mmartiene mitsouko,cokolwiek parfumerie generale 21.01.08, 21:36 MAM SIE CZYM ODWDZIECZYC! Odpowiedz Link
anniehall78 Re: mitsouko,cokolwiek parfumerie generale 21.01.08, 22:41 służę Harmatanem Czarnym i Bois Blond. Mitsouko też gdzieś się plącze - ale tak smrodzi, że mam obawy, ze fiolka spleśniała i boję się proponować :) Odpowiedz Link
mmartiene Re: mitsouko,cokolwiek parfumerie generale 26.01.08, 20:17 annie pisze maila!! Odpowiedz Link
olcia71 Les Seisons L'Hiver Van Cleef&Arpels 23.01.08, 11:14 Odlewki szukam 10ml wzwyż lub większą ilość kupię. Odpowiedz Link
charlotta11 Re: Usilnie poszukuję...87 27.01.08, 00:37 Szukam: Les Parfums de rosine: - rose de feu - diabolo rose - la rose de rosine - poussiere de rose - rosa flamenca - rose kashmirie - une folie de rose - ecume rose - Aqaba (wszystko) - Ginestet (botrytis i sauvignonne) - Annick Goutal (wszystko oprócz passion) - Micallef ananda Penhaligon's: - lilly of the valley - violetta - bluebell - artemesia Lorenzo Villoresi: - alamut - incensi i innych ciekawych niszowych Oddam: Oryginalne: - osmanthus interdite Parfum d'Empire - equistrius Parfum d'Empire - esperys E.Coudray - givrine E.Coudray - passage d' enfer L'artisan - eau de france Rance - promesse Cacharel - trussardi skin Robione: - Kenzo jungle tiger - Jean Paul Goutier II - Escada collection - sunflowers Oriflame - Estee Lauder dazzling gold - YSL, opium fleur imperiale Odpowiedz Link
estorilla ZAGORSK 27.01.08, 18:26 choć kropelkę dla spróbowania-po przeczytaniu bloga elve czuję nieprzejednaną żądzę wciągnięcia w nozdrza minorowego zapachu bezkresnych połaci śniegu i palnych drzew. jak mi ktos mie pomoże to ostrzegam-sfiksuję :D Odpowiedz Link
elve Re: ZAGORSK 28.01.08, 20:05 skoro Cię zwiodłam to i próbką służę - prześlij adres :) Odpowiedz Link
marzenna01 Re: Clair de Musc SL 28.01.08, 13:11 przeslij adres, wysle probeczke. pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
estorilla Re: Clair de Musc SL 28.01.08, 18:20 mam cichą i nieuzasadnioną nadzieję, że to do mnie było :) Odpowiedz Link
suss_kind Re: Clair de Musc SL 28.01.08, 22:51 Marzeno, bardzo Ci dziękuję, odebrałam od innej "gazetowiczki" mail z propozycją próbkową, więc już nie będę Cię ograbiać :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kenzoania Scent klasyk 29.01.08, 07:23 Znam już Intense-chyba będzie to miłość i Sheer a ciekawa jestem jak pachnie klasyk. Odwdzięczę się :) Odpowiedz Link
mogra1 Re: Usilnie poszukuję...87 01.02.08, 11:23 Must Ravageur Stella in two peony tak do 1 ml do testów Odpowiedz Link
paniszprottka Kropelki Grain de Folie i moze innych od Gres 02.02.08, 14:54 bardzo ladnie prosze;) Caline juz leci do mnie z allegro ;) nie moglam sie powstrzymac, po tych wszystkich opisach na wizazu. Bardzo bym chciala poznac Grain de Folie oraz inne zapachy Gres. Odwdziecze sie :) Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Usilnie poszukuję...87 02.02.08, 15:08 szukam zapachów z linii Hermessence (z wyjątkiem Brin de Reglise), Oyedo Diptyque, Nomad Tea CdG, White oraz Guerilla 1 i 2, Rose Poivree i Sens et Bois TDC, Bigarade Concentree FM, Piper Nigrum Villoresiego, Iris Bleu Gris i Jardin du Nil MPeG, zapachów Santa Maria Novella i Acqua di Parma. mam się czym odwdzięczyć :) Odpowiedz Link
suss_kind Re: Santa Maria Novella 05.02.08, 17:02 Mam Opoponax. Jeśli chcesz, pisz adres na PW. Odpowiedz Link
plomyczek_ Szukam i szukam... 02.02.08, 17:17 Szukam odrobiny: The Pour un Ete, Bois Farine, Jour de Fete L'Artisan i Helmuta Langa. Odwdziecze sie. Odpowiedz Link
izolden Angeliques sous la plue FM kropelki poszukuję 02.02.08, 18:44 do testów. Mam dużo na wymianę:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
paulinaa Demeter 02.02.08, 19:00 szukam zapachłow Demeter, zwlaszcza słodkosci-wystraczą naprawdę kropelki na potestowanie prosze pisac na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
balbins AA Tutti kiwi ,herba fresca 03.02.08, 12:55 poszukuję po kropelce.Odwdzięcze sie shalimarem,By D&G,Champs Elysees. Odpowiedz Link
mika_1 Cristobal Balenciaga... 03.02.08, 19:04 ...poszukuję do testów. Mam sporo na wymianę. Odpowiedz Link
estorilla Re: AA Tutti kiwi ,herba fresca 03.02.08, 21:02 służę herba fresca. poproszę o shalimar :) no i adres na priva :) Odpowiedz Link
balbins Hej,napisałam @ 04.02.08, 09:12 proszę o adres na priv.Jeśli byłyby kłopoty z pocztą gazetową(a często są)pisz na pioszal@interia.pl Odpowiedz Link
astronomiczna.ania SL Un Bois Vanille i Louve 03.02.08, 22:31 w zamian mogę oddać 2-mililitrowy dekancik wanilii Il Profvumo, albo coś innego, do dogadania :) Odpowiedz Link
olga1974 Pure Turquoise R.Laurena 05.02.08, 15:55 ociupinki na przetestowanie. to co mogę oddać w zamian, wymienię w mailu. mój mail: olaszne@wp.pl Odpowiedz Link
dortii Agent Provocateur Maitresse; Addict Eau Fraiche... 07.02.08, 17:03 jak w temacie poszukuję dosłownie kropli, odwdzięczę się czym tylko będę mogła.Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
ormal Błagam o choć pachnącą fiolkę... 14.02.08, 16:17 Cardinala (juz sie napalilem na zakup w ciemno) i Lucyfera nr. 3, Norme Kamali Incense Na tym Cardinalu mi zależy bardzo :) Mogę zaoferować w zamian Ouarzazate, Jaisalmer, Avignon, Etro Ambra, Etra, Royal Pavillon. LT Piver, Trussardi Inside, Artisany:Musc EDP, Absynt i Ananas Fizz i Dzing, Lorenzo Villorsi: Pieprz z Nigerii i Dilmun, Fiori di capri, Micallef Avant garde, Annayake Tsukimi, Aramis Always for Her, Nu edp, i wiele innych (przede wszystkim for men, ale nie tylko) Odpowiedz Link
ormal Re: Błagam o choć pachnącą fiolkę... 14.02.08, 23:44 Czy ktoś weźmie mnie pod uwagę. Proszę... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Poszukuję...Fleur de Figuier i innych fig 15.02.08, 19:41 Odwdzięczę się - listę próbek prześlę na PW:-) Odpowiedz Link
mazia79 Słonik Kenzo- choć kropelki poszukuję 16.02.08, 20:47 Wiem, że powinnam poznać juz dawno temu:( Bardzo chętnie odkupię próbeczkę. mazia@poczta.okay.pl Odpowiedz Link
kenzoania OI kropeleczki szukam, bardzo proszę... 19.02.08, 10:22 chciałabym poznać to cudo :D Odpowiedz Link
unhumblee Re: OI kropeleczki szukam, bardzo proszę... 19.02.08, 11:14 jezeli jeszcze szukasz to sluze pomoca:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
sunspots Re: CdG 19.02.08, 12:02 poszukuję kropli Champaca (elve przepięknie napisała na blogu recenzję i muszę! poznać :)),CdG2 MAN, White, Cinnamom , Zagorsk i może Nomand Tea. Odpowiedz Link
ps_84 szukam kadzideł CdG oprócz Kyoto 19.02.08, 15:44 Pomóżcie proszę w poszukiwaniach "mojego" kadzidlaka:) W zamian: Próbki robione: - L’or de Torrente - NR For Her EDP - NR For Her EDT - Kenzo Amour - L de Lolita - Perles de Lalique - Shalimar EDP - Coco Mademoiselle EDP - Angel - Black Cashmere - Green Tea EA - Chanel no 5 EDP - Glow After Dark - Cerutti Image - Prada EDP - Diesel ++ - Chocolovers - Moschino I Love Love - Pure Purple - Joop Jette - JPG Classique EDP - Shi - Kingdom - Isaphan - Incensi Villoresi - Pure White Linen - Hiver Micallef - Lalique Le Baiser - L’instant Magic - Desire Dunhill - Alien - Fragile JPG - Vanille Caramel Sephora - Paradise Passion - Tygrys Kenzo - Palisander CdG - Ambre Extreme L’Artisan - Kyoto CdG - Clean EDP Clean - Must parfum - Automne Micellef - Un Bois Vanille SL (odrobina) - Ambre Sultan SL (odrobina) - Chergui SL Próbki firmowe: - Le Baiser Du Dragon EDT - Bvlgari Black - Gucci EDP II - Annick Goutal Songes - Histoire D’Eau Amethyste Mauboussin - Premier Figuier L’Artisan - 24 Faubourg EDT - Escada Sentiment - Prada Milano (Infusion d’Iris) - Heliotrope Etro - Gucci by Gucci - Villoresi Firenze - Ambre Russe Parfum d'Empire - Dzing Nie-gazetowy mail: ps_84@vp.pl Odpowiedz Link
kenzoania Mat i Mat Chocolate po kropelce bardzo proszę :) 20.02.08, 12:34 już pisałam że na słodkości mnie bierze ;) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Usilnie poszukuję...87 20.02.08, 14:27 Mam sporo do oddania a oto czego szukam: Il Profumo Chocolat, Cafe Vert, Chocolat Frais, Vanille Bourbon Victoria's SecretVanilla Ice The Body Shop Vanilla, Aztique, Chymara, Rougeberry, pink pepper l'Occitane Rosee de Fleurs Amande, Fleurs de Cerisier, Rose&Reine Ferre Magnolia Masaki Matsushima Mat Torrente l'Or Intense DiorJ'adore l'Absolue l'Artisan Vanilla, Safran Troublant, Poivre Piquant, wszystkie Humeurs A. Goutal Vanille Exquise, Rose Absolute P. Rabanne Extreme Girl XS Bond n.9 Coney Island, Broadway Nite, Bryant Park, New Haarlemla Rose du Petit Prince Rosine Rose Kashmirie la Maison de la Vanille Vanille Sauvage de Madagascar, Vanille Fleurie de Tahiti Cavalli Oro B. Spears Believe CdG Avignon, Jaislamer, Kyoto, Zagorsk, Cinnamon, Stikycake, Spicycocoa, Nomadtea, Burntsugar DKNY Be Delicious Night GivenchyTartine&Chocolat Oriflame Divine Sensual Guerlain My Insolence Hermes Vetiver Tonka, Poivre Samarcande, Paprika Brasil, Ambre Narguile Etro Heliotrope Fragonard Vanille Prada Intense Deluxe Escada Moon Sparkle proszę pisac na paulinka_s interia.eu Odpowiedz Link
lucapuka Mont Blanc Presence 21.02.08, 19:02 Może nie usilnie....ale leciutko poszukuję, na wymiankę za coś z moich zacnych zasobów. Jakąś ilość, dowolną :) Odpowiedz Link
lucapuka Re: Mont Blanc uściślę :) 21.02.08, 19:20 Chodzi o oryginalny flakon, nie próbkę. Do 30 ml. Najchętniej EdT ale na złotko też nie będę narzekać. Odpowiedz Link
mangos Fuel for Life itd 22.02.08, 15:06 usilnie i od dłuuuiego czasu marzę o powąchanuy Fuel for Life i apparitn Sun,może ktoś się podzieli? rewanż gwarantowany:) Odpowiedz Link
mangos Re: Fuel for Life itd 22.02.08, 15:10 Chodziło o Appariton Sun.Chętnie powąchałabym również Must Cartiera,zupełnie nie znam.Odwdzięczę się,pomóżcie:) Odpowiedz Link