Dodaj do ulubionych

Bielizna erotyczna i nie tylko

25.10.10, 20:37
Zapraszam do sklepu mojafantazja.pl.

W sklepie jest pełna oferta bielizny damskiej, na przykła rozmiary miseczek od 60D do 95E plus do kompletu cała masa figlarnych albo i po prostu uroczych majteczek.
Jeśli zaś chcesz zaskoczyć swojego faceta to bielizna erotyczna kupiona u na będzie nie do zastąpienia.

Aha... wprawdzie to nie sezon ale mamy też w ofercie markowe stroje kąpielowe firmy SHE, Meriell Club oraz Etna. Wiele ze strojów, które mamy nie są do kupienia w żadnym innym sklepie internetowym ani stacjonarnym.
Obserwuj wątek
    • maheda Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 25.10.10, 23:00
      modnabielizna napisał:

> W sklepie jest pełna oferta bielizny damskiej, na przykła rozmiary miseczek od
      > 60D do 95E

To chyba jakiś żart? big_grin
      Pełna oferta bielizny damskiej to było od 60 do 110, dla każdego obwodu od okolic C do okolic brytyjskiego K wink

> Aha... wprawdzie to nie sezon ale mamy też w ofercie markowe stroje kąpielowe f
      > irmy SHE, Meriell Club oraz Etna. Wiele ze strojów, które mamy nie są do kupien
      > ia w żadnym innym sklepie internetowym ani stacjonarnym.

Żadna z tych marek nie ma staników z miseczkami powyżej D, która to miseczka jest miseczką wyjściową.

Jeśli ktoś chce skorzystać... w sumie wolna wola.
      • atmel2 Porównaj sama 07.11.11, 21:52
        Witam. Dla porównania podje kolejny link do sklepu.Nie bedę was przekonywał który sklep jest lepszy. Same zdecydujecie co jest lepsze.a oto link do sklepu

esensa.pl/?affiliate=atmel2
    • marbanaszek Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 16.11.10, 09:56
      Fakt rozmiarówka wcale nie jest imponująca. Ja mam rozmiar 70G i niestety nic nie mogłabym znaleźć w tym sklepie dla siebie sad Jeśli chodzi o bieliznę taką codzienną jak i erotyczną to polecam sklep Krisline. Mają tam bardzo szeroką rozmiarówkę więc zarówno mało- jak i dużobiuściaste znają coś dla siebie smile a najnowsza kolekcja jest bardzo zmysłowa, więc na rocznicę ślubu będzie jak znalazł big_grin
      • maheda Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 16.11.10, 13:54
        No nie...
        Owszem, można znaleźć, ale to nie jest jedyna marka, która oferuje biustonosze dla większości kobiet smile
      • karierka [...] 28.02.11, 22:10
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • marioleczka123 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 15.09.11, 16:59
      Jest kilka sex shopów internetowych bielizną i nie tylko,ja natomiast kupuje w Motylku,wybór jest szeroki. Mój facet bardzo lubi czarne komplety i przebieranki. Nie uważam aby było to coś wstydliwego,a wręcz przeciwnie. Dzięki temu nigdy nie wieje nudą w łóżku.
      • maurentyna Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 03.11.11, 19:58
        Dokładnie, tak przebieranie się podgrzewa atomosferę w sypialni, a mężczyźni to bardzo lubią. Chcąc sprawić przyjemność mojemu chłopakowi kupiłam sobie taki kostium pokojóweczki
    • glsli Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 14.02.12, 11:17
      gorąca atmosfera w sypialnie to jest to smile szczególnie dzisiaj w walentynki smileNa dzisiejszy wieczór kupiłam sobie taką koszulkę , a raczej komplecik smile mam nadzieję, że się spodoba
      • margotta77 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 23.02.12, 21:14
        Dopiero Walentynki, a niedługo Dzień Kobiet smile Z tej okazji można wygrać piżamkę Taro w hurtownia-olenka.pl
    • szymianka21 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 05.03.12, 12:44
      Fajnie, chociaż w kwestii bielizny erotycznej jestem wierna kris line www.krisline.com/ smile
    • meliorvisus [...] 16.07.12, 18:47
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • lolabay Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 27.03.13, 22:49
      Szkoda, że tak późno, ale też mamy to bodystocking, a także inne tego producenta. Myślę, że nie jest to jakoś strasznie kontrowersyjne. Zależy ile macie lat, jak bardzo jesteście otwarci i czy po prostu żona lubi odważną bieliznę. Poza tym to jest dla Was i jeśli żona lubi trochę zaszaleć, będziecie zadowoleni z tego wyboru smile W końcu to prezent na Walentynki wink
    • ma.li.1993 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 26.08.13, 17:48
      Bardzo luksusowa i elegancka bielizna erotyczna jest w sklepie 4lejdi.pl Szybka przesyłka i miła obsługa. Polecam.
    • majma89 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 09.04.16, 12:15
      www.fabrykarozkoszy.pl/ POLECAM sa nowi maja duzo produktow oraz extra ceny
    • ani-ani2 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 28.04.16, 13:54
      A ja polecam sklep www.sklep-biustonosze.pl/ duża rozmiarówka, mega wybór.
    • majma89 Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 04.05.16, 16:18
      www.fabrykarozkoszy.pl/ zobaczcie to !!!!!
    • n.a.t.i.w Re: Bielizna erotyczna i nie tylko 09.05.16, 14:15
      Ja ostatnio znalazłam artykuł o pończochach nasączonych feromonami smile
      Same sprawdźcie: morethanblog.pl/moda/ponczochy-nasaczone-feromonami/

Generalnie nieźle się dzieje. Czy ktoś z Was zna markę Ballerina? Ja się przyznam, że po raz pierwszy o niej przeczytałam właśnie w wyżej wymienionym artykule smile

Pozdrawiam drogie Panie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka