konshens 09.03.10, 11:05 Znacie firmy zaopatrujące z okolic Warszawy? My zamawiamy wodę w a.pl, zaczniemy zamawiać chyba też artykuły biurowe i spożywcze, bo mają sporą ofertę i cenowo korzystną. Znacie jakieś inne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot452 Re: artykuły biurowe 09.03.10, 11:14 Oprócz Lyreco i Office Depot? Swego czasu zamawiałam w Ledaksie, cenowo mieli nawet dosć korzystną ofertę - niestety zrezygnowałam po tym, jak pani wystawiła mnie do wiatru z pilnym zamówieniem. Odpowiedz Link
nchyb Re: artykuły biurowe 10.03.10, 12:59 Lyreco bym sobie darowała. Wchodzą do biur z niską ceną na jeden, dwa artykuły, np. papier, a potem na reszcie rzucają kosmiczne ceny... Odpowiedz Link
missundaztood Re: artykuły biurowe 11.03.10, 21:01 Z Lyreco mozna negocjować. Poza tym jest jeszcze Corporate Express, ale jest chba słabe. Odpowiedz Link
nchyb Re: artykuły biurowe 13.03.10, 13:07 ze wszystkimi można negocjować. jest tak olbrzymia ilość biuroserwisów, że można wybierać ile się chce. Odpowiedz Link
michald19 Re: artykuły biurowe 24.09.13, 10:10 Witajcie. Jeśli chodzi o artykuły biurowe to chciałbym wam polecić sklep w którym zawsze kupuje czyli www.4office.com.pl. Mają bardzo dobre ceny i szybko realizują zamówienia Odpowiedz Link
gabrysia6789 Re: artykuły biurowe 16.10.13, 11:11 Ja natomiast polecam sklep aberclip.pl - nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze na czas a do tego mają produkty firmy Jalema z Holandii Odpowiedz Link
szyszek43 Re: artykuły biurowe 16.12.13, 11:44 Jeśli chodzi o niedrogie art do biura to moge wam polecic Kalenę, szczególnie, jesli jestescie spoza warszawki, bo oni znajduja sie w komorowie :) pewnie dlatego jest tak tanio ;p Odpowiedz Link
joann.g Re: artykuły biurowe 27.03.10, 12:02 Pemaj.com Stają na głowie jeśli zamówienie jest pilne, a ceny są niskie jeśli zdecyduje się już na stałą współpracę. Pomagają też w wyborze optymalnych produktów. Z perspektywy pracownika tej firmy - rzeczywiście naginają się do potrzeb klienta :) Odpowiedz Link
peebp Re: artykuły biurowe 21.01.14, 11:59 www.biurozplusem.pl - polecam zamawiać art. biurowe Odpowiedz Link
oska_bzyk_bzyk Re: artykuły biurowe 18.05.10, 14:40 Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim i korzystam z usług biuroserwis. Bardzo ułatwia mi to pracę. Mam szczęście że w mojej miejscowości znajduje się centrum biurowe i prowadzi sklep internetowy. Wieczorkiem zamawiam towar zanim pójdę spać a rano zazwyczaj już mam go na swoim biurku. Moja znajoma mieszka 50km od Ostrowa ale i tak korzysta z ich usług bo są profesjonalistami w każdym calu i wysyłają produkty na terenie całej Polski. Szybko, korzystnie i sympatycznie... tak właśnie jest w moim esklepie papierniczym. www.esklep.ostrowwlkp.pl Odpowiedz Link
marko-888 Re: artykuły biurowe Ester Office Biuroserwis 10.05.11, 15:59 Osobiście polecam firmę Ester Office Biuroserwis www.esteroffice.pl. Firma ma swoją siedzibę pod Wrocławiem, ale realizuje zamówienia z całego kraju. Przede wszystkim ceny ma zdecydowanie niższe niż inne sklepy on-line i dodatkowo można je jeszcze negocjować. Szybka dostawa, tanio, sprawnie, wszystko tak jak być powinno. Polecam marko Odpowiedz Link
elektra212 Re: artykuły biurowe 12.05.11, 12:37 Ja korzystałam z firmy Biuro Plus, ale nie byłam zadowolona. Partner XXI ma konkurencyjne ceny i są punktualni. Wodę zamawiałam w poprzedniej firmie z firmy Piastpol- dostawa max na drugi dzień- ceny też przystępne :) Lyreco tak jak już było powiedziane jest drogie. Odpowiedz Link
alicja_ja Re: artykuły biurowe 14.07.11, 17:53 dziewczyny a czy zamawiałyście może tusze do drukarek z e-atramenty.pl? szef zażyczył sobie zmiany firmy twierdząc że obecna specjalnie wydłuża czas zamówienia, i dostawa nigdy nie jest w terminie. tu znalazłam informację, że dostawa jest 24h po zapłacie. szef powiedział że liczy na mnie, i znajdę najlepsze miejsce. pracuje niedługo i starsznie zalezy mi aby nie zostać " na lodzie". pomóżcie, polećcie Odpowiedz Link
figabezmaku Re: artykuły biurowe 29.07.11, 11:20 nie znam tego miejsca, ale wydają się być ok, bo nawet oferują wymianę zużytych kardridży i tonerów, spróbuj i daj znac czy warto Odpowiedz Link
koneser.net.pl Re: artykuły biurowe 03.11.11, 08:36 Ja polecam Paniom nasze usługi. Mamy w ofercie zarówno artykuły biurowe, jak i spożywcze i środki czystości. Ceny ustalamy indywidualnie. Terminy płatności także. Obsługujemy całą Polskę za pomocą firm kurierskich. Działamy już od 6 lat i mamy wielu stałych Klientów. W przypadku zainteresowania proszę o zgłoszenie na info@koneser.net.pl lub www.koneser.net.pl Odpowiedz Link
flying_citron Re: artykuły biurowe 01.06.12, 14:45 a znasz firmę esselte? moim zdaniem jedne z lepszych materiałów, jakie można dostać na rynku. A jak szukasz konkretnych miejsc, gdzie się można zaopatrzyć w artykuły tej firmy może sprawdzić tutaj, gdzie ich szukać esselte.pl/plPL/WhereToBuy/default.html Odpowiedz Link
eoffice Re: artykuły biurowe 20.02.14, 18:07 Nasz sklep internetowy eofficemedia.pl również oferuje produkty tego producenta. Serdecznie zapraszam, w obecnej chwili mamy naprawdę wyjątkowe ceny na materiały biurowe. ---- akcesoria biurowe online Odpowiedz Link
tobiasz4242 Re: artykuły biurowe 12.06.12, 12:00 Tanie i niedrogie artykuły biurowe można kupić na stronie powerprice.pl. Najniższe hurtowe ceny w Warszawie !!! Odpowiedz Link
kaaszkaa Re: artykuły biurowe 09.08.12, 21:19 polecam tablice w formie arkuszy, przydatne w każdym biurze. u nas jest mało miejsca na przedstawianie wyników itd żeby rozkładać flipchart, więc znalazłam coś takiego: magicwhiteboard.com.pl/ można używać jak tablicy suchościeralnej i przyklejać gdzie wygodnie (ee.. bez kleju :)) no i nie trzeba nosić stelaża za każdym razem:) Odpowiedz Link
14marta Re: artykuły biurowe 22.05.13, 21:06 A ja polecam frmę AMECO z Warszawy i sklep www.wszystkodobiura.pl Generalnie terminowo, w dobrej cenie, i ogólnie bardzo sympatycznie Polecam Marta Odpowiedz Link
brodzik8 Re: artykuły biurowe 16.08.12, 11:56 Ja zamawiam artykuły biurowe na stronie powerprice.pl/art-biurowe-c10.html w dużych ilościach, sądzę że najtaniej w sieci jest właśnie na tej stronie, bo towar jest od producenta bez pośredników. Odpowiedz Link
baroso2 Re: artykuły biurowe 17.08.12, 14:09 My mamy wszystko z biura-plus i jest oki, jednak kawę zamawiamy w paola-caffe.pl, polecam wszystko szybko i sprawnie, duży wybór, bezproblemowo. Odpowiedz Link
kajaa.m78 Re: artykuły biurowe 21.08.12, 15:36 Ja polecam firmę Abis- szeroki asortyment artykułów biurowych. Dodatkowo, za zakupy u nich przez portal www.kocham-biuro.pl można zbierać punkty i wymieniać na nagrody. Odpowiedz Link
artykulybiurowe19 Re: artykuły biurowe Partner XXI Sp. z o.o. 17.02.13, 17:37 Partner XXI Sp. z o.o. z Zabrza art. biurowe – firma oszust – OSTRZEŻENIE Firma "Partner XXI" Sp. z o.o. sprzedaje artykuły bardzo niskiej jakości i tandetę. Korektory, które zawierają prawie samą wodę i nic nie kryją, gumki które uszkadzają strukturę papieru, rozrywające się koszulki do dokumentów, podeschnięte zakreślacze i flamastry, zaschnięty nieklejący klej, nieostre nożyczki do papieru w których po kilku użyciach pękają plastikowe uchwyty, samoprzylepne karteczki które wcale się nie kleją. Są to chińskie podróbki, które kupują za grosze, a sprzedają po cenach takich jak markowy produkt. Nie chcą uznawać reklamacji, a jeśli już ją uznają to odsyłają ten sam niezdatny do użycia produkt. Jest to firma bardzo agresywna. Odpowiedz Link
tomgryf Re: artykuły biurowe 13.10.13, 18:33 Od ponad roku kupuję na www.extrabiuro.eu i jak dotąd jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link
peebp Re: artykuły biurowe 21.01.14, 11:46 ja polecam www.biurozplusem.pl dostarczą wszystko i na czas Odpowiedz Link
krysiamosa Re: artykuły biurowe 02.04.14, 11:06 Serdecznie polecam www.papierniczy.net.pl , zawsze na czas i tanio. Ja poszukuje jednak dodatkowo art. spozywczych tj. kawa, mleczko, herbata, kubki .Mozecie cos polecic? Odpowiedz Link
betterfaster Re: artykuły biurowe 27.02.14, 12:20 Świetne artykuły biurowe posiada hurtownia Kalena, z Komorowa, to okolice Warszawy :) Strasznie mili ludzie, fajnie się z nimi robi interesy ;) Odpowiedz Link
pikosik123 Re: artykuły biurowe 18.09.14, 13:57 Jeśli chodzi o akta osobowe to polecam www.biuroservis.pl/akta_osobowe Odpowiedz Link
adam_krk1 Re: artykuły biurowe 14.09.15, 11:03 Jeżeli chodzi o artykuły biurowe w Warszawie i ogólnie Polskę to znajomy mi polecił eofficemedia.pl Na początku zaopatrywaliśmy tam tylko nasze biuro Warszawskie, ale po jakimś czasie wszystkie oddziały w Polsce kupowały materiały biurowe u nich. Z reguły mają wszystko pod ręką i na drugi dzień jest w biurze Odpowiedz Link
emensu Re: artykuły biurowe 17.02.16, 09:09 Ja mogę polecić dobry sklep internetowy z artykułami biurowymi. Sam się tam zaopatruję i jestem bardzo zadowolony. Ceny są rozsądne, a oferta szeroka. Odpowiedz Link
helu888 Re: artykuły biurowe 26.02.16, 12:24 A ja polecę firmę KMA Promotion. kma.com.pl co prawda nie mają jeszcze sklepu internetowego ale wszystko załatwiają na telefon lub przez e-mail, kma@kma.com.pl. dostarczają w 24 h dosłownie wszystko ,spożywcze artykuły jak i biurowe i chemiczne. Odpowiedz Link
ewelinka_111 Re: artykuły biurowe 26.08.16, 09:57 Ja niedawno odkryłam fajną hurtownię online .Mają tam wszystko czego dusza zapragnie:)od artykułów biurowych i szkolnych, po chemię, spożywkę itp. Co prawda na dostawę trzeba poczekać, ale my zamawiamy duże ilości towarów wiec dla nas to nie problem, jeśli wiemy że koszt zakupu będzie niższy. Zerknijcie na avell.pl naprawdę dobra hurtownia Odpowiedz Link
deflas Re: artykuły biurowe 14.09.16, 08:20 Witam serdecznie szukam firmy która oferuje artykuły biurowe i nie tylko przez internet. Czy możecie polecić jakies firmy? Z góry dzięki. Odpowiedz Link
wojanka186 Re: artykuły biurowe 24.08.17, 11:36 www.art-pak.pl/ - sklep oferuje artykuły biurowe i szkolne. Odpowiedz Link
pikosikpikosik Re: artykuły biurowe 02.10.16, 14:25 Szukam opinii na temat sortera biurowego do bilonu Glover CS-500. Ma może ktoś jakieś doświadczenia? www.biuroservis.pl/liczarka-sorter-glover-cs-500 Odpowiedz Link
kawa.do.biura Re: artykuły biurowe 21.10.16, 12:22 ogromny wybór i niskie ceny są na www.hurtum.pl Działa jak allegro, jest wielu dostawców, ale Hurtum jest tylko dla firm, biur. Oferta to: kawa, herbata, mleko, woda, napoje, coca-cola, soki, słodycze i środki czystości. Odpowiedz Link
ezop0066 Re: artykuły biurowe 17.05.18, 11:08 Korzystne oferty cenowe na artykuły biurowe mają tutaj www.solokolos.pl/ . A asortyment mają ogromny więc jest w czym wybierac, od markerów, przez tablice, po podkładki pod monitory i sprzęt biurowy oraz fotele biurowe :) Odpowiedz Link
polaris987 Re: artykuły biurowe 26.03.19, 12:55 Ja natomiast jeśli chodzi o artykuły i sprzęt biurowy polecam firmę Paxer www.paxer.eu/ Mają bardzo szeroką ofertę, zaopatrują firmy, a nawet szkoły. Dla klienta staną na głowie- tak jest w przypadku mojej firmy, myśle że w innych działa to tak samo. Odpowiedz Link