szarra_skarpetka 19.11.09, 19:27 policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7271969,Jak_dobrze_gwalcic_dzieci__Pedofil_radzi.html Czytał ktoś? "Policja jest bezsilna " Dlaczego? Dlaczego nic z tym nie da się zrobić? Bark mi słów po tym co przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritsuko Re: drastyczne 19.11.09, 19:35 Ja pier... Mam nadzieję, że informatycy się przyłożą do rozpracowania tej sieci, bo po prostu niedobrze się robi jak się to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
hunter82 no comment 19.11.09, 19:37 pozostawię to bez komentarza, naprawdę żenujące. jest coraz gorzej na tym naszym ziemskim padole...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: drastyczne 19.11.09, 19:42 Nie wierzę w to, że tych "ludzi" nie da się wykryć. Po prostu trzeba by za dużo pracy i zachodu.:/ A sprawcami czynów pedofilskich bywają też "ludzie" znani, dlatego czasami to wygląda jak wygląda. Obrzydliwe to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: drastyczne 19.11.09, 19:46 I niech mi nikt nie mowi ze kara smierci to niehumanitarne.Pedofili trzeba zabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: drastyczne 19.11.09, 19:49 Jak dla mnie to pedofile i gwałciciele powinni iść do pierdla na dłuuuugie kary (a może i dożywocia), ale prawo mamy jakie mamy, za przestępstwa przeciw państwu możesz dostać długi wyrok, a za gwałt 2 lata, bo kobieta to człowiek drugiej kategorii. Czyny pedofilskie są karane bardziej surowo, ale imo niedostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: drastyczne 19.11.09, 19:49 Ja to w ogóle przestanę chyba czytać wiadomości prócz samych nagłówek. Czytając je ma się wrażenie, że świat składa się z samych psycholi. Dlaczego np nie może chociaż pół na pół być z tymi dobrymi wiadomościami? Skąd Ci ludzie się biorą? Oglądając dokument Sylwestra Latkowskiego również wraz z dziennikarzami wprostu latkowski doszedł do tego że policja jest bezsilna w wielu przypadkach. Denerwuje mnie również to, ze w Polsce przestępcy są chronieni i nie podaje się ich danych osobowych w wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: drastyczne 19.11.09, 19:52 <<Jak moja córka była mała to mówiłem jej: "tata włoży ci teraz wafelka do buzi">> słów mi brak...jakbym dorwała tagiego gościa to zabiłabym tępym nożem, powoli Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: drastyczne 19.11.09, 19:53 Policja powinna się tym zająć a nie ochraniać nazistów i naparzać z młodzieżą podczas świąt. Dla takich zboków to tylko ucięcie jaj i dożywocie w kopalni uranu. Niestety prawo jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: drastyczne 19.11.09, 20:20 Ja pier... Brak mi słów! Zabiłabym takiego gnoja jednego z drugim!!! Nie wierzę tylko w to, że tak trudno ich nakryć, przy dzisiejszych możliwościach, nie chodzi mi o złapanie na gorącym uczynku a o schadzki tego typu właśnie. Problem w tym, że nie do końca chyba policja chce ich znaleźć. Myślę, że zamieszanych w te ohydne praktyki jest więcej ludzi z różnych sfer i jeden drugiego kryje. To mnie jeszcze bardziej przybija. Ohyda i tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara szarra - chcesz znowu miec IP komput. zablokowane? 19.11.09, 20:39 Mozemy znowu przez to przejsc. Wiec nie trolluj. Odpowiedz Link Zgłoś