Warto tez przetestowac ostatni zapach Cacharela Liberte bo nawet Mnie przeciwniczkę słodkich i owocowych zainteresował. Oraz: Nina Nina Ricci (pieczone słodkie jabłko) Cherry Fantazy Nina Ricci - wisniowy Cherry Blosom Guerlain - wiśnie Premier Figuer L'Artisan - zielona figa AA Groselina Guerlain - porzeczki Anna Sui Dolly Girl - melonowo-jabłkowe Lancome Tropiques - mieszanka owocowa: bergamotka, kumkwat, mango, zurawina Angel Innocent Secret - Owocowy Angel Bahiana Maitre Perfumeree - owoce tropikalne Passiflora Maitre P. - owoce z dominacja passiflory Petit Cherie A. Goutal - grucha Odpowiedz Link