Dodaj do ulubionych

meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam

• Gość: Guzwa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.14, 11:53
      +48 513 989 606 Janusz górski , polecam , superstolarz, do czasu 50 proc zaliczki, potem nieuchwytny.
    • Gość: Janusz Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.14, 10:19
      Szczerze polecam firme JOLS. Terminowo, czysto i solidnie. Dobry kontakt od początku do końca.
    • Gość: perlikaa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 05:52
      Zdecydowanie dobrze się sprawdziła firma iform.com.pl zamówienie zrealizowane błyskawicznie, meble wysokiej jakości, nie miałam też problemu z montażem.
    • prf001 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 18.07.14, 23:43
      Mogę polecić firmę umeblowani robiła u nas kuchnie i trzy miesiące temu garderobę jest ok. Nie podam nr telefonu bo zgubiłam trzeba znaleźć w necie. Pan się nazywał Rafał Roguski lub Roguski jakoś tak .
    • Gość: rafik Re: meble na wymiar Warszawa - polecam!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.14, 14:05
      Mogę polecić chłopaków Krzyśka i Marcina (tel. 606 815 713), tworzą małą firmę, wszystko robią we dwóch, ale chłopaki znają się na robocie - robili nam meble kuchenne, miejsca nie mieliśmy za wiele, więc szału nie było, ale udało im się stworzyć naprawdę fajne wnętrze. Wszystkie szafki cicho pracują, są równe i odpowiednio dopasowane. Czekaliśmy niecałe 3tyg., ale w sumie większość firm dawała nam mniej więcej taki termin (3-4tyg.), wybór padł na nich, zadecydowała cena:) dużym plusem dla mnie było to, że chłopaki po sobie dokładnie posprzątali i nie musiałem ja tego robić:) poza tym mieli spory wybór jeśli chodzi o materiał i doradzili nam jak pogodzić nasze plany z funduszem - dość ograniczonym, zaproponowali kilka rozwiązań, zdaliśmy się na nich, bo razem z żoną jesteśmy zieloni w tym temacie i wyszło OK. Jesteśmy bardzo zadowoleni, dlatego polecamy dalej. W razie pytań możecie pisać na priv.
    • Gość: poki Dobre meble IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.14, 18:54
      Witam.Zamawiałem kuchnie na wymiar maksymalna zabudowa dwie szafy wnękowe szafki łazienkowe i powiem że na razie jestem zadowolony czas realizacji w miarę do zaakceptowania ,ale dojazd pomiar doradztwo wszystko w cenie dobry kontakt.Dostałem namiar od znajomego.Mają studio na Bemowie mw-zyga na Powstańców Śląskich ale numeru nie pamiętam na pewno w galerii Bemowo.To tyle co mogę podpowiedzieć
      Pozdrawiam
      • bicc Re: Dobre meble 14.02.15, 23:00
        Polecam www.olszewskimeble.pl/index.html
    • andrewks1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 11.08.14, 10:51
      W WARSZAWIE wykonuję tanio szafy meble na wymiar drzwi suewane regały pomiar i wycena za darmo sprawdz cene nie przepłacaj 506469319
    • Gość: Ania Re: meble na wymiar Warszawa - gorąco polecam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.14, 12:35
      Ja mogę polecić Panów Marcina i Jarka. Robota świetna, mili, sympatyczni i pożartować można ;) Robią wszystko: szafy, garderoby, kuchnie. Wysyła się im projekt a oni obliczają koszty, drodzy nie są. Znajoma poleciła.
      Zostawiam kontakt: Marcin Hamerla, tel. 606992602, e-mail: stolmar1@vp.pl.
      Gorąco polecam :)
    • andrewks1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 18.08.14, 11:00
      w WARSZAWIE moge polecic pana nr tel 506469319
      • Gość: jamzz28 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.158.216.30.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.14, 20:13
        polecam stolarza pod nr tel.889314219 Zadowolona!
    • Gość: paweł Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.14, 19:15
      Nie polecam firmy do produkcji drzwi drew poland z ulicy łukasza drewny . Termin tragedia trzy miesiące po czasie do tego doliczanie kwot z nieba , Oszust
    • summer99 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 17.09.14, 21:49
      Fajne projekty, tylko obsługa słaba

www.szafywawa.pl

Jeśli ktoś z Was będzie korzystał z usług tej firmy - to pamiętajcie, ZANIM zapłacicie im za całość projektu, nie pozwólcie, żeby zostawili "jedną drobną rzecz do dokończenia". Ja się zgodziłam, i tak już czekam drugi miesiąc... Strasznie trudno też się doprosić o rachunek... Projekt i wykonanie są ok, tylko niestety, trzeba ich strasznie pilnować i baaaardzo trudno się doprosić o dokończenie, kiedy już dostają przelew.
    • axle Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 26.09.14, 22:13
      ja polecam firmę komandor mieszczącą się na ulicy prostej koło biedronki. zamontowali mi 2 szafy wnękowe - jedna w przedpokoju z grafika i jedna w dziecinnym z lacobelem. wykonanie super, ceny tez nie wygórowane jak na materialy ktore wybralismy z zona. obsluga tez rewelacja. Monterzy szaf przemili i bardzo cierpliwi :) polecam z czystym sumieniem! kazdemu kto szuka solidnego wykonania polecam ten oddzial - przy rondzie daszynskiego w warszawie.
    • Gość: Klient Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.14, 22:15
      Równiez nie polecam JP meble, sytuacja kiedy przyjeżdża pare osob kazdy robi co innego i nikt nie wie na koniec co było i jak mierzone ,pozniej meble nie pasują i znow opoznienie ,polecam małe firmy ,szczególnie rodzinne .Pozdrawiam
    • Gość: Hanka Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.14, 13:32
      Znajomi polecili nam zakup mebli na wymiar na centrum.meble.pl Rzeczywiście, po wycenie okazało się, że koszty mebli są znacznie niższe niż w sklepach na mieście. Na mieście wołają nawet 10000 zł.
    • Gość: ren Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.14, 12:21

Polecam rzetelną firmę

www.facebook.com/pages/BelVivo-Studio-Wyposażenia-Wnętrz/725513874165229
    • sebmroz Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 06.10.14, 12:26
      A czy ktoś kojarzy tego wykonawcę? alegratka.pl/ogloszenie/meble-kuchenne-na-wymiar-23725413.html?h=7fecbd182751c655
    • Gość: Gość Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 10:36
      www.facebook.com/pages/BelVivo-Studio-Wyposażenia-Wnętrz/725513874165229?re
    • Gość: arti Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.14, 21:11
      polecam www.bauformat.tarnobrzeg.pl
    • Gość: notherebe Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 212.180.210.* 17.11.14, 15:30
      Dzień dobry, w odniesieniu do zapisów umieszczonych na tym forum postanowiłam umieścić swoją opinię. Kilka miesięcy temu również wertowałam strony internetowe w poszukiwaniu godnej zaufania firmy wykonującej zabudowy kuchenne na wymiar na terenie Warszawy. Pomimo różnych opinii, zdecydowałam się z mężem na usługę firmy NATALY-MEBLE, zwaną również NATALY-DESIGN, którą serdecznie POLECAM. Współpracowaliśmy z właścicielem firmy - Panem Piotrem, który już na pierwszym spotkaniu, bardzo trafnie rozplanował nam całą kuchnię. Projekt został wykonany i udostępniony w siedzibie firmy do wglądu bez zaliczki, którą wpłaciliśmy dopiero po jego otrzymaniu w wersji elektronicznej i drukowanej. Wszelkie moje uwagi i sugestie, również podczas montażu, zostały spełnione. Monterzy kulturalni, sprawnie zmontowali zabudowę wraz z podłączeniem sprzętów w ciągu dwóch dni. Po około tygodniu, po zdjęciu dokładego wymiaru z zamontowanych już dolnych szafek, został zamontowany blat kuchenny. Należę do osób raczej wymagających, przykładających dużą wagę do jakości wykonania, która w związku z wykańczaniem mieszkania miała kontakt z różnymi "fachowcami", dlatego postanowiłam poświęcić chwilę czasu i polecić tę właśnie firmę. Naprawdę warto. Pozdrawiam
      • kris.642 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 19.01.15, 13:00
        Polecam meble firmy www.mebelserwis.pl , bardzo dobra jakość wykonania, krótki czas oczekiwania na realizację projektu i przestępne ceny patrząc na inne firmy z Warszawy.
      • pofernus Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 29.01.15, 11:21
        Polecam firmę szaftech,bardzo dokładnie wykonali zabudowę,ładny projekt oraz szybka realizacja.szaftech.pl szafy na wymiar warszawa
        • rudolf-5 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 13.02.15, 14:23
          Może ktoś skorzysta z mojego polecenia firmy stolarskiej, która robi ciekawe i ładne meble kuchenne a także szafy na wymiar. www.warszawa-stolarz.pl
      • Gość: NiePolecam Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 24.09.21, 09:44
        Nie polecam współpracy z Panem Piotrem właścicielem Nataly Design. Osoba zupełnie nie poważna. Terminy, które były w umowie nie były dotrzymywane. Pan Piotr wtedy nie odbiera telefonu a jak dzwoni się z innego wymyśla nie stworzone historie. Raz po wymyśleniu takiej historii (że jest gdzieś poza biurem w sprawach rodzinnych) zastałem go wychodzącego z biura więc do tego mogę dodać, że swojej historie są po to by zmylić klienta i zamydlić mu oczy tylko po to by zmienić znowu termin... Nie potrafi zrozumieć tego że inne ekipy są uzależnione od jego roboty i montażu. Obiecując coraz to nowe terminy nadal ich nie dotrzymuje. To jedna z bardziej nie słownych osób, które spotkałem na swojej drodze. Jogo ekipa nie dba o czystość. Otwory zostały wiercone nad moimi szczoteczkami do zębów. Cały czas trzeba było ich pilnować i zabezpieczać przed nimi inne meble. Pod nowymi meblami zostawiają nieporządek po sobie- odczepiłem listwy a tam ścinki i wkręty które zniszczyły mi odkurzacz. Ledy które zrobił mrygają i psują się do dziś. Drzwi opadły- a teraz przyjazd kosztuje 250 zł i już przez telefon informacja że prawdopodobnie trzeba będzie wymienić zawiasy.. Na początku pan Piotr oczywiście był bardzo miły pomocny i świetnie doradzał ale tyle nerwów ile przez niego zjedliśmy nie życzymy nikomu. Jeśli nie chcą Państwo stracić zdrowia i szacunku innych ekip, które wiecznie czekają na Pana Piotra robotę a on znowu przekłada I znowu i znowu nie odbierając przy tym telefonu i wiecznie wymyślając nowe historie co kilkanaście nie odebranych to proszę się zastanowić czy warto podejmować z taką firmą współpracę. Rozwiązaniem może być dopisanie do umowy nie odsetek ustawowych w razie spóźnienia tylko konkretnej kwoty za jeden dzień, na przykład 100 zł za dzień spóźnienia. Wtedy pozostaje sąd i kolejne nerwy więc proponuję trzymać się od tej firmy zwyczajnie z daleka.
    • pofernus Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 04.12.14, 19:48
      Polecam www.szaftech.pl ,bardzo ładne projekty ,duża dokładność wykonania,dobra jakość terminowo i niedrogo
    • Gość: asia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.14, 09:30
      Warte polecenia www.kuchnienaczasie.com Profesjonalna obsluga, projekt gratis, pomoc w doborze szczegółów. Fachowy montaż u nas w ciągu jednego dnia kuchnia, łazienka i szafa. Jesteśmy zadowoleni.
    • Gość: mt Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 83.218.109.* 12.12.14, 07:46
      Znalazłem ciekawą alternatywę dla tych wszystkich "terminowych" fachowców.
      Zamówiłem kuchnie na wymiar przez internet.
      Strona www.kronosmeble.pl , mają tam konfigurator różnych szafek kuchennych
      Trochę się obawiałem, bo trzeba samodzielnie wprowadzać wymiary szafek, wybierać wyposażenie itp. A potem to wszystko co przyszło w elementach trzeba poskręcać. Ogarnąłem nawet bez problemu.
      Teraz najważniejsze: cena!!! Robiłem wcześniej wyceny chyba u 7 stolarzy w studiach meblowych - najtańsza oferta 17000 a ja zapłaciłem w tym kronosmeble 4500 /fronty połysk/
      Jak za dwa dni skręcania mebli to nieźle zarobiłem.
    • asiaja84 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 13.01.15, 00:51
      Znalezienie kogoś sensownego do wykończenia mieszkania to niezło wyzwanie. Jest tak duży wybór, że nie wiadomo na kogo się zdecydować. Jak szukałam takiej firmy dla siebie, to zaciągałam tu i tam języka i okazało się, że mój "kochany" trener od fitnessu właśnie urządzał mieszkanie. Polecił mi firmę JP Meble Drzwi, która też robiła meble do tego fitnessu na Ursynowie - z resztą bardzo fajne i pomysłowe. Widziałam też pozytywne opinie na tym forum, pod którymi się piszę. Zrobiłam na razie kuchnię, łazienkę i garderobę. Mebelki przeżyły parapetówę :-) Ziomki zachwyceni. Panowie z firmy mają naprawdę wyobraźnię!
      • an.na11 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 14.01.15, 09:14
        A ja postanowiłam skorzystać z firmy, która wcześniej robiła meble moim kuzynom. www.kuchnienaczasie.com. Jestem bardzo zadowolona, robiłam kuchnię, łazienkę i dwie szafy, wszystko bardzo dokładnie zmontowane. Współpraca tez bardzo fachowa, porady, wskazówki, cierpliwość.
    • monia6005 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 30.03.15, 01:35
      Podbijam, tez poszukuje jakiejś firmy, która robi solidne i atrakcyjne meble na wymiar. Prosze o rady
    • marget18 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 08.04.15, 13:26
      ja tez dostalam namiar od znajomych i juz chyba wszystkim z pracy wykonal meble. podaje jego emaila: markuch77@wp.pl
      wystraczy wyslac szkic lub projket, i szybko zrobi wycene. a meble robi przepiekne, i w dodatku potrafi doradzic super rozwiazania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka