selitta 19.12.07, 15:54 Diabolo Rose Rosine 50 ml- róża z miętą:), użyte raz (testy) plus kartonik wymienię na Figue Amere MH Le Feu klasyka Rahat Loukhoum SL Loukhoum Keiko Sprzedaż nie wchodzi w grę:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt.kliper Dzing! polowa z 50ml na wymiane 19.12.07, 16:08 jak w temacie, wymiana na cos meskiego lub ze wskazaniem na meskie;) info na wiecko@gmail.com Odpowiedz Link
basia.plewik Re: Straganik 180 zaczynam:) 19.12.07, 16:35 Z przyjemnością pozbędę się takich oto zapachów: (wszystkie zapachy to produkty w kartonikach z korkami, jedynie twice i noa jest bez kartonu) Twice Iceberg 95/100ml (55zł) Provocative woman Arden 92/100ml( 70zł) Boss Woman- biały półksiężyc 75/90ml( 85zł) Weekend Burberry Woman 95/100ml (95 zł) Splendor Arden 90/125ml (65zł) Truth woman C.Klein- woda 97/100ml + olejek do ciała w atomizerze 150ml z ubytkiem ok 5ml, może zastąpić perfumy,bardzo wydajny i trwały zapach-oba produkty w kartonach-sprzedam tylko jako zestaw 160 zł. Feminine D&G 97/100ml z nakrętką w kartoniku testerowym 97/100ml (85 zł) Oczywiście można się targować ;) A poszukuję takich zapachów: The Parfum-Ch.Jourdan Carolina-C.Herrera Individuelle -Mont Blanc 212 Sexy -Herrera Darling oraz Sweet Darling Kylie Minogue Eternity Moment Klein Pure Wish Chopard Casmir Chopard Madness Chopard Tumulte Lacroix Ombre Rose Escada Magnetism Odpowiedz Link
lhasa1 Eau de DV 19.12.07, 19:13 EdDV 47/50ml sprzedam lub zamienie jest to produkt bez kartonika, Odpowiedz Link
basia.plewik Re: Straganik 180 zaczynam:) 20.12.07, 07:50 noa wędruje do kiara7 a boss do gocha221 :) Twice też nieaktualny .Reszta jak najbardziej :) Odpowiedz Link
madlaine_xx ............... wymiana/sprzedaż 19.12.07, 21:07 wymienię również odlewki - Chypre Rouge , Safran Troublant - za inne ciekawe niszowe, ilość do uzgodnienia oraz Passage d'Enfer - jakieś 5 ml, Dzing - 9 ml # Pure Poison 13/30 ml, brak kartonika # Agent Provocateur, Eau de Parfum 50 ml, kartonik jeszcze w folii, raz użyty # Sublime Vanilia Lily Prune - 30 ml z ubytkiem ok. 5 ml, # woda YR Pur Désir pomarańczowa 60 ml, kartonik, raz psiknięte, # woda toaletowa niemieckiego duetu Maurer+Wirtz - Free World 25 ml, brakuje 3-4ml, zapach bardzo przypomina HC White Givenchy - oddam za ciekawe próbki, odlewki # Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien EDP kartonik, 35/50 ml # Cashmere Mist EDT 95/100 ml produkt # Voile d'Ambre YR - 50 ml z ubytkiem 5-8 ml # miniaturka Joy - 5 ml, oddam za próbki # Eaux de Caron Forte, 60/100 ml, bez kartonika # Angel Glittering Body Powder w solniczce, 75 g, uzyty 4 razy, kartonik # Authentic Maroussia (zielone) 15 ml EDT, raz testowane, kartonik, # zestaw miniaturek Jean Paul Gaultier, Classique i Le Male, każda po 3,5ml,zamknięte w plastikowej kopule, każda raz testowana, Odpowiedz Link
dajma18 Re: ............... wymiana/sprzedaż 28.12.07, 20:33 Agent Provocateur, Eau de Parfum 50 ml, kartonik jeszcze w folii, raz użyty chętnie kupię dajma18@gmail.com Odpowiedz Link
margot452 Angel Violette 19.12.07, 22:47 nieco ponad połowe z 25ml, jest kartonik wymienię na podobną ilośc klasyka lub La Rose (raczej nie odlewka)lub sprzedam za 75zł z przesyłką Odpowiedz Link
proff04 Samsara edt-wymiana 19.12.07, 23:22 Samsara ok 20-25ml + balsam (z 75 ml zostało ok połowy) Wymienię najchętniej na: Pradę, Hypnotic Poison, Dolce Vita, Gucci eau de parfum, czerwona herbata Bvlgari, ale mogą być też inne. Jestem otwarta na propozycje. Odpowiedz Link
kenza3012 sprzedam lub wymienie 20.12.07, 09:33 Wymienie Diesel Zero Plus 75 ml- czerwone, Guerlain- Meteoryty, Le Roy de Soleil- s. Dali SUN-jil Sander Można pisać jakieś propozycje Odpowiedz Link
zielona28 .....Różności 20.12.07, 10:05 Wymienię na ciekawe większe odlewki,(Gucci i Cerruti na inne w buteleczkach) ,ewentualnie sprzedam.Proszę pisać na : Frezja72@interia.pl Szukam kadzidlaków,drzewnych,ciepłych,chętnie odlewkę Zagorsk,Dianthus Etro,Menard Kasaneka i .... -Cerruti 1881 eau D'ETE Summer,około 20\100ml,bez kartonika; -Gucci eau de parfum 30ml z maleńkim ubytkiem,z kartonikiem; Miniaturki: -Bvlgari eau de parfum -Anna Sui Sui Dreams Próbki ,odlewki: Lipstick Rose Frederic Malle,firmowa,atomizer i kartonik,około połowy z 2ml La rose de Rosine,firmowa bez atomizerka i kartonika,połowa sporej fiolki Idole de Lubin,robiona połowa niedużej fiolki Vicolo Fiori 3\4 fiolki niedużej,robiona Navegar L'A robiona 3\4 niedużej fioleczki Daim Blond,około mniejszej 1\3 z fiolki chyba 2ml robiona The Parfum około mniejszej połowy fiolki chyba 2ml Feminite du Bois(dwie próbki-jedna prawie cała i druga ok 1\3 z chyba 2ml) Feminite du Bois eau Timide(około 3ml) Le Baiser Lalique ponad 3\4 fiolki 1,7ml robiona z atomizerkiem Cristobal Balenciaga(ok 3ml) L'or de Torrente ok 1\3 z chyba 2ml,robiona -Skin Trussardi robiona ponad 2ml z 4,fiolka bez atomizerka; -Carolina Herrera 212 sexy,firmowa z atomizerkiem,trochę mniejsza połowa z 2ml,z kartonikiem; -Diesel Fuel For Life ponad połowa firmowej z 1,5ml,atomizer i kartonik; -Estee Lauder Pleasures delight,firmowa,prawie cała z 1,5ml,z atomizerkiem i kartonikem; -Lolita Lempicka edp robiona z Sephory,połowa fiolki -Diesel W robiona z sephory ponad 1\3 fiolki; -Organza robiona z sephory połowa fiolki; -A Mqueen Kingdom edp firmowa z atomizerkiem,została chyba tylko odrobinka bo nie przezroczysta, -Fragonard Lune de Miel zaledwie kropelka dla chcących sprawdzić zapach ale w fajnej maleńkiej buteleczce firmowej dla kolekcjonerek miniatur, -Dolce Vita robiona z sephory ale bez naklejki ok 3\4 fiolki; Euphoria C.Kleina robiona 7ml w dwóch fiolkach bez atomizerka; -Comme une Evidence le parfum ,czyste perfumy saszetka z chusteczką nasączaną 0,7ml, -Brit Red robiona bez atomizerka ok 2ml z 4; -Dior Hypnotic Poison dwie próbki :jedna firmowa z atomizerkiem około 1\3 fiolki bez kartonika i druga robiona z sephory trochę wieksza połowa fiolki, -Cinema edp malutka,robiona w zakręcanym słoiczku w Galerii Centrum Menard Kasaneka,chyba odrobinka ale dla powąchania chociaż,firmowa z atomizerkiem ,fiolka czarna,nieprzezroczysta. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Cerruti nieaktualne.Paniszprotka odpisałam. 22.12.07, 13:40 odpisalam;) Odpowiedz Link
madlaine_xx Rousse SL - odkupię po rozsądnej cenie :))) 20.12.07, 11:30 proszę o kontakt na madlaine@orange.pl Odpowiedz Link
systematica Anglomania, Messe, O. Nilowy, Theo Esprit, Nu edt 20.12.07, 14:17 Theorema esprit d'ete- 50ml, ubytek kilku psików (0,5cm gdy się postawi na boku), brak kartonika, 170zł Nu edt - ok. 45/50ml, kartonik, 70zł Ogródek Nilowy - ok. 95/100ml, tester, brak kartonika, 150zł Messe de Minuit - 50/100ml, kartonik, 165zł Anglomania - nieco mniej niz 35/50ml, kartonik, 80zł Ceny z przesyłką (polecony/paczka) Odpowiedz Link
ewelinkka20 Kenzo Amour na wymiene lub sprzedaz :) 20.12.07, 14:51 Witam Wymienie Kenzo Amour ok 45/50ml może więcej ponieważ perfumy używane bardzo mało Wymienie na inne perfumy zależy mi aby były trwale i aby to były EDP. Raczej dziękuje za świeże owocowe zapachy Ewentulanie sprzedam za 140zl razem z wysylka Prosye pisac na ewelinac20@pocyta.fm Odpowiedz Link
dixi Max mara 20.12.07, 15:19 ok 15/20 - wymienie najchetniej na Le Baiser du dragon, Anglomanie, Oriental flower - odlewki rowniez mile widziane; Odpowiedz Link
strega Arabie 20.12.07, 20:49 Wymienie Arabie Lutensa w olejku.Z 50 ml.zostalo ok.35.Nie mam kartonika. Chetnych zapraszam na marzenaozog@gmail.com Odpowiedz Link
a.malinka poszukuje/odkupie Perles de Lalique 20.12.07, 21:19 prosze pisac na @ gazetowego Odpowiedz Link
selitta A może Ktoś nie chce już Arabie..a chce Diabolo... 20.12.07, 22:44 A może Ktoś nie chce już Arabie a chce Diabolo Rose Rosine... 50ml z kartonikiem z torebką z Q:) Odpowiedz Link
strega Re: A może Ktoś nie chce już Arabie..a chce Diabo 21.12.07, 11:33 Napisze zaraz maila,jakby nie doszedl, to daj znac na gmaila, oki? Odpowiedz Link
a.malinka sprzedam desnude 40ml bez kilku psikow ...... 21.12.07, 00:05 z kartonikiem i pedzelkiem. prosze pisac na @ gazetowego. Odpowiedz Link
biszkopt_z_truskawkami A ode mnie Black Cashmere Donna Karan 21.12.07, 00:20 Posiadam wodę perfumowaną, pierwotnie 50ml z ubytkiem ok 1/3 (bardzo ciężko ocenić, bo falkon jest czarny i nieprzezroczysty, ale przyjrzę się jeszcze przy bardzo mocnym świetle), w każdym razie wody używałam niewiele, myślę, że te 2/3 jest na pewno, kwestia tego, że może i więcej...). Mam też balsam z tej linii zapachowej, 100ml, pochodzi z zestawu z ową wodą właśnie, użyty dosłownie na jedną rękę, o ile dobrze pamiętam, więc ubytek bardzo niewielki :) Balsam zresztą będzie wybitnie wydajny, bo jest bardzo mocno perfumowany, wręcz jak perfumy w kremie- na pewno nie da rady wysmarować się nim i jeszcze użyć wody, bo nikt tego nie przeżyje, więc raczej wymiennie ;) Wymienię jedynie na któryś z tych 3 zapachów: * Hypnose Lancome EDT (ew. mogę zastanowić się nad EDP lub letnią wersją) * Amour Kenzo * In Love Again YSL (najchętniej klasyczna bądź Fleur de la Passion, ale jeśli któraś z Was ma jaśminową, to też pomyślę :) ) Najchętniej wymienię za jednym zamachem i wodę i balsam, ale nie wykluczam innej opcji, jeśli ktoś ma jakąś ciekawą alternatywną propozycję. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana kupnem, to też proszę pisać, coś wymyślimy :) Jednak w pierwszej kolejności liczę, że uda się wymienić na jakiś poszukiwany przeze mnie zapach... I jeśli ktoś ma na zbyciu balsam Hypnose albo Amour, to ja też bardzo chętnie! :) Odpowiedz Link
biszkopt_z_truskawkami ...i jeszcze jeden poszukiwany- Grain de Folie! 21.12.07, 01:09 No i zapomniałam. A jest jeszcze jeden zapach, którego usilnie poszukuję, bo w PL niedostępny od lat- Grain de folie Gres. Jeśli któraś ma, to baaardzo chętnie kupię. Lub oddam za Cashmere oczywiście (ew. mam też do oddania Coco Chanel 50 ml z minimalnym ubytkiem). Hmm, zastanawiam się i jeszcze na Baby Doll YSL też mogę się wymienić... Ale to już raczej ostateczna lista wód poszukiwanych :) Odpowiedz Link
zielona28 Re: ...i jeszcze jeden poszukiwany- Grain de Foli 21.12.07, 10:33 Napisałam @ Odpowiedz Link
elefantino AA Lemon Fresca, NC Paradise Passion, Scent i in. 21.12.07, 09:13 Sprzedaż lub wymiana AA Lemon Fresca, z 75 ml zostało ponad 50 ml - 50 zl Naomi Campbell Pardise Passion, tester z 50 ml zostało 47 ml - 25 zl Scent, pojemność wyjściowa 50ml, ubytek 1/2ml - 100 zl Cherry Fantasy, było 50ml, jest 45ml - 65 zl Delice D'Epices, było 50ml, jest 45ml - 65 zl Ceny już z przesyłką. Proszę o maile na mwysokinska@gmail.com Odpowiedz Link
maja.gd odlewki: Yvresse, Automne - sprzedam/wymienię 21.12.07, 09:39 1. Yvresse YSL - odlewka w szklanym atomizerze 26ml Dla tych co nie znają: zapach w charakterze Miss Dior Cherie, tyle że nutą przewodnią jest brzoskwinia, a nie truskawka. Zapach bardzo ładny, owocowy, musujący - ja się po prostu w brzoskwini nie czuję. Sprzedam za 35zl (już z przesyłką) 2. Automne Van Cleef & Arpels - odlewka w szklanym atomizerze 27ml bardzo jesienny, drzewny zapach: Musky Woody (Cassis Red-berries Almond Floral(Lily) Spicy Woody(Sandalwood, Cedarwood) Musky) Sprzedam za 35zl (już z przesyłką) Wymienię na inną odlewkę/resztkę lub sprzedam. Na wymianę najbardziej interesują mnie: Jaisalmer Ogródek Śródziemnomorski Quazarzate Innocent Słoń Kenzo Perles Lalique Wszystkie inne propozycje również bardzo mile widziane :) NIE MUSI BYĆ TA SAMA ILOŚĆ :). Jak mi coś przypasuje jestem gotowa na duże ustępstwa pod względem ilości - skłonna jestem nawet przyjąć połowę powyższych pojemności, a jeśli chodzi o niszowce, to oddam nawet za 10ml takowych. kontakt na maila gazetowego lub grabowiecka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
magnetica Re: odlewki: Yvresse, Automne - sprzedam/wymienię 21.12.07, 14:06 Napisałam na gazetowego @ Odpowiedz Link
maja.gd Re: odlewki: Yvresse, Automne - sprzedam/wymienię 21.12.07, 16:35 odpisałam :) Odpowiedz Link
notting_hill Jil Sander Stylessence 21.12.07, 09:43 ... 30 ml, ubytek 3 ml, jest kartonik wymienię najchętniej na klasyczną Stellę albo na Le Baiser du Dragon. Odpowiedz Link
aga_36 Cristobal balenciaga - kupię próbkę 21.12.07, 10:00 Jak w temacie. Mogłabym zrobić też na wymianę próbkę, ale jestem bardzo ograniczona czasowo i nie mam zbytnio czasu stać na poczcie. Ale w jak zostnę postawiona pod ścianą to mogę zrobić próbki: DIOR ADDICT DIOR ADDICT EAU FRAICHE PRADA PRADA LALIQUE LES PERLES DIOR DUNE Proszę o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link
zielona28 Re: Cristobal balenciaga - kupię próbkę 21.12.07, 10:23 Mam Balenciag,parę wątków wyżej.Napisałam @ Odpowiedz Link
tdw1 Gucci Pour Homme Travel Spray 21.12.07, 10:12 Gucci Pour Homme seria Travel Spray 30 ml edt, produkt z kartonikiem, psiknięte 2 razy zamienie na inne męskie, ale nie świezaki, choć i nie w stylu Gucci Odpowiedz Link
selitta Rousse i Tubereusse:) 21.12.07, 17:35 Dorzucam odlewkę Rousse SL - 5 ml w atomizerku z zakrętką. Mam własną flaszeczkę i ta odlewka pełniąca wcześniej rolę motywacji może zmienić właścicielkę. A szukam próbki Tubereusse Criminelle SL...kropelki, ale wszystko byle nie ten wosk z książeczki:) Za odlewkę Rousse przyjmę odlewkę...innego Lutensa, albo Malle. Z chęcią poznałabym Nopir Epices.:) Odpowiedz Link
renia.renia Basala, Shiseido sprzedam... 21.12.07, 17:38 Nowy tester 100 ml bez pudełka, sprzedam za 155 zł (cena zawiera koszt przesyłki), zapraszam na renatka.renatka@op.pl pozdrawiam Renia Odpowiedz Link
renia.renia Prada edp... 21.12.07, 18:11 tester bez pudełka, 70% z 80 ml, sprzedam za 115 zł(cena z przesyłką). Mogę też wymienić na wersję Tendre. Kontakt renatka.renatka@op.pl zapraszam r Odpowiedz Link
arthemis1 wymienię na cokolwiek :) 21.12.07, 19:27 Acqua di Parma Arancia - 8 nowych próbek w kartonikach po 2 ml, razem 16 ml (jedna pryśnięta w celach testowych) Acqua di Parma Foglie di Basilico - 2 próbki 2 ml, nowe, jedna ociupinke prysnięta. Kupione na allegro, dzis przyszly, jeszcze ciepłe, ale niestety nie trafiłam z zapachem. Wymienie na próbki, odlewki, cokolwiek co mam szansę zuzyc ;) Odpowiedz Link
monikadr1 Indian Summer P. Presley 50 ml 21.12.07, 21:14 Tester z ubytkiem kilku ml wymienię na mniejszą pojemność Amarige (klasyk). Kontakt: monikadr@wp.pl. Odpowiedz Link
monikadr1 Re: Indian Summer P. Presley 50 ml 21.12.07, 23:40 Odpisałam:-) Za miniaturki dziękuję. Indian Summer ciągle do wzięcia. Odpowiedz Link
kenzoania Crystal Noir, Rush2 22.12.07, 10:35 sprzedam bo zbieram :) - Crystal Noir edp 47/50ml (mam kartonik) - Rush2 edt 35/75ml Odpowiedz Link
ewelinkka20 Kupie Chanel MADEMOISELLE EDP 22.12.07, 11:02 Witam Jak w tytule. Prosze pisac na ewelinac20@poczta.fm Odpowiedz Link