elve Re: Dziś pachnę... 31.12.08, 02:36 L'Oiseau de Nuit. na rękach jakieś bezeceństwa. Odpowiedz Link
lucapuka Historia Wody Mauboussin... 31.12.08, 10:37 ...na co mój małżonek: "chyba Historia Suchej Śliwki" Odpowiedz Link
asidoo Re: Dziś pachnę... 31.12.08, 15:03 A mój dom od kilku dni - Lempicka edp - dawniej ulubiony zapach awansował do roli dezodorantu do wnętrz Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 31.12.08, 16:47 jakoś się nie mogę zdecydować, czym pożegnać rok. na razie dom pachnie kawą i borowikami. pewnie jest taki zestaw w jakimś pachnidle :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 31.12.08, 18:38 Incense Kamali nałożone na Ambre Sultan fond de parfum:-) Życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej i niech nadchodzący rok będzie lepszy od tego właśnie mijającego (sukinsyna:-P - przepraszam, musiałam - jak widać, nie martwi mnie, że 2008 się kończy...) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 02.01.09, 01:10 Tourmalin Noir. coś nie mogę zdzierżyć słodkich zapachów, a ten słodki z pewnością nie jest :) Na rękach liryczne Amouage. Odpowiedz Link