kobieta_na_pasach 22.10.09, 22:33 wzielam taka do reki i taki smrodzik mi zostal na palce, ble. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: biedronki smierdza 22.10.09, 22:34 kobieta_na_pasach napisała: > wzielam taka do reki i taki smrodzik mi zostal na palce, ble. na palcach Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: biedronki smierdza 22.10.09, 22:40 No, to palce Ci śmierdzą, a nie biedronki (ewentualnie biedronkowe odchody na Twoich palcach... też mogą śmierdzieć). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: biedronki smierdza 22.10.09, 22:44 demonii.larua napisała: > No, to palce Ci śmierdzą, a nie biedronki (ewentualnie biedronkowe odchody na > Twoich palcach... też mogą śmierdzieć). ona nie mogla zrobic kupy, bo byla martwa.mysle,ze to byl jej pot, pewnie przed smiercia sie ze strachu spocila. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: biedronki smierdza 22.10.09, 22:58 Mogła w momencie zejścia. Się rozluźniła i sruuu... i resztki na Twoich palcach zostały. Nie bierze się zdechłych biedronek do łap, taki wniosek mi się napatoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: biedronki smierdza 22.10.09, 23:53 a czy szanowne panie wiedzą, że podobno podczas agonii mężczyźni "wzwoda" dostają? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: biedronki smierdza 23.10.09, 08:47 Nie podobno, tylko się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: biedronki smierdza 22.10.09, 23:27 moze paluchami grzebalas w tyleczku i paluchy Ci zasmiardly Ty podla kobieto! jak smiesz pisac na forum, ze biedronki smierdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: biedronki smierdza 22.10.09, 23:35 myślałam, że chodzi ci o te sklepy... Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: biedronki smierdza 23.10.09, 09:34 Biedronki faktycznie śmierdzą. Takoż i seler, choć wszyscy wkoło (prócz mojego męża) twierdzą, że seler nie ma zapachu. Ma, cuchnie jak jasna cholera i dlatego jeść się tego świństwa nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: biedronki smierdza 23.10.09, 11:12 zywe biedronki faktycznie maja specyficzny zapach pewnie jest to zwiazane z ich mechanizmami obronnymi albo rozrodczymi ale ze martwe smierdza(?) moze biedronka byla juz zaawansowana w rozkladzie charakterystyczny zapach selera mnie nie przeszkadza w jego jedzeniu:) a co powiesz o roznego rodzaju intensywnych zapachach serow?? hmm... jakos tak dziwnie z denatki w kropki temat zszedł na kulinaria :) Odpowiedz Link Zgłoś