IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 10:39
to k...

Wiecej w artykule - 'Zniknac w Hiszpanii' w Duzym Formacie oraz w tym watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=10787865&a=10787865

PS A 'admin jezd gupi'.
Obserwuj wątek
    • julla Re: Polki... 17.02.04, 10:43
      Temat "Polki to k...." jest codzienie co najmniej pięć razy dziennie
      przerabiany na FK.
      Wszystkie znamy to jak mantrę.
      Może wysil się na jakieś świeższee i błyskotliwszee spojrzenie na sprawę,
      np. "dlaczego polska kobieta nie jest szczęśliwa z polskim facetem"?
      • Gość: KR$ Re: Polki... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 10:49
        Nie sadze by byl przerabiany nawet raz dziennie a ja tutaj wskazuje na artykul.

I jeszcze jedno - jak sie jest nieszczesliwym to najbardziej pozadanym trybem
        postepowania jest wyjechac za granice i poszukiwac 'wolnosci' sprzedajac dupe
        za pare dolarow i dorabiajac nam wszystkim gebe?

Interesujace.
        • julla Re: Polki... 17.02.04, 11:02
          Jest przerabiany, ciągle czytam jakieś "smutne prawdy o Polkach"

Może te kobiety nie mają już siły tkwić przy jakimś smętnym, niezaradnym,
          rozpitym Polaku bez zębów który funduje im tylko nędzę? Są juz tak
          zdeterminowane, żeby się wyrwać z tej beznadzieji, że już im wszystko jedno.
          Wydaje mi się, że jest dość poważny problem społeczny.dopóki te kobiety będą
          bez szans na pracę i godziwe życie w Polsce- niestety tak sie będzie działo.
    • inka.7 Re: Polki... 17.02.04, 11:45
      to Twoje stwierdzenie ma sie tak do rzeczywistości jak zasada "wszyscy faceci
      to świnie"
      przeczytałam artykuł, nie dziwi mnie ze ktoś wybiera inne życie, jego sprawa, a
      Ty chyba masz niewiele lat, pewnie tez nie zdajesz sobie sprawy z tego ilu to
      panów porzuca, zdradza i oszukuje swoje żony i dzieci wyjeżdżając na kontrakty
      zagraniczne. Bo widzisz ja miałam okazje zobaczyc to z bliska.
      • Gość: KR$ hallo?!?!? IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 13:29
        Sugerujesz, ze Polacy wyjezdzaja na zachod lub wschod by sie prostytuowac?

Ja tez bylem na paru kontraktach i w ogole duzo podrozuje - ale nikt jakos
        nigdzie za mna nie wolal Polak kurwa...
        • inka.7 Re: hallo?!?!? 17.02.04, 13:46
          nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło
          to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po polsku
          może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mozna
          sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z ta
          opinia w kontekście Polki-złodziejki
          • ha-jo Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:43
            inka.7 napisała:

> nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło
            > to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po
            polsku
            > może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mozna
            > sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z ta
            > opinia w kontekście Polki-złodziejki

eeee.ze polacy to zlodzieje i chamy mowilo sie na poczatku lat 90, teraz jesli
            chodzi o stereotypy, i zle zdanie o polakach, to polki zdecydowanie przejely
            paleczke.w koncu dzieki zaostrzonej kontroli, i przepisach, nie jest juz tak
            latwo zwinac bryke, rynek wschodni ten juz tak nie chlonie, wiec statystyki w
            tej dziedzinie wygladaja duuuuuuzo lepiej, odwrotnie niz w przypadku kobiet.
            ostatnio zrobila sie nawet afera, bo na sali konferencyjnej w brukseli jakis
            wysoko postawiony polityk UE, paul davies ( czy jakos tak), na pytanie co
            polska wniesie dobrego do uni europejskiej odpowiedzial z takim krzywym
            usmiechem "no jak to co...kilkaset tysiecy polskich kobiet", po czy w sali
            wypelnionej miedzynarodowymi dziennikarzami wybuchla salwa smiechu...wiadomo o
            co chodzi.

• ha-jo Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:49
              ha-jo napisał:

> inka.7 napisała:
              >
              > > nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło
              > > to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po
              > polsku
              > > może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mo
              > zna
              > > sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z
              > ta
              > > opinia w kontekście Polki-złodziejki
              >
              >
              > eeee.ze polacy to zlodzieje i chamy mowilo sie na poczatku lat 90, teraz
              jesli
              > chodzi o stereotypy, i zle zdanie o polakach, to polki zdecydowanie przejely
              > paleczke.w koncu dzieki zaostrzonej kontroli, i przepisach, nie jest juz tak
              > latwo zwinac bryke, rynek wschodni ten juz tak nie chlonie, wiec statystyki w
              > tej dziedzinie wygladaja duuuuuuzo lepiej, odwrotnie niz w przypadku kobiet.
              > ostatnio zrobila sie nawet afera, bo na sali konferencyjnej w brukseli jakis
              > wysoko postawiony polityk UE, paul davies ( czy jakos tak), na pytanie co
              > polska wniesie dobrego do uni europejskiej odpowiedzial z takim krzywym
              > usmiechem "no jak to co...kilkaset tysiecy polskich kobiet", po czy w sali
              > wypelnionej miedzynarodowymi dziennikarzami wybuchla salwa smiechu...wiadomo
              o
              > co chodzi.
              >

tak wiec jesli chodzi o nowe stereotypy to wylania sie nowy trend na temat
              polakow.
        • losiu4 Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:14
          Gość portalu: KR$ napisał(a):

> Sugerujesz, ze Polacy wyjezdzaja na zachod lub wschod by sie prostytuowac?

gwoli ścisłości gdzieś czytałem o prężnej polskiej młodzieży płci męskiej,
          która wyjeżdżała do Berlina bynajmniej nie w celu jumania. Chociaż faktycznie,
          częstszym zarzutem jest, że Polak to złodziej i nierób.

Losiu
    • Gość: Polka Polacy IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 17.02.04, 14:08
      cale szcescie, ze niewszyscy Polacy sa tak infantylni umyslowo jak ty. chociaz
      pewnie Panie przyznja, ze jest ciezko. statystyka raczej przemawia zdecydowanie
      na niekorzysc panow.
    • losiu4 Re: Polki... 17.02.04, 14:10
      Gość portalu: KR$ napisał(a):

> to k...

to jeszcze nic w porównaniu z tym, że wróbelki mają jedną nóżkę bardziej

Losiu
    • lolyta Re: Polki... 17.02.04, 14:26
      Oooo, moj ulubiony internauta znow sie odezwal, no prosze, i jak zawsze
      oryginalnie i blyskotliwie.
      • Gość: KR$ Lopluta znowu zablysnela... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 15:29
        Szczurzyczko, ja tylko zwrocilem uwage na artykul i strescilem jego tresc do
        minimum, chcac poddac go pod dyskusje. Nie bylo w tym nic oryginalnego. Za to
        twoja wypowiedz jest wyjatkowo blyskotliwa...
        • lolyta Re: Lopluta znowu zablysnela... 17.02.04, 15:42
          Alez ja doceniam, doceniam, krzty ironii w mym poscie nie bylo, jakis
          przewrazliwiony jestes, moj sssskarbie.
    • Gość: ela Re: Polki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:41
      twoja mama tez?
    • Gość: la Re: Polki... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 22:46
      eetam nudny jestes
      • Gość: .................. Re: Polki... IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.02.04, 22:51
        A mnie tam ta wiadomosc raczej cieszy. Przeciez to dobrze jak
        dziewczyny maja co dawac i daja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka