Gość: Iv IP: *.icpnet.pl 15.01.04, 11:38 Ostatnio moi koledzy prawie sie pokłócili, kiedy okazało się, że jeden z nich siada. Pozostali stwierdzili, że on jakiś inny jest i generalnie niemęski. A ja sie zastanawiam co ma siku do męskości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Sik do męskości ma się tak, jak.... 15.01.04, 11:41 ..nick do forumowicza, czyli nijak. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 11:44 Temat ostatnio poruszany na tym forum - dotyczył opuszczania deski sedesowej. Jedna z forumowiczek nauczyła swojego męża sikac na siedząco. Dla mnie to było szokiem. Może to jakaś moda? Powiem szczerez, że nigdy się z takimi facetami nie spotkałam... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 11:57 lahliq napisała: > Temat ostatnio poruszany na tym forum - dotyczył opuszczania deski sedesowej. > Jedna z forumowiczek nauczyła swojego męża sikac na siedząco. Dla mnie to było > szokiem. Może to jakaś moda? Powiem szczerez, że nigdy się z takimi facetami > nie spotkałam... A spotykałaś się w ogóle z jakimikolwiek facetami? Jak sobie wyobrażasz siusianie do muszli, która dla wysokiego faecta jest zdecydowanie za nisko? Jak chce se facet siusiać na stojąco to niech se zamontuje w domu pisuar, który ewidentnie służy do załatwiania potrzeb na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 12:18 Teoretycznie wydaje mi się, że jak facet chce to potrafi dobrze trafić w miejsce gdzie ma nasikać i nie narobić przy tym "oprysków". Przynajmniej w mojej toalecie jest zawsze czysto. Bo widzisz, spotykałam się w życiu z wieloma facetami, w wielu miejscach, ale na wspólne sikanie mnie nie zapraszali, może dlatego nie udało mi się trafić na sikającego na siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 13:26 lahliq napisała: > Teoretycznie wydaje mi się, że jak facet chce to potrafi dobrze trafić w > miejsce gdzie ma nasikać i nie narobić przy tym "oprysków". Przynajmniej w > mojej toalecie jest zawsze czysto. Bo widzisz, spotykałam się w życiu z wieloma> > facetami, w wielu miejscach, ale na wspólne sikanie mnie nie zapraszali, może > dlatego nie udało mi się trafić na sikającego na siedząco. A tam, zaraz wspólne sikanie! Ale jak się jest dłużej z facetem warto poznać jego zwyczaje. Potem unika się konfliktów na tym tle. Zwolenniczka Sikania Na Siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 13:41 Jestem dłużej z nie pierwszym i zwyczaje poznałam. I zawsze po sobie porządek zostawiali. Widocznie trafiałam na odpowiednich. Zwolenniczka Swobód Męskich w Kwestii Sikania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fux Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.tkb.net.pl 15.01.04, 22:26 jako facet mogę powiedzieć że sikając do kibla z trafieniem nigdy nie mialem problemów, chyba ze po paru piwkach wtedy faktycznie celownik sie wichruje... ale to wcale nie znaczy że od razu zasikane wszystko jest wokół. Bzdura. Poza tym... powiem wprost - nie po to facet ma ptaka, zeby siadać na kiblu. A przy okazji, serdecznie współczuję facetowi Pajdeczki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak sika prawdziwy facet? 16.01.04, 10:00 Gość portalu: fux napisał(a): > A przy okazji, serdecznie współczuję facetowi Pajdeczki. Następny się znalazł! Wczoraj zapytałam męża jak sika i on odpowiedział: "Normalnie, na siedząco". Więc współczuj raczej sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fux Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.tkb.net.pl 16.01.04, 13:09 > Wczoraj zapytałam męża jak sika i on > odpowiedział: "Normalnie, na siedząco". :)))))))))))))))))))))))))))) no po prostu humor mi tym poprawiłaś. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fux Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.tkb.net.pl 15.01.04, 22:29 sory, ale jako facet powiem, że pieprzysz jak potłuczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 11:56 Widzę dwa rozwiązania: 1. Albo jest tak leniwy że nie chce mu się stać; 2. Albo z jakichś powodów leje dupą;) Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.04, 12:11 Ja widze tylko jeden powod: Facet sikajacy na siedzaco po prostu troszczy sie o higiene i nie chce zostawiac swoich smierdzacych sladow, bo wiadomo jak sikasz na stojaco to zawsze cos tam odprysnie na sedes sciane itp itd no i kto to musi sprzatac? oczywiscie kobieta bo jakos jeszcze nie widzialam mezczyzny sprzatajacego WC. Sprzatac po takim sikaniu trzeba dosc czesto no bo po prostu smierdzi tymi meskimi sikami, nie daj Boze w lazience jest jeszcze dywanik przed klozetem. Tak wiec mescy panowie moze byscie sie tak chwile zastanowili zanim odbierzecie porzadnemu mezczyznie jego meskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Spadaj... IP: 80.75.160.* 15.01.04, 13:26 Nie bedzie mi zadna baba mowila ze mam przy sikaniu siadac! Rozumiesz! Mozesz mi naskoczyc. Potrafie trafic do kibla z odleglosci 1.5 metra (czasami podczas sikania 'odchodze' sobie dla wprawy). A jak nie trafie to na scianie wisi rolka papieru i wtedy biore ja w reke, odrywam kawalek i wycieram to co sie rozlalo. Zreszta papieru uzywam po sikaniu zawsze by wytrzec koncowke ptaka. Ale jak juz wczesniej pisalem gdy ma sie w domu bydlo a nie mezczyzn to ma sie smierdzaca lazienke i obsikana szczotke od kibla (ktora btw tez nie stoi tam dla dekoracji!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: Spadaj... 15.01.04, 14:42 Gość portalu: hehe napisał(a): > ...Potrafie trafic do kibla z odleglosci 1.5 metra (czasami > podczas sikania 'odchodze' sobie dla wprawy). Przypomniałeś mi stare dobre czasy studenckie. Mieliśmy takie święto wewnętrzne na wydziale, Dzień Biologa. Do tradycji ustalonych w tym dziu należały mistrzostwa wydziału wśród panów z sikania na odległość w butelkę. Z powodów oczywistych bezpośrednim świadkiem tych zawodów nie bywałam, ale koledzy płci męskiej bardzo je sobie cenili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Spadaj... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.04, 22:16 hihihi niezły jestes :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: Spadaj... 15.01.04, 22:20 to sikajacych na siedzaco widziałam ale takiego co by sobie siusiaka papierem wycieral..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasik Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.gliwice.pik-net.pl 15.01.04, 13:35 Mój mąż sprząta co tydzień łazienkę i w.c.! Więc sika sobie jak chce, na siedząco i na stojąco. Pozwalam mu też z przytupem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adrzewoj Komentarz 15.01.04, 13:40 Gość portalu: Iza napisał(a): > Ja widze tylko jeden powod: > Facet sikajacy na siedzaco po prostu troszczy sie o higiene i nie chce > zostawiac swoich smierdzacych sladow, bo wiadomo jak sikasz na stojaco to > zawsze cos tam odprysnie na sedes sciane itp itd no i kto to musi sprzatac? > oczywiscie kobieta bo jakos jeszcze nie widzialam mezczyzny sprzatajacego WC. A w koszarach Pani była? > Sprzatac po takim sikaniu trzeba dosc czesto no bo po prostu smierdzi tymi > meskimi sikami, nie daj Boze w lazience jest jeszcze dywanik przed klozetem. > Tak wiec mescy panowie moze byscie sie tak chwile zastanowili zanim odbierzecie > > porzadnemu mezczyznie jego meskosc. Na stojaka sika mi się jakoś godniej. No i szybciej - tylko rozporek, nie trzeba rozpinać paska i spuszczać spodni. A zimą na dworze - lanie to sama przyjemność! Kreślenie żółtych wzorów na śniegu za pomoca parującego strumienia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Jakos godniej... :-)) IP: *.lanet.wroc.pl 17.01.04, 18:43 Na stojaka sika mi się jakoś godniej. No i szybciej - tylko rozporek, nie trzeba rozpinać paska i spuszczać spodni. A zimą na dworze - lanie to sama przyjemność! Kreślenie żółtych wzorów na śniegu za pomoca parującego strumienia... Jacy Wy faceci jestescie pojechani! "Na stojaka sika mi sie jakos godniej" :-))) hahahahaha no nie, zaraz tu umre ze smiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrzewoj Subiektywnie 19.01.04, 14:30 "Jakoś" - nie potrafię powiedzieć dlaczego. Temat istotnie mało poważny, dlatego takie "przemyślenia". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcela11 Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 13:18 Po co się kłócić z facetami lepiej sobie kupić... magic-cone.com/mc5.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargotłuk Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:25 marcela11 napisała: > Po co się kłócić z facetami lepiej sobie kupić... > magic-cone.com/mc5.swf No jasne! Zadrościcie nam penisów, ale ten "lejek" to tylko marny substytut... Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 13:22 sikanie w rodzinie jezeli chodzi o sikanie w rodzinie model standart 2+2 (rodzice+corka+syn) to na poczatku wszystko skupia sie na facecie, bo mlody jeszcze jest dzidzia i podobno nawet kupke robi pachnaca (ti-ti-ti) wiec facet szanse od poczatku ma mniejsze deska to male piwo - stanowi permanentna sytuacje z lekka konfliktowa, z rzadka bywajac zarzewiem grubszej afery, ale wtedy zazwyczaj pies jest gdzie indziej pogrzebany i znacznie wczesniej panie to sobie nie dosc, ze komfortowo przysiasc moga i strumyczek zmierza do celu nieprzerwanie, to jeszcze wonnosc damskiej uryny jest znacznie subtelniejsza a taki facet co? nie dosc, ze na stojaka musi, to jeszcze celnie zebyscie wiedzialy jak to ciezko, puszke piwa czlowiek wypije to sie z tego od razu trzy litry robia, na pecherz gniecie jak cholera, to sie natychmiast udac trzeba stajesz nad ta odchlania, co najmniej metr do pokonania, stoisz, celujesz, koncentrujesz sie, parcie jak prasa hydrauliczna i nic! miesnie nie wytrzymuja napiecia, to sie czlowiek troche gibac na boki zaczyna, troche sie podeprze, a to o sciane, a to o umywalke i zaczyna sie dekoncentrowac, mysli bladza wokol ostatniej transmisji z baku, jak naszym siatkareczkom niemry dolozyly, potem mysl ucieka na tereny bardziej zawodowe, ostatnia riposta w kierunku szefa zarzadu byla wyjatkowo udana, dam glowe, ze ta nowa niunia od ksera bankowo ja slyszala... i nagle leci, po sedesie, po rezerwuarze, po kafelkach, ledwo zdazy czlowiek sytuacje opanowac, uff...na umywalke tylko kilka kropel, nie jest zle... tylko jedzie dranstwo jak kwas siarkowy, co ja na to poradze a potem szmatka domestos sie przejedzie z wierzchu jak sie nie zapomni, no, moze byc i wreszcie mozna wyjsc - prosto do lodowki po kolejna puszke, po takich stresach sie nalezy przeciez i czeka czlowiek tylko az syn dorosnie, na wsparcie liczac, bo te dwie kwoki zyc nie daja, noskami kreca, ze im smierdzi juz my im we dwoch pokazemy, kibel bedzie nasz a w ogole jak to jest? sedesik, bidecik, umywala jak u karingtona, wanieneczka, brodziczek, tualetka a ja sie pytam, czy jeden nieduzy pisuar na rozsadnej wysokosci to tak wiele dla zywiciela badz co badz rodziny?!!! mimo wszystko pozdrawiam, wasz dyskryminowany s_l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 19:02 Znakomity tekst. Literat, qrka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Prawdziwy facet sika zawsze pod wiatr...!!!!!!!!! IP: 217.11.134.* 15.01.04, 13:24 no własnie , do góry i pod wiatr.. lejąc z wiatrem idziesz na łatwizne Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: Prawdziwy facet sika zawsze pod wiatr...!!!!! 15.01.04, 14:35 Umhm. Pewien oficer wychodzi na chwilkę z koszary, a jak wraca, to widać slady kropel na mundurze. - Co jest, panie poruczniku, deszcz się zaczął? - A nie, wiatr wieje... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 14:44 Prawdziwy facet sika jak chce, ale na pewno nie zamyka klapy z sedesu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.04, 19:24 Historyjka obrazkowa: wchodzi facet do lazienki i widzi napis "u nas sika sie tylko na siedzaco", wsciekly siada na podlodze przed sedesem z komentarzem " ..... baby" i celuje do sedesu. Moze o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu TAK SIKA PRAWDZIWY FACET IP: *.aster.pl 15.01.04, 20:42 moj sposob na lanie to dokladnie oszczac caly kibel a w szczegolnosci deske ktorej oczywiscie nie podnosze. sa pewne wyjatki nie leje tak u siebie i u swoich rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lang.K Re: TAK SIKA PRAWDZIWY FACET IP: *.fantex.pl 15.01.04, 21:06 pytanie jest głupie same w sobie i wynika z nieznajomości anatomii prawdziwego faceta. Prawdziwy facet ma prawdziwego kutasa , który charakteryzuje sie tym ze każde poranne oddwanie moczu związane jest z towarzyszącą mu maksymalna erekcją. Erekcja to zesztywnienie członka w pozycji z okiem skierowanym ku górze ! Skierowanie oczka aby patrzyło w kibelek jest bolesne , a celności sikania pod zwielokrotnionym cisnieniem nikt nie może zagwarantować. W tej sytuacji jedynym logicznym rozwiązaniem jest uwięzienie potwora sidząc na kibelku , aby spokojnie sie wyszalał. Druga chwila prawdziwego mężczyzny to chwila słabości. Takie chwile miewamy np. dzień po. Rozsądny prawdziwy facet nie sika wtedy na stojaco bo moze temu towarzyszyc omdlenie. Poza tymi wyjatkowymi sytuacjami sikamy na stojąco , z lubością podziwiając nasz ulubiony organ rozrywkowy. Cisnie mi sie w tym miejscu historia jasnie pana, który rano po przebudzeniu widzi pod swoim balkonem wyszczany na śniegi napis JAN . Woła zaniepokojony sługę : Janie kto to zrobił ? Ja, jasnie panie . ŁŻesz, tyś niepiśmienny ! Jaśnie pani wodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiekk22 Faceci nie siedzą sikając!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.04, 21:09 Widze,ze niektóre feministki tutaj to by chciały,zeby facet jeszcze sikał na siedząco. Pogięło was?????? Jak czytam niektóre komentarze,to mi sie niedobrze robi!!! Oczywiscie-w trakcie oddawania moczu sobie podskakuję,robię salta,obracam sie o 360 stopni i dlatego cała łazienka jest zawsze cała mokra. Puk puk w głowę!!! A facet,kóry sika na siedząco to chyba jakis po przeróbkach- bo sie do nowej płci nie zdążył przyzwyczaić. Ludzie,ale macie problemy. Lepiej poczytajcie jakąś książkę,a nie głupoty piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Faceci nie siedzą sikając!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 21:13 Chocbys machal siurkiem na świata 4 strony, ostatnia kropla idzie w kalesony. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jak sika prawdziwy facet? 15.01.04, 21:01 "hej góral ci jo góral spod samiuśkich tater, hej obloł zech se ryjok jak zem loł pod wiater"..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek ale wy macie tematy :)) IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.01.04, 01:11 kurcze moze ta mezczyna upsss przepraszam TEn mezczyzna staje sie kobieta??? hehe normalnie ,ze smiecu tu juz nie moge ,te tematy na formum to jak dobry zart :)) hehe ijeszcze jedno tak dla przypomnienia to facet stoi gdy to robi przynajmniej tak mi sie wydaje ,chociasz moze to juz byc dziwne dla niektorych :)) hehe pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re : Jak sika prawdziwy facet? IP: *.home.cgocable.net 16.01.04, 03:27 Gość portalu: Iv napisał(a): > Ostatnio moi koledzy prawie sie pokłócili, kiedy okazało się, że jeden z nich > siada. Pozostali stwierdzili, że on jakiś inny jest i generalnie niemęski. A > ja sie zastanawiam co ma siku do męskości? ------------------------------------------------------------------------------- To wg. tego 70-80% amerykanskich i kanadyjskich mezczyzn byloby niemeskich bo tutaj po prostu robi sie siusiu siedzac lub kleczac przed muszla (w prywatnych domach , w toaletach publicznych sa pisuary ). Gdy wchodzi sie do naszych lazienek jest czysto i pachnaco czego nie mozna powiedziec o polskich . Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Czy moze mi ktos wyjasnic 16.01.04, 10:29 Co ma wspolnego godnosc z sikaniem? Wazne jest to aby nie brudzic, a sposob hmm jak kto woli, choc moze inaczej jak kto wyniosl z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Coś jest na rzeczy IP: *.acn.waw.pl 16.01.04, 11:10 Coś jest na rzeczy i myślę, że chodzi o psychiczne znęcanie się kobiet nad mężczyznami (ciągłe smęcenie o sikaniu na siedząco i zamykaniu klapy). Generalnie chodzi o to, żeby nie było widać, że w mieszkaniu przebywa mężczyzna, ot takie symboliczne wykastrowanie. Dobre studium takiego (dosłownie takiego) przypadku daje film "Schmidt" z Nicholsonem. Kto nie widział niech żałuje. Jak mawiają dzikie Serby: Sve je sranje osim piszanja Ali i piszanje je sranje ako se pisza uz vjetar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deni Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.njp.gliwice.pl / *.njp.gliwice.pl 16.01.04, 11:12 Buszyjąc trochę po forach znalazłam fajną stronkę, jest tam też o sikaniu zemstablondynek.webpark.pl/kibel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jak sie leje... IP: *.example.net / 217.8.188.* 16.01.04, 15:02 na stojaco, leje po desce, klapie, czasem pisuarze z gory itd pod duzym cisnieniem. Ale jak mam czas i np. gazetke, usiade sobie, odpoczne, poczytam, a i wtedy co wiecej sie ukreci.... Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Jak sika prawdziwy facet? 16.01.04, 15:51 jak to siada , pierwsze slysze zeby facet siadal jak sika Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi About Schmidt, hehehe 16.01.04, 18:31 Z tego filmu sie dowiecie jak jednego faceta zona nauczyla sikac na siedzaco i co z tego wyniklo, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrozek Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.acn.waw.pl 16.01.04, 20:51 Chyba widzialem takiego: stoje sobie w publicznej pisuarni i leje. Lagodna parabolka. Obok podchodzi jakis gosciu po chwili slysze jakis monotnny lomot - z ciekawosci zerkam dyskretnie co jest a gosciu, o dziwo dobrze po 40, leje strumieniem jak z armatki wodnej, tor prosty, cisnienie chyba cos ze 100 atmosfer. Pomyslalem sobie ze taki w akcji z kobita chyba robi jej dziure w brzuchu wielkosci pieciozlotowki. Co do mnie wole siedziec - ale gdzie mi tam do prawdziwego faceta. Pierwsze siekanie z rana i ewentualnie w nocy jestem tak nieprzytomny ze stanie jest meka. A w dzien tez z czystego lenistwa. Wygodniej po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska1976 Re: Jak sika prawdziwy facet? 16.01.04, 22:15 Moj maz rowniez oddaje mocz na siedzaca i nie widzi nic w tym zlego. Natomiast moj ojciec jak sika to oblewa wszystko do okola,pewnie wielki brzuch mu przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iv Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 23:00 A mój twierdzi, że sikanie na siedząco jest niemęskie i że w życiu na kibelku nie usiądzie do siku, no chyba że będzie chory. Ale Schmidta z niego w zyciu nie zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Szczu Prawdziwy facet wszystko z gory na dol olewa. IP: *.acn.waw.pl 17.01.04, 03:32 Zero tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: Jak sika prawdziwy facet? 17.01.04, 03:33 macho sika wszędzie byle nie do miski klozetowej :-) nie lubię macho :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moijna Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 15:37 Uważam że każdy powinien sikać na siedząco. Jest to bardziej higieniczne, wygodniejsze, nie brudzi ścian dookoła. Po sikaniu należy wytrzeć penisa kawałkiem papieru, żeby mieć czyste majtki. To proste. Higiena panowie, higiena. Sikanie na siedząco wcale nie ujmuje wam męskości, tylko tacy z kompleksami mogą tak myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orbison Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.04, 18:12 Ty monija to jakas dziwna jestes. Niektóre z forumowiczek tutaj to chyba problemów nie mają. A może ty dla odmiany sikaj na stojąco,zobaczymy jak ci sie spodoba. Głupie,nie? Tak samo jak twoja wypowiedź. Idź sie gdzieś lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
agucha23 Re: Jak sika prawdziwy facet? 20.01.04, 21:18 a mój facet twierdzi, że "prawdziwy facet podczas sikania - pierdzi." usmiałam się wtedy z niego jak mało kiedy :D a wracaliśmy wtedy z imprezy więc pewnie dlatego tak stwierdził... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5fusek Re: Jak sika prawdziwy facet? IP: *.telan.pl 23.02.04, 13:27 Hola, hola ale ustalmy pewne zasady panowie!!! Albo sikamy do zlewu albo do wanny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś