poranny_klocek 10.07.06, 13:15 Mamione bełkotem o 'polityce solidarnej' miliony niewykształconych pracowników fizycznych mimionego systemu, garstka dyżurnych na forum kraj i kilku służalczych publicystów. To szacowne grono buduje IVRP. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyperek2 Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:18 > To szacowne grono buduje IVRP. Powodzenia. Ja rzekłbym "na pohybel !" Odpowiedz Link Zgłoś
polonofil Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 13:23 Jestem wykształcony i nie czyję się omamiony. Twoja opinia jest nieuzasadniona. poranny_klocek napisał: > Mamione bełkotem o 'polityce solidarnej' miliony niewykształconych > pracowników fizycznych mimionego systemu, garstka dyżurnych na forum kraj i > kilku służalczych publicystów. To szacowne grono buduje IVRP. Powodzenia. > Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_klocek Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 13:25 Właśnie potwierdziłeś to, co napisałem. Jesteś tą garstką dyżurnych PiS na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
polonofil Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 13:40 Robiłeś jakiś sondaż że tak twierdzisz ? poranny_klocek napisał: > Właśnie potwierdziłeś to, co napisałem. Jesteś tą garstką dyżurnych PiS na tym > forum. Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_klocek Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 15:11 stosunek dyżurnych klakierów do ewidentnych wpadek pisuaru wystarczył. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 13:36 polonofil napisał: > Jestem wykształcony i nie czyję się omamiony. Bernard Shaw powiedział, że nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad swoją inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
polonofil Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 10.07.06, 13:45 Nemo iudex in causa sua. Więc milczę. nautilus.pompilius napisał: > > Bernard Shaw powiedział, że nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony pona > d > swoją inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Jestem dumny z tego że głosowałem na PIS 12.07.06, 09:41 polonofil napisał: > Jestem wykształcony i nie czyję się omamiony. Twoja opinia jest nieuzasadniona. > > > > poranny_klocek napisał: > > > Mamione bełkotem o 'polityce solidarnej' miliony niewykształconych > > pracowników fizycznych mimionego systemu, garstka dyżurnych na forum kraj > i > > kilku służalczych publicystów. To szacowne grono buduje IVRP. Powodzenia. > > Jesteś przychlastem niedopiętym. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:44 To szanowne grono wygrało demokratyczne wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
polonofil Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:47 Jednak nie do wszystkich ta prawda dotarła. jorge.martinez napisał: > To szanowne grono wygrało demokratyczne wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:48 jorge.martinez napisał: > To szanowne grono wygrało demokratyczne wybory... O czym to świadczy? Że dwóch głupich ma więcej do powiedzenia niż jeden mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:51 Niestety tak wygląda wąskopojęta demokracja... Ale niczego innego nie wymyślono. Tyle że wielu z tych "mądrych" nie pofatygowało się do urn. Nich więc teraz zamilkną. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Elektorat PiS 10.07.06, 13:51 jorge.martinez napisał: > To szanowne grono wygrało demokratyczne wybory... dobrego zawsze jest mniej a świnie nigdy nie zagłosują za likwidacją koryta. dlatego nie ma niestety szans korwin-mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Elektorat PiS 10.07.06, 15:25 "... Gdy wieczorne zasną zorze, zanim głowę do snu złoże,modlitwę moją zanosze Bogu Ojcu i Synowi,dopier...ie sąsiadowi.Dla siebie o nic nie wnosze, tylko mu dosr..ie prosze, kto ja jestem - Polak Mały, Mały zawistny i podły.Jaki znak twój- krwawe gały. Wznosze swoje modły, do Boga Marii i Syna , zniszcie tego sk...a.Mego rodaka sąsiada, tego wroga - tego gada, żeby mu okradli garaż , żeby go zdradzała stara .Żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb.Żeby mu się córka z Czarnym i w ogóle żeby miał marnie.Żeby miał AIDS’a i raka Oto modlitwa Polaka..." Z tym kojarzy się tutejszy elektorat PiS... co do calości elektoratu wypowiedziec się nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Elektorat PiS 10.07.06, 15:36 czy ktoś może mi wyjasnić, jakie stanowiska obsadza się w wyborach samorządo- wych ? Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Szkoda,że elektorat PO już nie nosi 10.07.06, 15:37 białych skarpetek . Wyglądali tak bosko. Ech , tygrysy Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Szkoda,że elektorat PO już nie nosi 10.07.06, 15:40 przekumaty.gosc napisał: > białych skarpetek . Wyglądali tak bosko. > Ech , tygrysy Europy... Elektorat pis je nosi. Do sandałów. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Elektorat PiS motłochem ?!!! 11.07.06, 10:11 A to mnie zaskoczyliście ! Odpowiedz Link Zgłoś