madzialenka_live 25.12.09, 14:00 Ile czekałyście na potwierdzającego maila od facebooka ? Ja sie wsciekam, bo sie tam zalogowałam, ale nic mi od nich nie przyszło a czekam już parę godzin:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eressea Re: Facebook- potwierdzenie konta ? 25.12.09, 14:36 > Ja sie wsciekam Serdecznie polecam: ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malajolka2 Re: Facebook- potwierdzenie konta ? 27.12.09, 20:02 Mi dośc szybko przyszło, praktycznie od razu, ale facebook ma swoje fazy działania i nie działania. Sprawdź jeszcze w spamie, bo mogło tam wpaść ;) Nie denerwuj się, facebook jest fajny jak już zaczniesz z niego korzystać :) Zapraszam też na www.facebook.com/muzodajnia Na pocieszenie może uda Ci się coś wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Facebook- potwierdzenie konta ? 27.12.09, 20:08 a gdzie masz konto? Jak miałam konto na interii, to mi żadne maile potwierdzające nie dochodziły, z kolei na wp i na google.mail lądowały często w spamach. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka_live Re: Facebook- potwierdzenie konta ? 27.12.09, 20:42 Konto mam na gazecie, najgorsze że mój profil się tam pojawił a ja nie mam żadnego potwierdzenia i nie mogę nim rozporządzać:( Co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś