aniapap 09.01.04, 15:54 obejrzalm sobie Twoje zdjecia. Bardzmi mi sie spodobal regal ktory na nich jest? czy byl on kupowany? czy tez robiony. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 robiony u stolarzy 09.01.04, 17:19 jak zajrzysz do mojej odpowiedzi na post o architektach wnętrz, to tam wszystko opisałam. Meble robiliśmy u stolarzy, w dodatku nie z W-wy, więc były one po prostu dużo tańsze. Na pewno dobry stolarz jest w stanie wykonać każdy rodzaj mebla, wystarczy zanieść mu projekt. Polecam, bo można samemu coś wynaleźć z pism wnętrzarskich lub samemu zaprojektować. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: robiony u stolarzy 09.01.04, 20:46 a z jakiego drewna są twoje meble? a może to płyta? i jak cenowo wygląda zrobienie mebli u stolarza? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: robiony u stolarzy 09.01.04, 21:14 Jest to płyta z okleiną naturalną drewnianą bukową (wybarwianą na kolor wiśni). Cenowo Ci nie powiem, bo płaciliśmy za wszystkie meble razem, i to jakiś czas temu. Stolarze byli ponadto z Białegostoku, więc dużo tańsi. Ja jednak polecam wybór stolarzy tam, gdzie się mieszka, łatwiej się dogadać, czy w razie jakichś usterek łatwiej się z nimi spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś