ronka3 12.08.04, 16:28 moge napisaccos do Ciebie na priv? Obiecuje list krotki i zwiezly, mam pytanie jako ze po przeczytaniuTwojego posta na starym odchudzaniu jestes dla mnie GURU. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margolka123 Re: Margolko 12.08.04, 16:59 mozesz pisac na priv nawet niekrotko. margolka-guru, hihi (marguru?) Odpowiedz Link
ronka3 Re: Margolko 12.08.04, 17:12 wielkie dzieki. u mnie wciaz poludnie i kradne pracowy czas wpadajac tutaj na forum, ale wieczor skresle pare zdan do dzieki. dzieki wielkie jeszcze raz. Odpowiedz Link
margolka123 Re: Margolko 14.08.04, 12:21 nie zebym sie napraszala, ale zadnego maila od Ciebie nie dostalam, czasami bywaja problemy z poczta, wiec sygnalizuje bo moze czekasz na odpowiedz ;) Odpowiedz Link
margolka123 Re: Margolko 17.08.04, 07:55 Hm, moim zdaniem chyba nawet odpisalam!! No, chyba ze to nie byl mail od Ciebie (byl z innego adresu niz gazetowy). W kazdym razie dostalam maila od jednej osoby i jej odpisalam. Jesli to nie bylas Ty, to znaczy ze ... nie dostalam. Ale mam wrazenie ze to bylas Ty, wiec to znaczy ze Ty nie dostalas mojej odpowiedzi ;( Odpowiedz Link
ronka3 Re: Margolko 17.08.04, 21:54 Nic nie dostalam :( a list byl wyslany z innego konta wiec na pewno ode mnie. Moze masz go w folderze wyslane i moglabys jeszcze raz wyslac. Moze tym razen na konto gazetowe. Odpowiedz Link