nobody2004 27.01.04, 10:35 Chaka Khan- obłed! poprostu niesamowita. tak samo Lauryn Hill no ale to juz wiadomo. sięgnijcie po Chaka Khan- naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugarhoney Re: Chaka Khan 27.01.04, 20:39 Ja też polecam, chociaz osobiście moge jej jedynie słuchać - od czasu jak miała takie fioletowe włosy zrobiona na pseudoafro jakoś boje się na nią patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Chaka Khan 30.01.04, 12:35 nobody2004 napisała: > Chaka Khan- obłed! poprostu niesamowita. tak samo Lauryn Hill no ale to juz > wiadomo. > sięgnijcie po Chaka Khan- naprawde warto. podpisuje sie pod tym w 100%!chaka is the greatest diva of all!ok,not only her Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Re: Chaka Khan 04.02.04, 12:46 Mam je plytke 'Come into my house ' i jest to odlot ale tylko dlatego, ze .... Prince! Super muzyczka. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
slodkozlotko Re: Chaka Khan 11.02.04, 21:30 chaka jasne ze rządzi. przecież nie od dziś. a pani sugarhoney czy jak tam radze isc sie polansowac na portal fryzjerski. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Chaka Khan 11.02.04, 23:08 Nie wiem, dlaczego miałabym się lansować na portalach fryzjerskich) Napisałam tylko, że raz mnie poraziła, bo zobaczyłam ją w fryzurze, która miała kolor bardzo fioletowy, i o ile mi wiadomo, mam prawo do takiego zdania? Nie ma potrzeby sie od razu zjeżać tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: Chaka Khan 12.02.04, 09:20 racja, ja chake khan szanuje, a rzadko mi sie zdaza kogos szanowac, ale ze sliwka na herach lekko przegiela, wlasciwie tak jak sugar wole ja sluchac, a ostatnio na maxa, na ograglo slucham jej i'm every woman Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Re: Chaka Khan 12.02.04, 12:49 Chaka Khan nie jest do ogladania. Fakt. Ale do sluchania jak najbardziej. Kiedys widzialem w ja w TV w jakims nagraniu na scenie z litnej hjuston, bajonce, dzekson, maryja karej i inne divy. Chaka Khan wygladala przy nich jak kopciuszek bo ani wysoka ani szczupla. Ale mimo to mysle, ze ma klase i wie co robi a to nie zawsze i wszedzie sie zdarza. Ma kobieta cos w sobie pzdrw soso * Odpowiedz Link Zgłoś