Dodaj do ulubionych

Gdzie podziala sie moja odpowiedz

11.03.04, 21:16
odpowiedzialem kochanicy francuza w watku o jakims baranie i odpowiedz ta
zniknela bezpowrotnie. ani nie zostala wykoropkowana, ani nie ma jej na oslej.
nie byly to zadne wulgaryzmy, dlatego patam admina, o co chodzi?
ormo precz
Obserwuj wątek
    • ormo.precz Re: Gdzie podziala sie moja odpowiedz 11.03.04, 21:17
      i zyczen swiatecznych forumowiczkom tez zlozyc nie moge.
      czy to forum to prywatny folwark admina?
      ormo precz
      • admin_kobieta Re: Gdzie podziala sie moja odpowiedz 11.03.04, 21:25

za hurtowe spamowanie twoje IP może być nawet zablokowane
        proszę więc o zaprzestanie tej działalności
        • Gość: renia Co tu sie dzieje? IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 21:28
          Co odswieze strone, to pokazuja mi sie jakies kompletnie inne watki niz byly
          poprzednim razem. Czhze znalezc cos, co przed chwila widzialam i tego albo juz
          nei ma albo jest zupelnie gdzie indziej niz przed chwila bylo. Jakies stare
          watki hurtem ktos wyciagnal spod kurzu, teraz juz ich nie ma? Czy to ja mam
          oczoplas czy ktos ma faze?
          • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:33
            Gość portalu: renia napisał(a):

> Co odswieze strone, to pokazuja mi sie jakies kompletnie inne watki niz byly
            > poprzednim razem. Czhze znalezc cos, co przed chwila widzialam i tego albo juz
            > nei ma albo jest zupelnie gdzie indziej niz przed chwila bylo. Jakies stare
            > watki hurtem ktos wyciagnal spod kurzu, teraz juz ich nie ma? Czy to ja mam
            > oczoplas czy ktos ma faze?

a co to czat, czy forum?
            ormo precz
            • Gość: renia Re: Co tu sie dzieje? IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 21:36
              Wlasnie forum. Jakas wieksza stabilnosc powinna byc. To na czacie wlasnie
              wszystko sie zmienia z minuty na minute.
              • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:38

> Wlasnie forum. Jakas wieksza stabilnosc powinna byc. To na czacie wlasnie
                > wszystko sie zmienia z minuty na minute.

w takim razie zaproponuj zmiane regulaminu, zeby zabronic odpowiadania na watki
                starsze niz np. 3 dni, bo poki co regulamin tego nie zabrania, ale widze ze Pani
                Admin ma regulamin gdzies i wyciela prawie wszystkie moje wypowiedzi, nawet te w
                watkach dzisiaj zalozonych.
                smutne to, niestety.
                ormo precz
                • Gość: renia Re: Co tu sie dzieje? IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 21:43
                  Alez ja nie mam zadnych zastrzezen ani do regulaminu, ani do odpowiadania na
                  dowolne wybrane watki. Tylko nie wiedzialam, czy to mi sie komp psuje, czy cos
                  z oczami mi sie robi, czy co_to_kurna_jest_w_ogole. Ale juz wiem i ponawiam
                  propozycje zalozenia jakiegos ciekawego topica, zebysmy sobie mogli porozmawiac
                  jak ludzie, jesli masz cos ciekawego do powiedzenia. Pozdro.
                  • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:48

> Alez ja nie mam zadnych zastrzezen ani do regulaminu, ani do odpowiadania na
                    > dowolne wybrane watki. Tylko nie wiedzialam, czy to mi sie komp psuje, czy cos
                    > z oczami mi sie robi, czy co_to_kurna_jest_w_ogole. Ale juz wiem i ponawiam
                    > propozycje zalozenia jakiegos ciekawego topica, zebysmy sobie mogli porozmawiac
                    >
                    > jak ludzie, jesli masz cos ciekawego do powiedzenia. Pozdro.

Oj, mialem tyle ciekawego do powiedzenia, ale Admin Wszechmogaca pokasowala mi
                    to. Np. byl taki ciekawy watek o czytaniu ksiazek, teraz sam juz nie wiem, czy
                    moja odpowiedz w tym watku zostala, czy tez hurtem zostala wycieta.
                    Nie chcialem zakladac nowych watkow, skoro istnialy juz takie, ktore mnie
                    zainteresowaly, bo wlasnie takie mnozenie watkow uwazam za spamowanie. No ale
                    skoro prosisz, to moze zrobie wyjatek.
                    pozdrawiam
                    ormo precz
              • wsciekly_piesek Re: Co tu sie dzieje? 10.06.04, 22:11

> Wlasnie forum. Jakas wieksza stabilnosc powinna byc. To na czacie wlasnie
                > wszystko sie zmienia z minuty na minute.

renius forum tym sie rozni od czata, ze zaklada mozliwośc siegania do
                przeszlosci, calkiem ci sie pomylilo ;-)
                • pisz.na.berdyczow Re: Co tu sie dzieje? 10.06.04, 22:58
                  > renius forum tym sie rozni od czata, ze zaklada mozliwośc siegania do
                  > przeszlosci, calkiem ci sie pomylilo ;-)

> wsciekly_piesek napisał

odpowiedź godna naczelnej archiwariuszki portalu. doceniamy wysiłki koleżanki,
                  jednocześnie radząc jej, aby zajęła się problemem przynależności na stałe do
                  którejś z płci, zanim przejdzie do bardziej zaawansowanych działań na polu
                  ujawniania białych plam w historii adresu www.gazeta.pl
                  zachęcamy także: napisz o wynikach do nas, na Berdyczów

z szacunkiem
                  i podziwem dla dotychczasowej działalności
                  Berdyczów
          • admin_kobieta Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:37

osobnik podpisujący się 'ormo.precz' postanowił troszkę tu namieszać
            wyciągnął z 60 starych wątków wpisująć w każdy po dwa, trzy wyrazy (mniej lub
            bardziej na temat)
            efekt był taki, jaki widziałaś - ogólny meeeeees

z tego co mi wiadomo był już taki przypadek hurtowego podciągania starych wątków
            - zakończony zablokowaniem IP
            • Gość: renia Re: Co tu sie dzieje? IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 21:40
              Aha, dzieki za odpowiedz. Ormo.precz, ze tez Ci sie chce. Nie lepiej o czyms
              ciekawym porozmawiac, zamiast racic energie na robienie "nibyzadmy"?
              • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:43

> Aha, dzieki za odpowiedz. Ormo.precz, ze tez Ci sie chce. Nie lepiej o czyms
                > ciekawym porozmawiac, zamiast racic energie na robienie "nibyzadmy"?

toz wlasnie chcialem porozmawiac, a to chyba nie moja wina, ze interesujace mnie
                tematy nie byly na samej gorze forum. niestety Pani Admin wszechmogaca
                uniemouliwila mi rozmowe wycinajac w pien wszystko co napisalem.
                ormo precz
            • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:41
              admin_kobieta napisała:

>
              > osobnik podpisujący się 'ormo.precz' postanowił troszkę tu namieszać
              > wyciągnął z 60 starych wątków wpisująć w każdy po dwa, trzy wyrazy (mniej lub
              > bardziej na temat)
              > efekt był taki, jaki widziałaś - ogólny meeeeees

w pospiechu zle policzylas. tych watkow na pewno nie bylo 60, a odpowiedzi moje
              byly obszerniejsze i wszystkie na temat.

> z tego co mi wiadomo był już taki przypadek hurtowego podciągania starych wątkó
              > w
              > - zakończony zablokowaniem IP

a to swiadczy tylko o tym jak admini traktuja swoj wlasny regulamin.
              ormo precz
              • admin_kobieta Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:43

ze skargą proszę się zwrócić pod adres: forum.abuse@gazeta.pl
                • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 11.03.04, 21:50
                  admin_kobieta napisała:

>
                  > ze skargą proszę się zwrócić pod adres:
                  forum.abuse@gazeta.pl

a jak ma niby uzasadnic swoja skarge, jesli usunelas wszystkie dowody?
                  ormo precz
                • Gość: hybryda Re: Co tu sie dzieje? IP: 213.77.20.* 12.03.04, 07:53
                  co za "madra" propozycja.
                  brak PRL no nie?
                • ormo.precz Re: Co tu sie dzieje? 12.03.04, 16:36
                  admin_kobieta napisała:

>
                  > ze skargą proszę się zwrócić pod adres:
                  forum.abuse@gazeta.pl
                  >

Równie dobrze mógłbym napisać na adres:
                  pisz.na.bedryczow@gazeta.pl
                  Idąc za Twoją radą napisałem na podany przez Ciebie adres, ale nie doczekałem
                  się żadnej odpowiedzi.
                  Kolejny przykład na to, jak admini traktują forumowiczów.
                  Jura
        • ormo.precz Re: Gdzie podziala sie moja odpowiedz 11.03.04, 21:30
          admin_kobieta napisała:

>
          > za hurtowe spamowanie twoje IP może być nawet zablokowane
          > proszę więc o zaprzestanie tej działalności

co takiego? hurtowe spamowanie? czy Ty znasz definicje spamu?
          zyczenia swiateczne to spam?
          poza tym loguje sie przeciez, wiec mozna zablokowac login, a nie trzeba wcale ip.
          ormo precz
    • Gość: wacuś Re: Gdzie podziala sie moja odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:29
      Admince już odbija - ma chyba totalny odjazd, może facet nie dogodził, albo co
      gorsze rzucił ?:)
    • betty-bt Re: Gdzie podziala sie moja odpowiedz 12.03.04, 00:17
      Bla bla bla bla...!
      Zalozyles prowokacyjnego nicka, zeby sprawdzic wytrzymalosc adminki, do ktorej
      palasz nienawiscia!
      Masz piekielko na FA, nn FoF-ie tez sobie zrobiles/iscie, to po cholere latacie
      jak czubki po wszystkich forach? Kolejne pokolenie Lubiczow?
      Naumyslne, zaplanowane rozboje na wybranych forach grozi kara. Wiesz jaka?
      Wkurzasz mnie, Jurek.

PRECZ Z KOMBATANTAMI!
      • pisz.na.berdyczow milcz, profanko! 10.06.04, 22:33
        > PRECZ Z KOMBATANTAMI!

kombatantom wszystko wolno. podobnie jak upośledzeni umysłowo są uprawnieni do
        większych luksusów niż reszta społeczeństwa, na przykład wolno im jeździć za
        darmo autobusami i tramwajami.
        kolegę Jurka informuję że jeśli do mnie napisze, to z pewnością przekażę wątki
        do usunięcia administratorom portalu, i proszę żeby oczernianie berdyczowa się
        tu nie powtórzyło.
        sugeruję również koeldze Jurkowi zajęcie się czynnościami jakie bardziej
        przystoją kombatantowi niż bieganie z wywalonym ozorem po forach jawnych i
        ukrytych w poszukiwaniu aesa do napiętnowania - na przykład przycinaniem róż w
        ogródku, albo przynajmniej nawożeniem doniczek rozcieńczonym pokonem.
        kombatantom nie przystoi działanie na poziomie młodzieńczego ruchu oporu, już
        nie te lata, trzeba pilnować rytmu serca i pór przyjmowania kombatanckich
        witaminek.

z poważaniem
        Berdyczów
        • Gość: alicja Re: milcz, profanko! IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:10
          A jaki dokladnie adres na berdyczow?
          • pisz.na.berdyczow Re: milcz, profanko! 12.06.04, 19:30
            Gość portalu: alicja napisał(a):

> A jaki dokladnie adres na berdyczow?

pisz.na.berdyczow@gazeta.pl
            Zadnego haczyka nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka