Gość: KR$ IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 10:39 to k... Wiecej w artykule - 'Zniknac w Hiszpanii' w Duzym Formacie oraz w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=10787865&a=10787865 PS A 'admin jezd gupi'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla Re: Polki... 17.02.04, 10:43 Temat "Polki to k...." jest codzienie co najmniej pięć razy dziennie przerabiany na FK. Wszystkie znamy to jak mantrę. Może wysil się na jakieś świeższee i błyskotliwszee spojrzenie na sprawę, np. "dlaczego polska kobieta nie jest szczęśliwa z polskim facetem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Polki... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 10:49 Nie sadze by byl przerabiany nawet raz dziennie a ja tutaj wskazuje na artykul. I jeszcze jedno - jak sie jest nieszczesliwym to najbardziej pozadanym trybem postepowania jest wyjechac za granice i poszukiwac 'wolnosci' sprzedajac dupe za pare dolarow i dorabiajac nam wszystkim gebe? Interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Polki... 17.02.04, 11:02 Jest przerabiany, ciągle czytam jakieś "smutne prawdy o Polkach" Może te kobiety nie mają już siły tkwić przy jakimś smętnym, niezaradnym, rozpitym Polaku bez zębów który funduje im tylko nędzę? Są juz tak zdeterminowane, żeby się wyrwać z tej beznadzieji, że już im wszystko jedno. Wydaje mi się, że jest dość poważny problem społeczny.dopóki te kobiety będą bez szans na pracę i godziwe życie w Polsce- niestety tak sie będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.7 Re: Polki... 17.02.04, 11:45 to Twoje stwierdzenie ma sie tak do rzeczywistości jak zasada "wszyscy faceci to świnie" przeczytałam artykuł, nie dziwi mnie ze ktoś wybiera inne życie, jego sprawa, a Ty chyba masz niewiele lat, pewnie tez nie zdajesz sobie sprawy z tego ilu to panów porzuca, zdradza i oszukuje swoje żony i dzieci wyjeżdżając na kontrakty zagraniczne. Bo widzisz ja miałam okazje zobaczyc to z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ hallo?!?!? IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 13:29 Sugerujesz, ze Polacy wyjezdzaja na zachod lub wschod by sie prostytuowac? Ja tez bylem na paru kontraktach i w ogole duzo podrozuje - ale nikt jakos nigdzie za mna nie wolal Polak kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
inka.7 Re: hallo?!?!? 17.02.04, 13:46 nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po polsku może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mozna sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z ta opinia w kontekście Polki-złodziejki Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:43 inka.7 napisała: > nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło > to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po polsku > może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mozna > sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z ta > opinia w kontekście Polki-złodziejki eeee.ze polacy to zlodzieje i chamy mowilo sie na poczatku lat 90, teraz jesli chodzi o stereotypy, i zle zdanie o polakach, to polki zdecydowanie przejely paleczke.w koncu dzieki zaostrzonej kontroli, i przepisach, nie jest juz tak latwo zwinac bryke, rynek wschodni ten juz tak nie chlonie, wiec statystyki w tej dziedzinie wygladaja duuuuuuzo lepiej, odwrotnie niz w przypadku kobiet. ostatnio zrobila sie nawet afera, bo na sali konferencyjnej w brukseli jakis wysoko postawiony polityk UE, paul davies ( czy jakos tak), na pytanie co polska wniesie dobrego do uni europejskiej odpowiedzial z takim krzywym usmiechem "no jak to co...kilkaset tysiecy polskich kobiet", po czy w sali wypelnionej miedzynarodowymi dziennikarzami wybuchla salwa smiechu...wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:49 ha-jo napisał: > inka.7 napisała: > > > nie udawaj ze nie zrozumiałes o co mi chodziło > > to jedź do Berlina, stań na dworcu, bez bagażu i odezwij sie do kogoś po > polsku > > może i Polak-kurwa nie wołają, ale chyba nie zaprzeczysz ze dość często mo > zna > > sie spotkac z opinią, ze Polacy to złodzieje i chamy i nie spotkałam sie z > ta > > opinia w kontekście Polki-złodziejki > > > eeee.ze polacy to zlodzieje i chamy mowilo sie na poczatku lat 90, teraz jesli > chodzi o stereotypy, i zle zdanie o polakach, to polki zdecydowanie przejely > paleczke.w koncu dzieki zaostrzonej kontroli, i przepisach, nie jest juz tak > latwo zwinac bryke, rynek wschodni ten juz tak nie chlonie, wiec statystyki w > tej dziedzinie wygladaja duuuuuuzo lepiej, odwrotnie niz w przypadku kobiet. > ostatnio zrobila sie nawet afera, bo na sali konferencyjnej w brukseli jakis > wysoko postawiony polityk UE, paul davies ( czy jakos tak), na pytanie co > polska wniesie dobrego do uni europejskiej odpowiedzial z takim krzywym > usmiechem "no jak to co...kilkaset tysiecy polskich kobiet", po czy w sali > wypelnionej miedzynarodowymi dziennikarzami wybuchla salwa smiechu...wiadomo o > co chodzi. > tak wiec jesli chodzi o nowe stereotypy to wylania sie nowy trend na temat polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: hallo?!?!? 17.02.04, 14:14 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Sugerujesz, ze Polacy wyjezdzaja na zachod lub wschod by sie prostytuowac? gwoli ścisłości gdzieś czytałem o prężnej polskiej młodzieży płci męskiej, która wyjeżdżała do Berlina bynajmniej nie w celu jumania. Chociaż faktycznie, częstszym zarzutem jest, że Polak to złodziej i nierób. Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Polacy IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 17.02.04, 14:08 cale szcescie, ze niewszyscy Polacy sa tak infantylni umyslowo jak ty. chociaz pewnie Panie przyznja, ze jest ciezko. statystyka raczej przemawia zdecydowanie na niekorzysc panow. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Polki... 17.02.04, 14:10 Gość portalu: KR$ napisał(a): > to k... to jeszcze nic w porównaniu z tym, że wróbelki mają jedną nóżkę bardziej Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Polki... 17.02.04, 14:26 Oooo, moj ulubiony internauta znow sie odezwal, no prosze, i jak zawsze oryginalnie i blyskotliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Lopluta znowu zablysnela... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 17.02.04, 15:29 Szczurzyczko, ja tylko zwrocilem uwage na artykul i strescilem jego tresc do minimum, chcac poddac go pod dyskusje. Nie bylo w tym nic oryginalnego. Za to twoja wypowiedz jest wyjatkowo blyskotliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Lopluta znowu zablysnela... 17.02.04, 15:42 Alez ja doceniam, doceniam, krzty ironii w mym poscie nie bylo, jakis przewrazliwiony jestes, moj sssskarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Polki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:41 twoja mama tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Polki... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 22:46 eetam nudny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Polki... IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.02.04, 22:51 A mnie tam ta wiadomosc raczej cieszy. Przeciez to dobrze jak dziewczyny maja co dawac i daja. Odpowiedz Link Zgłoś