swietymikolaj9 03.12.14, 11:05 Jak sądzicie, czy wypada zaproponować bliskiej osobie zakup okularów na prezent świąteczny? To taki bardziej praktyczny prezent, ale kosztuje niemało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris20 Re: Okulary na prezent 03.12.14, 12:32 ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów, więc moim zdaniem warto. Tym bardziej, że my dorośli już nie wierzymy w świętego mikołaja i wiemy, że to sprawa bliskich osób Odpowiedz Link
0anabel Re: Okulary na prezent 03.12.14, 16:02 Ja osobiście lubię niespodzianki.Pomimo wiem kto przynosi prezenty:) Odpowiedz Link
vo.optyk Re: Okulary na prezent 09.12.14, 14:23 Mi nawet nie wypada się sprzeciwić temu pomysłowi ale chcę dodać, że w okresie przedświątecznym okulary można zakupić jeszcze taniej. My np w swojej ofercie mamy specjalną świąteczną promocję, z atrakcyjnymi rabatami. A do każdych zakupionych w Grudniu okularów dajemy świąteczny prezent- więc jescze więcej korzyści :) ( Dla zainteresowanych www.grojec.optyczny.pl) Odpowiedz Link
aniel.inka Re: Okulary na prezent 11.12.14, 16:23 Super pomysł na prezent. Ja bym chciała żeby tak ktoś sprawił mi np. dobre okulary przeciwsłoneczne na gwiazdkę. Tylko musiało by się obyć bez niespodzianki bo przecież musiałabym przymierzyć je najpierw. Odpowiedz Link
klaudynka331 Re: Okulary na prezent 08.01.15, 13:51 Okulary to fajny prezent, ale koniecznie muszą być przymierzone lub zamówione w towarzystwie osoby która będzie je nosić. Nie da się inaczej. Odpowiedz Link
vo.optyk Re: Okulary na prezent 09.01.15, 10:38 Są osoby, które sprawiają takie prezenty. Obdarowywanym wcale nie przeszkadza, że "współtworzą" ten prezent. Odpowiedz Link
pis-zak Re: Okulary na prezent 15.01.15, 12:07 Ja dostałem super okulary przeciwsłoneczne na urodziny i bez mierzenia żona trafiła w dziesiątkę ;) Odpowiedz Link