jat000 Re: Stringi! 15.12.05, 22:43 ja sie zarzekalem ze w zyciu nie zaloze- ale odkad sprobowalem czasem nosze- szczegolnie latem bardzo wygodne, nie poce sie tak jak w bokserkach (bardziej tonga niz stringi) Odpowiedz Link
daysleeper Re: Stringi! 13.02.06, 20:37 Co? Facet w stringach w lecie zeby bylo chlodno i wydodno... ? Ja w lecie jak mi gorąco to w ogole nie zakladam gatek i jest mi super-extra chlodno i wygodnie i nic mie sie nie wrzyna tam w moją szanowną zgrabną pupę. A tfu! A tfu! Ja wymagam trochu kultury i szacunku <lol> Odpowiedz Link
giera04 Re: Stringi! 13.02.07, 22:53 Zdecydowanie tak ! Ja nie potrafie nosić innej bielizny ., czasami boxerki ,ale zadko Pozdrawiam . Odpowiedz Link
sloggi Re: Stringi! 19.12.05, 23:18 Są wygodne, bo tyłerk się nie poci, ale świadomość tego sznurka między pośladkami powoduje u mnie dyskomfort. Odpowiedz Link
pisareczka1 Re: Stringi! 29.12.05, 09:05 Facet w stringach? Osobiście wolę w bokserkach, ale to rzecz gustu. Odpowiedz Link
sloggi Re: Stringi! 05.01.06, 21:53 krzych677 napisał: > Czy lubisz nosić stringi? A Ty? Odpowiedz Link
string_tony Re: Stringi! 03.01.06, 20:30 pisareczka1 napisała: > Facet w stringach? Osobiście wolę w bokserkach, ale to rzecz gustu. O widzisz kochanieńka i tu siem z tobom zgodzę.... - string - tony halik forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=30878975 Odpowiedz Link
candycandy Re: Stringi! 02.01.06, 19:18 zaloz i sam sie przekonaj;P imho - kwestia przyzwyczajenia poczatkowo wydaje sie, ze sznureczek bedzie sie wpijal ale to przeciez kwestia dopasowania. latem nosi je chyba spora czesc damskiej populacji - i to nie tylko pod jasne spodnie. ja nosze tez do letnich sukienek, spodnic, do jeansow tez. pewna alternatywa sa mocno wyciete tanga- biodrowki Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: Stringi! 06.01.06, 17:57 ja nosze i, imho, sa bardzo wygodne, ale facetow w stringach nie lubie. Odpowiedz Link
pako19 aj uwielbiam jak kobieta nosi stringi :) 13.02.06, 18:43 podkreśla to zmysłowość płci pięknej Osobiście nie noszę (może z racji tego że jestem facetem). Ale stringi to jest patent na miarę XXI wieku "Chcę Ci powiedzieć <<uważaj na te drogi>> ale nie mam odwagi..." Odpowiedz Link
danway1 Re: Stringi! 22.01.06, 18:03 Osobiście nie lubie stringów, za dużo odsłaniają i za mało pozostawiają dla wyobraźni. Odpowiedz Link
setorika znalazłam cos o stringach 01.02.06, 19:18 "Kiedyś, żeby zobaczyć dupę trzeba było rozchylić gacie. Teraz, żeby zobaczyć gacie trzaba rozchylić dupę" w ten humorystyczny sposób pozwoliłam sobie odbiec od tematu Odpowiedz Link
butterfly2 Re: znalazłam cos o stringach 11.02.06, 10:18 setorika napisała: > "Kiedyś, żeby zobaczyć dupę trzeba było rozchylić gacie. > Teraz, żeby zobaczyć gacie trzaba rozchylić dupę" > > w ten humorystyczny sposób pozwoliłam sobie odbiec od tematu \ No to się uśmiałem Odpowiedz Link
mniejwiecej gdzie sie wklada jajka w stringi? 12.02.06, 00:39 czy stringi nadaja sie dla amatorow puszczania bonkuf? ja nie lubie trzymac... Odpowiedz Link
scriptus Re: gdzie sie wklada jajka w stringi? 16.06.06, 11:43 Lubię kobiety w stringach, pupy w stringach wyglądają ekscytująco, jednak tyle mi moje kobiety naopowiadały, jakie to niewygodne, że sznureczek wchodzi w tyłek, itd, że zacząłem się zastanawiać, jak to jest, że tyle kobiet w tym chodzi i są zadowolone. Przczytałem o tym też coś na forum. Postanowiłem sprawdzić, jak to jest, kupiłem sobie stringi, męskie. Pochodziłem kilka razy, nie miałem żadnych kłopotów ze sznureczkiem w tyłku, to się po prostu dobrze układa. Miejsce na jajka też jest. Sądzę, że to po prostu kwestia odpowiedniego rozmiaru i kroju. W upały jest to wygodne, bo się nic nie poci, a lepsze niż bez majtek, bo jednak "męskie akcesoria" są powstrzymywane przed luźnym lataniem w spodniach i chronione przed otarciami. Chodzę jednak w zwykłych majtkach, mężczyźni chodzący w stringach budzą dziwne skojarzenia, podobnie, jak mężczyźni ubierający się nadmniernie ekstrawagancko i wyzywająco. Odpowiedz Link
wolki25 Re: Stringi! 12.02.06, 17:27 polecam INTIMISSIMI!są delikatne i bezszwowe!gorąco polecam! Odpowiedz Link
kaycik Re: Stringi! 13.04.06, 21:18 zarzekałam sie, że nigdy w życiu. kiedyś dostałam w prezencie i teraz baaaaaaaardzo rzadko zakładam "pełne" gacie . Odpowiedz Link
sloggi Re: Stringi! 13.04.06, 23:56 kaycik napisała: > zarzekałam sie, że nigdy w życiu. kiedyś dostałam w prezencie i teraz > baaaaaaaardzo rzadko zakładam "pełne" gacie . Dlaczego? Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Stringi! 19.04.06, 19:52 Noszenie stringów na co dzień to po prostu idiotyzm. Sznureczek wbija się w rowek i powoduje często mikroobrarcia i ranki, w których rozwijają się infekcje (m.in. grzybica). Inna sprawa, że młode dziewczyny w stringach potrafią wyglądać naprawdę pociągająco Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Stringi! 24.04.06, 13:34 Sorry, ale ta teoria o stringach jako przyczynie infekcji to dopiero idiotyzm. Jak sie wbija to znaczy, ze albo gatki za male albo uszyte zle i ze zlych materialow. Odpowiedz Link
assim Re: Stringi! 14.05.06, 17:12 moje ulubione to stringi DIM z mikrofibry. nie wyobrazam sobie upalow w innej bieliznie. pozdr/a Odpowiedz Link
sloggi Re: Stringi! 14.05.06, 20:39 A ja się zastanawiam czasami - po co wogóle nakładać stringi, nie lepszy jest brak tych sznurków? Odpowiedz Link
h3ni3k Re: Stringi! 01.06.06, 12:09 Mi zdecydowanie wygodniej jest ze sznurkiem niz bez Problem moze byc z dobraniem odpowiedniego rozmiaru, bo co producent to inny kroj . Niestety majtki niektorych producentow sa zle uszyte... Odpowiedz Link
kaizero Re: Stringi! 16.05.06, 13:06 ależ są wygodne! ważne żeby dobrze je wybrać. moje ulubione to Bellinda- bardzo przyjemny, miękki materiał. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gemini14 Re: Stringi! 05.06.06, 15:30 lubię chodzić bez bielizny zwłaszcza latem,ale stringi nie są złe Odpowiedz Link
marcinek_70 Stringi! 16.08.06, 22:22 Są bardzo wygodne!Uwielbiam w nich chodzić na codzień.Takie sexy! Odpowiedz Link
msn22 Re: Stringi! 10.02.07, 13:00 Ja noszę TYLKO stringi, nie wyobrażam sobie, jak mogłabym założyć inne majtki. W mojej szafce jest kilka par fig, ale nie miałam ich jeszcze na sobie, nie zdradzę moich kochanych stringów dla żadnych innych! Odpowiedz Link
sloneczko216 Re: Stringi! 11.06.07, 19:56 Ja je uwielbiam....dla mnie są najwygodniejsze. Polecam szczegolnie w upalne dni. Odpowiedz Link