rudy-skoczek 10.09.04, 23:44 Zamażyło mi się, by w drzwi łazienki wstawić szkło z witrażem. Czy ktoś może polecić kogoś, kto zrobiłby to fachowo i niezbyt drogo? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: witraż w drzwiach 11.09.04, 03:12 www.roslon.republika.pl pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
mickey13 Re: witraż w drzwiach 08.06.05, 13:01 Macie jakies ciekawe motywy afrykanskie takiego witraza do namalowania? Moze jakies stronki www? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek a w jakim mieście? 10.06.05, 11:14 A skąd jesteś? W Warszawie przy Narbutta 44 jest pracownia lamp witrażowych, może i taki witraż do drzwi by zrobili? Kupowałam tam niedawno lampę, właściciel jest bardzo symaptyczny i otwarty na klienta (wymniana podstawki pod lampe albo zwieńczenia, zero problemu; chcę identyczną jak na wystawie ale mniejsza na za dwa dni - nie ma problemu). I ceny są rozsądne. Polecam. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
carman Re: witraż w drzwiach 30.06.05, 11:14 rudy-skoczek napisała: > Zamażyło mi się, by w drzwi łazienki wstawić szkło z witrażem. Czy ktoś może > polecić kogoś, kto zrobiłby to fachowo i niezbyt drogo? Dzięki Oczywiście:) Nasza pracownia zrobi Pani każdy witraż.Polecam. Moj telefon 0509298087 . Krakowski Zakład Witrażów S.g.Żeleński. Odpowiedz Link Zgłoś