pendzacy_krolik 18.02.10, 19:41 kto jest obecnie zakochany? w sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addagio Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:44 pendzacy_krolik napisała: > kto jest obecnie zakochany? > mówili że królik właśnie :) > > > > > > > > > > > > w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:44 no oczywiście, że ja. Właśnie się obejmuję i obcałowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:48 tzn: kocham siebie. siebia też mnie kocha. o tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:49 aaaaaaa. teraz rozumiem:) bijatyka napisała: > tzn: kocham siebie. siebia też mnie kocha. o tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: aha 18.02.10, 19:54 zapomniałam uzasadnić: kocham siebię, ponieważ jestem piękna, inteligentna, na czasie, potrafię się znaleźć w każdej sytuacji i zarabiam 27,5 tys :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: aha 18.02.10, 19:56 ja ma tak samo,tylko mniej zarabiam:)ale stac mnie na campery za 399zl. bijatyka napisała: > zapomniałam uzasadnić: > kocham siebię, ponieważ jestem piękna, inteligentna, na czasie, > potrafię się znaleźć w każdej sytuacji i zarabiam 27,5 tys :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: aha 18.02.10, 20:08 o nie! zadcnyh zdjec w necie! choc nie mam sie czego wstydzic, jak podobno kazdy stad hi hi bijatyka napisała: > pochwal się, wrzuć foto... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: aha 18.02.10, 20:10 aha! zaraz,moment.... bijatyka napisała: > chodzi mi o buty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: aha 18.02.10, 20:15 www.sklep.apia.pl/index.php?products=product&prod_id=622 Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: aha 18.02.10, 20:16 mi się podo. łączę się w radości z nowych butów ! Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: aha 18.02.10, 20:18 to sie ciesze. chodzi sie w w ich jak na sprezynkach:))))) bijatyka napisała: > mi się podo. łączę się w radości z nowych butów ! Odpowiedz Link Zgłoś
jebolum Re: aha 18.02.10, 19:57 ja jestem...i nie będę uzasadniał niczego, jestem zakochany całkowicie sprzecznie i bezzasadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:48 eeeeeeee,nie bardzo rozumiem,mozesz wyjasnic? bijatyka napisała: > kocham się... z wzajemnością :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pestkaavocado Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:50 bardzo jestem zakochana od wieczora aż do rana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
longinpastuszek Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:52 pestkaavocado napisała: > bardzo jestem zakochana od wieczora aż do rana :)) a ja od rana do wieczora, na miłość zawsze dobra pora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoto-taki Re: wpisywac sie 18.02.10, 21:59 ja sie chyba odkocham. siebie mnie zdradza. ma inna laske. znalazlam smsa. ratujcie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsupialis Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:50 Wpiszę Ci się, ale tak naprawdę to jestem właśnie w trakcie rozwodu z samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 19:55 i juz sie z soba wiecej nie zwiazesz? marsupialis napisał: > Wpiszę Ci się, ale tak naprawdę to jestem właśnie w trakcie rozwodu z samym sob > ą. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaowocowka Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:02 marsupialis napisał: > Już mnie nie kocham... Zrozumiałaś że miłość to zjawisko kompletnie bezzdroworozsądkowe i poszłaś po rozum do głowy odkochując się sama w sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marsupialis Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:04 > Zrozumiałaś że miłość to zjawisko kompletnie bezzdroworozsądkowe i poszłaś po > rozum do głowy odkochując się sama w sobie :)) Pisanie postów na forum "kobieta" czynie czyni mnie kobietą. Przynajmniej tak mi się wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:09 no bierze rozwod,przeciez napisal wyraznie? bijatyka napisała: > masz już pomysł, jak siebie rzucisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsupialis Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:11 To zależy, na którym piętrze da się otworzyć okno. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:14 ja bym proponowała najpierw konkretną awanturę z rzucaniem talerzy, potem małe wyrzucanko przedmiotów przez okno, trzaśnięcie drzwiami... ale tak, żeby wszyscy słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
marsupialis Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:20 W ten sposób jeden z moich wykładowców na studiach chciał się rozejść sam ze sobą, ale przyjechała policja i go odwiozła do szpitala psychiatrycznego. Musiał się tam potem pod przymusem zejść ze sobą. Jakby się nie można było rozwieźć w przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:26 no dobra... a alimenty ustaliłeś ? ile sobie będziesz płacił ? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:30 o, na pewno przyzna sobie wiecej niz wlasnycm dzieciom:))) oni tacy sa. oni sa tacy. bijatyka napisała: > no dobra... a alimenty ustaliłeś ? ile sobie będziesz płacił ? Odpowiedz Link Zgłoś
o.har Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:39 > no dobra... a alimenty ustaliłeś ? ile sobie będziesz płacił ? Nie mam ze sobą dzieci (próbowałem, ale bez rezultatu), zatem problemem jest raczej podział majątki. Myślę, że podzielę sprawiedliwie, czyli dla mnie wszystko, a tamten zdzir nic nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsupialis Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:46 Sorry, tamten nick założyłem wczoraj i piszę na nim na forum regionalnym, bo pod poprzednim bardzo mnie nawalali :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:50 no to pozostają tylko niechciane spotkania ze sobą na ulicy lub w jakimś klubie, ale to już tzw pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:29 ale mozna sie rozwiesc w przyjazni, szczegolnie po mocno zakrapianej imprezie:))) marsupialis napisał: > W ten sposób jeden z moich wykładowców na studiach chciał się rozejść sam ze so > bą, ale przyjechała policja i go odwiozła do szpitala psychiatrycznego. Musiał > się tam potem pod przymusem zejść ze sobą. Jakby się nie można było rozwieźć w > przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoto-taki Re: wpisywac sie 18.02.10, 22:01 bijatyka napisała: > ja bym proponowała najpierw konkretną awanturę z rzucaniem talerzy, > potem małe wyrzucanko przedmiotów przez okno, trzaśnięcie > drzwiami... ale tak, żeby wszyscy słyszeli. aaaa, bo to zdrada pewnie byla. a niech Cie! w takim razie jeszcze porozdzieraj wszystkie gacie. nalezy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:36 Podobam się sobie ostatnio z wyglądu, bo widzę, że chudnę. Ale to trochę za mało na zakochanie. Może się do łózka zaciągnę na szybki numerek? Niestety, charakter wciąż szwankuje i pierścionka na razie nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:53 funny sygnaturka Ci nie działa czyj koncert będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wpisywac sie 18.02.10, 22:17 Ajajaj, przeprószam, ciągle zapominam ją zmienić. Sonisphere Festival czyli (w kolejności mojej uciechy) Slayer, Mastodon, Megadeth, Anthrax, Metallica, Behemoth. W sygnaturze starej rurze miałam clip Mastodona :) Będę w Warciawce z 2 dni co najmniej :> Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: wpisywac sie 18.02.10, 20:44 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sie zakocham obiecuję i znajdę sobie kochanka jeszcze ;P Odpowiedz Link Zgłoś