tajnamilenka 15.05.10, 16:28 No wlasnie- wybieracie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 Na NOC Wampirow 15.05.10, 16:45 albo ostatecznie noc Chupaly sie wybierzemy :) - tylko poinformuj - kiedy beda. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnamilenka Re: Na NOC Wampirow 15.05.10, 16:54 gocha033 napisała: > albo ostatecznie noc Chupaly sie wybierzemy :) > > - tylko poinformuj - kiedy beda. Z Nocą Chupaly to będzie ciezko. Ewentualnie jakbys byla zainteresowana nocą KUPAŁY to moglabym Ci pomóc:P. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Na NOC Wampirow 16.05.10, 21:06 tajnamilenka napisała: Ewentualnie jakbys byla zainteresowana nocą > KUPAŁY to moglabym Ci pomóc:P. Ja wiem, ze Kupa zawsze latwiej, ale i tak wole Cholupce a szczegonie jednak Wampirow. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: noc muzeów 16.05.10, 08:37 Byłam - fajna impreza, ale te kolejki, wrr:/. Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: noc muzeów 16.05.10, 20:35 tak, byłam, ale zamknęli mi muzeum, bo kibole demolowali miasto (Poznań), dlaczego nikt z władz nie pomyślał o tym, że nakładają się na siebie dwie tak różne imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: noc muzeów 16.05.10, 21:02 annataylor napisała: > tak, byłam, ale zamknęli mi muzeum, bo kibole demolowali miasto > (Poznań), dlaczego nikt z władz nie pomyślał o tym, że nakładają się > na siebie dwie tak różne imprezy? Bo władze PZPN nie dogadały się z organizatorami Europejskiej Nocy Muzeów. A wystarczyłyby większe siły bezpieczeństwa. Przecież w Poznaniu chyba ma być EURO?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: noc muzeów 16.05.10, 21:09 Tym razem wyjątkowo nie, ale to świetna sprawa, więc warto skorzystać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: noc muzeów 16.05.10, 21:17 tak, w Łodzi. Ale tego na co miałam największą chrapkę nie udało mi się zobaczyć. kolejki mnie odstraszyły bardzo skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: noc muzeów 16.05.10, 21:24 Traktuje tak jak noc zakupów, omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś