Dodaj do ulubionych

Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy

27.06.10, 16:18
Mam lekkie zakola, które chyba nie są taką linią włosów, bo raczej nie
łysieję, jednak nie mam niskiego, prostego czółka jak goryl
Noszę okulary
Mam jeszcze ciut pryszczy
Nie mam prawa jazdy
Nie umiem się bić
Nie jestem specjalnie wysportowany, aczkolwiek chłop ze mnie jak dąb
Mój penis nie należy do olbrzymów
Nie wyglądam jak klasyczny przystojniaczek albo typowy macho
Nie spałem nigdy z kobietą, nie mam też wielkiego obycia w sprawach damsko-męskich
Nigdy nie byłem wybitnym studentem
Nie nadaję się do dobrej pracy fizycznej, nie będę też prawnikiem ani
inżynierem, więc pewnie całe życie będę średnio zarabiającym pracownikiem
biurowym, o ile nie założę własnej firmy
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:20
      I lubisz dziewice analne.
      Cześć szejk :D.
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:26
        A podobno miałaś temu Szejkowi nie odpisywać
        • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:27
          Mam dzisiaj fantazję, więc Ci odpiszę ;).
          Odwyk się nie powiódł, co? :)
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:30
            Cały czas czytałem forum i tęskniłem
    • kochanic.a.francuza Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:21
      Najnormalniejszy w swiecie facet z cechami takimi jak inni.
      Narzekasz na brak kobiet? Co Ci doradzic?
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:28
        Myślę, że to same złe cechy. Bo jak patrzę na większość partnerów kobiet, które
        znam to w większości ich faceci są moim przeciwieństwem
    • figgin1 Panie józiu! 27.06.10, 16:29
      Przecież sam pan zauważył, że internet panu szkodzi. Przyznaję, jest pan trollem
      wyjątkowo interesującym jak na trolla, ale żeby pan bawił prawdziwie przerwy na
      forum muszą być dłuzsze. A może jakieś nowe wcielenie? Stara dziewica?
      • kochanic.a.francuza Re: Panie józiu! 27.06.10, 16:41
        No widzisz sam, ze jednak masz powodzenie. A moze za duzo pracujesz
        i nie masz czasu na flirty. A kobieta to bardzo wymagajaca czasu
        roslina, tak trzeba sie troche nachodzic:)
        A w tych wszytskich Twoich "wadach", zakola sa najseksowniejsze:)
        No i jeszcze daj posluchac swojego glosu. Kobiety potrafia zakochac
        sie w glosie. jak sie ie spodobasz to se najwyzej nowego nicka
        zaaplikujesz:)
        • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 27.06.10, 16:47
          Zakola seksowne? Jak dla mnie ideałem jest prosta linia włosów. Nie ma tam
          jakichś totalnych typowych zakoli, z wąskim paskiem włosów z przodu głowy, ale
          mam tam jakieś męskie wcięcia w linii mojego raczej bujnego owłosienia na głowie
          • kochanic.a.francuza Re: Panie józiu! 27.06.10, 16:54
            Oczywiscie, ze zakola seksowne:) Wysokie czolo i na madrej glowie
            wlos sie nie trzyma. No ja sie przynajmniej w takim kocham, nie ja
            edna podobno. Wiec zacznij myslec. Zaloz osobny watek i przekonaj
            sie co kobiety mysla o zakolach:) Ty chyba zadnych kuzynek ani
            siostr nie masz? Takie rzezy to przy niedzielnym rosole mozna
            wypytac.
            • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 27.06.10, 16:58
              Niby wszystkie koleżanki mi mówiły, że ja to chyba zakoli nie widziałem i że
              prawie żadnych nie mam, ale złośliwi kumple czasem przy piwie dokuczali. Poza
              tym ja nie łysieję i mam bujne włosy, tyle że nie mam włosów bujnych jak śniady
              czarnowłosy macho o prostym czole
              • kochanic.a.francuza Re: Panie józiu! 28.06.10, 15:37
                Zlosliwi koledzy zazdroszcza Ci powodzenia. Kolezanki masz i na
                takie tematy z nimi gadasz, znaczy potrafisz z babami. Tylko Ci
                malo i tutaj sobie bujasz. No ale wyrazista postac, zawsze barwniej
                na forum:)
                • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 28.06.10, 18:16
                  Dzięki, ale ja nie mam żadnego powodzenia, a to że mam koleżanki, to nie znaczy
                  że się im podobam
        • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 27.06.10, 16:49
          Jakbym był kobietą, to bym nie chciał faceta bez prawka, z zakolami, z
          trądzikiem itp. Bym był wtedy bardzo praktyczny i na pewno szukał dobrego samca
          - najlepszej partii do stabilizacji :)
        • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 27.06.10, 20:06
          Głos nikomu nie pomoże, jak inne rzeczy nawalają na pierwszej linii. Ja
          teoretycznie może i bym umiał głosem bajerować i słodkie kłamstwa opowiadać, ale
          ile by to mogło ciągnąć
          • kochanic.a.francuza Re: Panie józiu! 28.06.10, 15:41
            Ty powiedz szczerze, jestes samotnym przystojniakiem, uzaleznionym
            od netu. Mozesz miec kobiet ile chcesz ale nalog nie pozwala ci o
            to zadbac? Po kolo baby trzeba sie nachodzic, a jak to zrobic kiedy
            net trzyma za gardlo?
            • stary_prawiczek Re: Panie józiu! 28.06.10, 18:16
              Ja przystojniakiem? Żarty sobie robisz?
    • jack20 masochista czy onanista?? 27.06.10, 16:30
      • outthereltd Re: masochista czy onanista?? 27.06.10, 16:35
        i to i to
        a Angole dają dupy :/
        • jack20 Re: masochista czy onanista?? 27.06.10, 16:56
          ale wrednie ich sedziowie oszukali na 2:2
          • sid.leniwiec Re: masochista czy onanista?? 27.06.10, 17:00
            No, przegięcie.
    • kadfael Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:47
      Lepiej se mecz pooglądaj Józiu
      • menk.a Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:50
        kadfael napisała:

> Lepiej se mecz pooglądaj Józiu

Założę się, że wg józka piłka to domena prawdziwych muczos maczos , więc on jako
        ten nieprawdziwy, o piłce nic nie wie. Inaczej już by nie był prawiczkiem.
        Stawiam 1 grosz.:D
        • outthereltd Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:54
          taaaa, żeby oglądać piłkę, trzeba myśleć jak piłka, a nie jak stary prawiczek ;)
          • wicehrabia.julian Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:08
            outthereltd napisała:

> taaaa, żeby oglądać piłkę, trzeba myśleć jak piłka, a nie jak stary prawiczek ;

spoko spoko, synowie Albionu już duszą helmutów :)
            • outthereltd Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:12
              wicehrabia.julian napisał:
              > spoko spoko, synowie Albionu już duszą helmutów :)
              >
              Ja już dwa piwa wypiłam z nerwów!!!
            • jack20 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:31
              helmuty angoli rozklepali jakby z dziecmi grali. zenada.
              • outthereltd Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:35
                jack20 napisał:

> helmuty angoli rozklepali jakby z dziecmi grali. zenada.

Jestem nieszczęśliwa
              • menk.a Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:39
                jack20 napisał:

> helmuty angoli rozklepali jakby z dziecmi grali. zenada.

I bardzo dobrze. Na pohybel Angolom!:P
                Stawiam
                https://c.wrzuta.pl/wi3802/f044f01b00260c8b4531462f/0/zimna%20wodka
                • outthereltd gdzie jest 27.06.10, 17:59
                  kizia mizia, rozerwałabym się...
                • margie Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:01
                  popierasz faszystow?!

groza....
                  • menk.a Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:27
                    margie napisała:

> popierasz faszystow?!
                    >
                    > groza....

Nie lubię Angoli. :P
    • sid.leniwiec Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 16:53
      > Mam lekkie zakola, które chyba nie są taką linią włosów, bo raczej nie
      > łysieję, jednak nie mam niskiego, prostego czółka jak goryl

To średnio, ale jeśli lekkie, to do przeżycia - nawet Jude Law ma zakola.

> Mam jeszcze ciut pryszczy

Na to są kosmetyki.

> Nie mam prawa jazdy

To zrób.

> Nie umiem się bić

Ja też nie.

> Nie jestem specjalnie wysportowany, aczkolwiek chłop ze mnie jak dąb

???

> Mój penis nie należy do olbrzymów

Jeśli nie odstaje za bardzo od średniej, to nie powinien to być problem.

> Nie wyglądam jak klasyczny przystojniaczek albo typowy macho

j. w.

> Nie spałem nigdy z kobietą, nie mam też wielkiego obycia w sprawach damsko-męskich

To może być spory problem

> Nigdy nie byłem wybitnym studentem

No i?

> Nie nadaję się do dobrej pracy fizycznej, nie będę też prawnikiem ani
      > inżynierem, więc pewnie całe życie będę średnio zarabiającym pracownikiem
      > biurowym, o ile nie założę własnej firmy

To załóż firmę.

300 zł się należy.
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:00
        Myślisz, że nie próbowałem zrobić prawa jazdy? Nie udało się póki co. Trądzik
        też leczę od lat. No i jak widzisz, prawictwo to spory problem. Co do tego bycia
        wysportowanym - nie jestem mistrzem sprawności fizycznej, ale moja sylwetka
        prezentuje się raczej męsko i dość masywnie
        • simply_z Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:04
          mnożysz problemy ,gdybyś miał bujną czuprynę ,to byś narzekał ,że są
          za geste i wyglądasz jak goryl.
          Prawo jazdy jest do zdania ,przyznaj się podszedles w ogóle do
          egzaminu? tradzik mozna wyleczyc laserem -fakt kosztuje trochę ale
          efekty są zadowalające.
          A pracę możesz znaleźć ,w międzyczasie kombinując z czymś lepszym.
          nie przesadzaj!-mlody ,zdrowy -świat przed tobą
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:07
            Akurat parę razy oblałem, pracę niby mam, ale i tak zazdroszczę kolegom, którzy
            np. studiują kierunki inżynierskie, informatykę albo prawo, bo oni mają szansę
            na naprawdę wysokie zarobki
            • outthereltd Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:15
              stary_prawiczek napisał:
              ale i tak zazdroszczę kolegom, którzy
              > np. studiują kierunki inżynierskie, informatykę albo prawo, bo oni mają szansę
              na naprawdę wysokie zarobki

no nie mogę, ręce mi opadają, a na Klose rzuciłam już klątwę!! Będzie się teraz
              potykał
              • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:17
                Nawet mam wyrzuty sumienia, że już od kilku lat nie miałem głowy do nauki, a
                studia chciałem mieć "przyjemne", a niekonieczne przyszłościowe. Nie marzy mi
                się wcale ambitny zawód, a raczej bycie kierownikiem lub panem właścicielem, na
                którego robią inni. Wygodnicki jestem, a co
                • outthereltd Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:28
                  i powinieneś mieć - Angole przegrywają, wszystko Twoja wina!!!
              • simply_z Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:38
                > ale i tak zazdroszczę kolegom, którzy
                > > np. studiują kierunki inżynierskie, informatykę albo prawo, bo
                oni mają s
                > zansę
                > na naprawdę wysokie zarobki
                >
                >
                mieć szansę ,a realnie ja wykorzystać to dwie rozne rzeczy.
                Prawo ,informatyka mozna obecnie studiowac wszedzie ,a absolwenci
                tego pierwszego wcale nie są jakoś rozrywani.Jestes na tyle mlody ,ze
                mozesz sie jeszcze przekwalifikowac .
                • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:41
                  Co najwyżej mogę się na fizola przekwalifikować albo zacząć myć gary na wyspach
                  • jack20 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 17:45
                    coraz madrzej gadasz.
                    • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 29.06.10, 18:09
                      Tylko nie każdy ma ambicje, by po studiach myć gary na wyspach
    • lolcia-olcia Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 21:00
      Chłopie kosz...nie muszę chyba argumentować..
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 21:30
        To nie jest żadna prowokacja, tylko czysta prawda
        • lolcia-olcia Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 21:36
          tak jak fakt autentyczny
    • margie Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:00
      to nie sa zakola, po prostu taka masz linie wlosow. Raczej typowo meska. Okulary
      sa sexy- moze udaj sie do optyka i dibierz jakies fajne oprawki? Moimz daniem
      fajne okularty dodaja uroku:)
      Pryszcze nalezy wyleczyc u dermatologa.
      Prawo jazdy- marsz na kurs!!!!

Bicie? a fe:) Nie luibie facetow, ktorzy umieja sie bic.

cala reszta to bzdury. uzalasz sie nad soba, zamiast wziac sie i poprawic to i owo:0
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:27
        Kurs robiłem i nadal nie umiem jeździć i zdać egzaminu, mimo że sporo godzin
        wyjeździłem. A co prawda to niby taka linia włosów ale i tak to wygląda jak zakola
        • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:40
          Jestes przegrany z tymi zakolami.
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:44
            Po co kobiecie taki ktoś jak ja, skoro może mieć ona przystojniaka bez zakoli?
            • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:47
              Ano moze.
          • stary_prawiczek Puma, a Ty tak zakoli nie lubisz? 30.06.10, 17:47
            ?
            • puma_z_gminy_biala Re: Puma, a Ty tak zakoli nie lubisz? 01.07.10, 01:46
              E tam, rzadko ktory Polak ma bujna czupryne, jesli czegos nie lubie to zbokow lubiacych sie podniecac cudzymi wyimaginowanymi grzechami.
              • stary_prawiczek Re: Puma, a Ty tak zakoli nie lubisz? 01.07.10, 06:27
                Ja bujną czuprynę mimo wszystko mam, a za zboka się nie uważam. Nie są też
                grzechy wyimaginowane, bo poznałem wiele dziewczyn, które to i owo mają za sobą,
                a jak się wejdzie na jakieś forum kobiece, gdzie kobiety piszą o ilości
                partnerów, czasie po którym poszły z facetem do łóżka albo o swoich
                doświadczeniach to można się przerazić
    • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:03
      Gledzisz, gledzisz i nic z tego nie wynika. Daj gdzies ogłoszenie, napisz to wszystko, dodaj zdjęcie i moze sie zglosza jakies desperatki :))
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:28
        Desperatki mi tym bardziej nie są potrzebne. A niektórym już zostało tylko
        użalanie się nad sobą
        • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:39
          Trzeba w koncu ocenic sytuacje trzezwo: zadna z tego forum na ciebie nie leci, wiec zrob wreszcie jakis radykalny krok zamiast zawracac glowe w nieskonczonosc.
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:41
            Radykalny krok? Operacja plastyczna, czy może rozbój by zostać bogatym?
            • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 22:45
              Uroda i kasa jako srodek do celu a jesli to jakiego?
              • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:15
                Czasem trzeba sobie powiedziec jasno do czego sie dazy, wtedy czlowiek zaczyna widziec droge ktora do tego prowadzi. Rozboj nie jest dobrym wyjsciem, moim zdaniem operacje plastyczne tez, chyba ze twoj problem z wygladem odbiera ci cala radosc zycia.

Nie wiem czemu ja tu odstawiam poradnictwo zyciowe w czynie spolecznym, chyba mnie porabalo. Za duzo tlenu sie dzisiaj nalykalam i mi zaszkodzil :)
                • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:28
                  To był sarkazm, ale nie oszukujmy się, wygląd jest w życiu ważny, dobra praca i
                  kasa też. Owszem, pijak-stróż nocny też może mieć żonę, ale jak się chce mieć
                  kobietę wykształconą i atrakcyjną to trzeba coś sobą więcej reprezentować
              • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:26
                Cel - zdobycie atrakcyjnej i wartościowej kobiety :P
                • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:43
                  To moze za wysoko mierzysz. Z tymi wszystkimi defektami i niska samoocena raczej nie masz szans. Dobranoc :)
                  • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:46
                    Dlatego pracuję nad sobą ile mogę, czasem jak się wypindrzę, wystroję, u
                    fryzjera dobrze zetnę, we włosy wsmaruję odżywkę, wypachnię się to aż nie mogę
                    się na siebie napatrzeć, ale tak mam tylko czasem. A niska samoocena to nie moja
                    wina, bo są jej pewne powody
                    • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:54
                      Nie martw sie, moze jakis pan sie skusi na ciebie takiego wypindrzonego (oj zalatujesz trollem).
                      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:56
                        No może nie wypindrzonego, ale po prostu zadbanego
                        • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 00:03
                          I co, nie robiloby ci roznicy gdyby cie chcial mezczyzna? A, zapomnialam, przeciez ty jestes ten z obsesja na tle anala.

prawiczek :DDDD
                          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 00:04
                            Gej by mnie nie zechciał, bo za brzydki jestem i tak
                            • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 00:14
                              No widzisz, kobiety cie nie chca, gej tez nie, zrob forumowe sepuku, wyloguj sie i nie wracaj :)))
                              • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 00:16
                                Wszyscy chcą się mnie pozbyć :(
      • tiuia Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 12:07
        Właśnie dał anons. Co prawda bez zdjęcia, ale może jeszcze dołączy;)
        • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 30.06.10, 17:49
          Jakbym dał zdjęcie anonsu to by kobiety tym bardziej uciekały
    • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:21
      Może dlatego, że nie robiłaś tego wczesniej, przy poprzednich wcieleniach józia
      vel szejka ;).
      Większość ma już dosyć jęków tego osobnika ;).
      • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:27
        Salma, to do mnie? Chyba masz racje :)))
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:35
        Salma, jak widzisz mam nad czym jęczeć, bo widać urodziłem się w gorszych
        czasach niż Ty. Sama pisałaś mi jakiś czas temu, że na kobietę taką jak Ty to
        już pewnie nie trafię i teraz to młode dziewczyny wiele na sumieniu mają
        • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:40
          Facet, ja Ci pisałam, że teraz dziewczyny są inne niż kiedys. Inne, nie znaczy
          gorsze ;).
          Weź się gościu w garść, bo jak na razie odstraszasz tylko od siebie wszystkie
          babki, straszna jęczydupa jesteś.
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:42
            Dla mnie w tym przypadku inne, znaczy gorsze. A w realu tak nie jęczę, dlatego
            czasem muszę wyładować gdzieś swoją gorycz
        • puma_z_gminy_biala Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 00:43
          Mlode to moze i maja cos na sumieniu, chociaz nie lubie takich uogolnien, ja znam same porzadne mlode dziewczyny (starsze zreszta tez), a takie od lodow i anala tylko z mediow i filmu, zreszta te ostatnie bardziej pasuja do ciebie i twoich zainteresowan, co wynika z twoich poprzednich watkow pod innymi nickami.
          • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 06:22
            Raczej ciężko znaleźć młodą kobietę, która miała faceta, nie robiła mu loda
            • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 09:01
              stary_prawiczek napisał:

> Raczej ciężko znaleźć młodą kobietę, która miała faceta, nie robiła mu loda

Ja pier..., Ty jakiś zbok jesteś... Jeden temat, i to tak od rana...
              • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 18:19
                Nie jestem zbokiem, po prostu znam realia. Dzisiaj dziewczyny mają za sobą to i
                owo. Żałuję, że nie urodziłem się wcześniej np. w Twoich czasach
                • salma75 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 20:27
                  stary_prawiczek napisał:

> Nie jestem zbokiem, po prostu znam realia. Dzisiaj dziewczyny mają za sobą to i
                  > owo. Żałuję, że nie urodziłem się wcześniej np. w Twoich czasach

Jessuuu, facet, nie rób ze mnie babci ;).

Nie znasz realiów, bo nie znasz dziewczyn.
                  • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 20:36
                    Znam dziewczyny i wiem, że czasem niezłe grzechy mają na sumieniu ;)
              • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 28.06.10, 18:43
                Poza tym to Puma napisała, że zna same porządne dziewczyny, a nie takie co robią
                lody i uprawiają anal. Reasumując... kobieta uprawiająca seks oralny lub analny
                już nie jest porządna?
    • poprostu_basia Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 27.06.10, 23:46
      Doznałam natchnienia i chyba napiszę rozprawę doktorską "Dobór nowych nicków a
      zmiany w treściach wypowiedzi u stałych trolli forumowych".
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 05.07.10, 18:22
        Ja stały troll? Od pół roku może tu jestem :P
    • hermina1984 ja też...z charakteru :) 28.06.10, 14:03
      i mimo mojego charakterku i czegoś znacznie gorszego od feminizmu od chłopów
      nie mogę się opędzić :P
      • stary_prawiczek Re: ja też...z charakteru :) 28.06.10, 18:18
        Widocznie jesteś atrakcyjna pod innymi względami, ale jeśli to Ty jesteś na
        zdjęciu, to wyglądasz jak ładna, niewinna, młoda dziewica :)
        • hermina1984 Re: ja też...z charakteru :) 28.06.10, 20:18
          pozory mylą ;)
          jestem diabłem wcielonym :P
          • stary_prawiczek Re: ja też...z charakteru :) 28.06.10, 20:23
            To muszę poszukać wyuzdanej kobiety, która wygląda jak wulgarna diablica. Może
            ona okaże się cnotliwa :)
    • ola.42 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 29.06.10, 19:39
      nie znam nikogo idealnego ,właściwie co to znaczy być idealnym ?
      sama tez nie jestem ideałem pod żadnym względem ,cóż muszę z tym żyć ;
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 29.06.10, 19:41
        Ale jak widać można pasować do społeczeństwa, a można do niego nie pasować
    • gobi05 toksyczna miłość 01.07.10, 07:57
      > Mam (...)
      > Nie mam (...)
      > Nie umiem (...)
      > Nie jestem (...)
      > Nie nadaję się (...)

Masz jedną tylko naprawdę niepożądaną cechę - zakochałeś się w sobie,
      i do tego toksyczną miłością. Ciągle się sobie przyglądasz
      i stawiasz sobie jakieś wymagania (lub usprawiedliwienia?)
      Wyobrażasz sobie, że jeśli będziesz się bić jak Gołota, wyglądać jak Małysz,
      jeździć jak Kubica itd. to zaczniesz siebie akceptować. To nieprawda.
      Zawsze będziesz sobie wyobrażać, że kobiety chcą więcej, mocniej, szybciej,
      wyżej... Tak się zapatrzyłeś w lustro, że nie interesuje cię,
      co mógłbyś pozytywnego zaoferować którejś z nich.

A swoją drogą, twoje obsesje na punkcie seksu są wręcz perwersyjne.
      To nie seks oralny jest perwersyjny, kiedy zdarza się pod wpływem
      nastroju i wyraża uczucia. To twoje wyobrażenia o moralności i zepsuciu
      są obrzydliwe. Moralność i "porządność" nie polega na powstrzymywaniu się
      od tego i tamtego, ale na szczerości względem siebie i na traktowaniu
      partnera/ki jako osoby. Ty nie widzisz osoby w żadnej z kobiet.
      • stary_prawiczek Re: toksyczna miłość 01.07.10, 17:41
        Może i mógłbym coś pozytywnego kobiecie zaoferować, ale nie są to typowo
        praktyczne rzeczy. Ja chciałbym być dla kobiety atrakcynym ciachem po prostu. A
        uwierz, że nie mam problemu w zobaczeniu w kobiecie osoby, bo mam dużo koleżanek
        z którymi mam bardzo rozbudowane relacje
        • lady.chatterley Re: toksyczna miłość 01.07.10, 21:23
          Dyzio marzyciel

Położył się Dyzio na łące,
          Przygląda się niebu błękitnemu
          I marzy:
          "Jaka szkoda, że te obłoczki płynące
          Nie są z waniliowego kremu...
          A te różowe -
          Że to nie lody malinowe...
          A te złociste, pierzaste -
          Że to nie stosy ciastek...
          I szkoda, że całe niebo
          Nie jest z tortu czekoladowego...
          Jaki piękny byłby wtedy świat!
          Leżałbym sobie, jak leżę,
          Na tej murawie świeżej,
          Wyciągnąłbym tylko rękę
          I jadł... i jadł... i jadł...".

Jesteś jak ten Dyzio,tylko mnie zastanawia jedno - dokąd tak będziesz marzył?
          • stary_prawiczek Re: toksyczna miłość 01.07.10, 21:54
            Marzenia są piękniejsze od codziennego życia. Czasem lubię się rzucić na łóżku i
            sobie pomarzyć co by było, gdybym był przystojnym playboyem obwieszonym złotem
            • lady.chatterley Re: toksyczna miłość 01.07.10, 22:18
              stary_prawiczek napisał:

> Marzenia są piękniejsze od codziennego życia. Czasem lubię się rzucić na łóżku
              > i
              > sobie pomarzyć co by było, gdybym był przystojnym playboyem obwieszonym złotem

no i co by było ???? leżał by przystojniak obwieszony złotem i dalej by
              marzył,tylko może już o czymś innym.

a teraz leży bardzo nudny facet,to jest twoja najwieksza wada, te zakola i brak
              prawa jazdy i jakieś tam bzdury które wypisałeś to jest nic w porównaniu z
              nudnym facetem.

Leż przed lustrem moze zamienisz się w narcyza,zawsze to lepsze
              • stary_prawiczek Re: toksyczna miłość 01.07.10, 23:51
                Nie uważam się za nudnego faceta, tylko po prostu za mało atrakcyjnego. Jakoś
                moje towarzystwo się przy mnie nie nudzi, jednak dla kobiet jestem zapewne za
                brzydki za mało praktyczny
                • gobi05 Re: toksyczna miłość 02.07.10, 08:12
                  > Nie uważam się za nudnego faceta, tylko po prostu za mało atrakcyjnego.

Jesteś potwornie nudny, skoncentrowany na sobie i swoich wadach.
                  Nie myślisz o innych - czego chcą, potrzebują, pragną, tylko wciąż
                  pielęgnujesz swoje wyobrażenia o ich potrzebach.

> moje towarzystwo się przy mnie nie nudzi
                  Ziewają, dłubią w nosie, wyglądają przez okno... Czego jeszcze chcesz?
                  Żeby się wieszali z rozpaczy?

> dla kobiet jestem zapewne za
                  > brzydki za mało praktyczny

Znam chłopaka, który jest zwyczajnie głupi, przy tym nie skończył zawodówki,
                  matka go wywaliła z domu, więcej jest bezrobotny, niż ma jakieś zajęcie, ale...
                  ożenił się, ma dziecko, miał też kochankę (historie jak z telenoweli),
                  nie narzeka tylko wstaje każdego dnia i żyje bez roztrząsania
                  swoich wad
                  i rozpaczania, jak to mu się nic nie udaje. A jego uroda? O Boże!
                  Jest przeciętny, zaczął łysieć mając 20 lat, wyraz twarzy jak u Shreka,
                  a raczej trochę gorzej. W miarę wysoki, tzn. prawie 170 cm wzrostu.
                  Nie jest kulturystą, romantykiem, ma kumpli tak samo daremnych, jak
                  on, stan posiadania blisko zera, ale chyba jest optymistą? Tak, to jego zaleta!
                  Jest optymistą.
                  • stary_prawiczek Re: toksyczna miłość 02.07.10, 09:01
                    Ty myślisz, że ja nie przejmuję się innymi i nie dbam o ich potrzeby? Nie uważam
                    się za osobę skoncentrowaną na sobie, bo inni zawsze mogą liczyć na moją pomoc,
                    zawsze im pomagam jak jest taka potrzeba
                  • kombinerki_pinocheta Re: toksyczna miłość 02.07.10, 09:54
                    > Jesteś potwornie nudny, skoncentrowany na sobie i swoich wadach.
                    > Nie myślisz o innych - czego chcą, potrzebują, pragną, tylko wciąż
                    > pielęgnujesz swoje wyobrażenia o ich potrzebach.

To chyba o mnie. :)
                    Do tego kazdego dnia jak wstaje lub leze w lozku narzekam na siebie, roztrzasam swoje wady i rozpaczam. Cholera, wszystko sie zgadza. Alez ja to lubie, najlepszy moment dnia.
                    • stary_prawiczek Re: toksyczna miłość 02.07.10, 10:05
                      Czasem niektórym już tylko użalanie się nad sobą pozostało
                • owera . 02.07.10, 21:49
                  Za jojczenie - dyskwalifikacja. Nawet gdybyś wyglądał jak Brad Pit to z takim
                  podejściem do życia odstraszyłbyś nawet desperatki.
                  • stary_prawiczek Re: ... W tzw. realu nie jojczę 05.07.10, 18:22
                    W tzw. realu nie jojczę, ale jak widać nie mam powodów by być z siebie
                    zadowolony. A gapowaty, nieatrakcyjny, a przy tym pewny siebie facet sprawia
                    wrażenie żałosnego, co chce być fajny, ale nie jest i nie będzie
    • fiigo-fago Nie jest źle 01.07.10, 23:55
      Jeśli to nie trollowanie to mogę dać radę:
      Ze swoich wad możesz zrobić swoje zalety. Łysienie i zakola można
      zlikwidować goląc się całkiem na łyso. By nie wyglądało to jak z
      jakiegoś obozu to potrzeba jeszcze dodatkowo opalenizny, brak
      naturalnej można zastąpić solarium. By obraz był kompletniejszy
      warto jeszcze trochę popracować nad muskulaturą/zrzuceniem zbędnych
      kilogramów. Byleby tylko nie przesadzić bo nie każda kobieta lubi
      tępego (z wyglądu) osiłka bez szyi. ;) Okulary można zmienić na
      jakieś bardziej agresywne w stylu (oprawki), lub zamienić na szkła
      kontaktowe. Wygląd już jest w miarę „macho” to i do tego trzeba
      zmienić zachowanie w stosunku do kobiet. Być szarmanckim, trochę
      nawet „łotrem”, posuwać się ciut za daleko - najwyżej kobieta się
      wycofa, a jest duża szansa że nie, a do odważnych świat należy! ;)
      Braki tuszować pewnością siebie, nie ujawniać słabości, a co
      najważniejsze - to zaimponować kobiecie, jeśli się nie ma czym to
      choćby kompletnie zmyślonymi historyjkami ;) Taka swoista mimikra
      może działać cuda! ;)
      Większość kobiet stosuje inną odmianę fałszowania prawdziwego ich
      wizerunku i uważają to wręcz za czynności niezbędne do egzystencji,
      więc i Ty sobie nie żałuj! ;)
      • stary_prawiczek Re: Nie jest źle 02.07.10, 00:14
        Bałbym się, że moje wady wyszłyby po czasie i kobieta zaczęła by mnie mieć za
        lenia i nieudacznika
        • fiigo-fago Re: Nie jest źle 02.07.10, 02:53
          Oczywiście że wady wyjdą po czasie, tak jak u kobiet wychodzą, bo
          mało która idzie spać w makijażu, push-upie, itd. ;) Cały widz
          polega na tym że gdy się już przespało ze sobą, a w dalszej fazie
          jest się ze sobą to wtedy poznaje się zalety których powierzchniowo
          wcześniej nie było widać. I gdy te zalety przewyższają wady to jest
          spora szansa że na wady zostanie przymknięte oko, nie wspominając
          już o stanie zakochania w którym wady spychane są gdzieś na samo
          dno. ;)
          A ponoć dobry seks jest mocnym czynnikiem wywołującym stan
          zakochania (chemiczny stan mózgu), więc wystarczy tylko poudawać te
          kilka razu by dotrwać do kilu spotkań z udanym seksem.; ) Do tego co
          to za postawa - „bałbym się”? :P Nawet jak później nie wyjdzie to i
          tak będzie to zaliczone jako „plus dodatni” w ogólnym rozrachunku,
          bo już jakieś doświadczanie w obyciu z kobietami (także w łóżku), co
          będzie stanowić na przyszłość już jakąś bazę. Do tego musisz
          wykreślić ze swojego słownika w stosunku do kobiet wyraz - „bać
          się”, a wszystko się ułoży. :)
          • stary_prawiczek Re: Nie jest źle 02.07.10, 09:03
            Wiesz Fiigo-Fago, nie lubię dostawać kosza. A kobiety wydają mi się wymagające,
            wyniosłe, patrzące na takich facetów jak ja z góry, jak na frajerów i niedorajdy
            życiowe
            • fiigo-fago Re: Nie jest źle 02.07.10, 12:02
              O tym jakie są kobiety to pisać nie będę, bo to za dużo pisaniny, i
              nic z tego nie wyniknie.
              Na chwilę obecną masz dwa wyjścia w tej materii. Pierwsze
              to „obrazić” się na kobiety i dalej utrwalać obecny schemat w
              kontaktach z nimi. Ale tym sposobem fajnej kobiety nie znajdziesz
              zbyt szybko, a tylko będziesz rozżalony, zły, sfrustrowany i coraz
              bardziej będziesz o sobie i kobietach myślał negatywnie, a przez to
              coraz to mniejsza będzie szansa na Twoj związek. Mnie to wgląda na
              równię pochyłą.
              Drugie wyjście to zmienić swoje nastawienie, spróbować choćby moich
              rad i dostawać kosze! Bo jak wyobrażasz sobie nauczenie się np.
              jazdy na nartach czy deskorolce? Trzeba wziąć to, założyć/stanąć i
              jeździć! Innej drogi nie ma. Wiele prób, wiele treningu, wiele
              upadków, ale z czasem coraz mniej niepowodzeń, by w końcu dojść do
              wprawy. Zatem weź się w garść i zacznij robić to co byś chciał,
              zamiast bać się bólu „upadku”, bo to naturalny proces w życiu -
              takie upadki.

Chyba że faktycznie nie podejmiesz prób ze strachu przed „bólem”,
              ale wtedy nie miej pretensji do kobiet że uważać Cię będą za
              niedorajdę życiową (uzasadnienie), bo będzie to oznaczać że
              najzwyczajniej w świecie to lubisz. ;) I masz prawo w pewien sposób
              to lubić i tak żyć, nie ma obowiązku żyć w związkach, i nie daj
              sobie wmówić że jest inaczej.
              • stary_prawiczek Re: Nie jest źle 02.07.10, 21:33
                Dla Ciebie ktoś, kto nie podrywa kobiet to od razu niedorajda życiowa?
                • fiigo-fago Re: Nie jest źle 03.07.10, 02:36
                  Tu nie chodzi o podryw, ale o strach. Jeśli boisz się poderwać
                  kobietę, to najprawdopodobniej nie poradzisz sobie z poważniejszymi
                  trudnościami w życiu.
                  Równie dobrze ktoś może spytać czy to że się boi przejść przez ulicę
                  i z tego względu tego nie robi czyni go niedorajdą życiową.
                  Oczywiście mogę nakłamać w obydwu wypadkach by pocieszyć osoby
                  bojące się życia, ale jest to krótkowzroczne.
                  Tak, uważam że jest się niedorajdą życiową gdy się nie poderwie
                  kobiety ze strachu przed niepowodzeniem, a chce się jednak być z
                  taką kobietą.

Ale albo faktycznie trollujesz i uważasz temat za zabawny, i piszesz
                  dalej w tym stylu, co jest dziecinne i głupie. Albo nie potrafisz
                  się rozwijać i uczyć polegając na czyimś doświadczeniu, i tylko
                  bezsensownie drążysz temat goniąc za własnym ogonem, zamiast coś ze
                  sobą zrobić.
                  W obydwu wypadkach EOT z mojej strony.
                  • stary_prawiczek Re: Nie jest źle 03.07.10, 09:51
                    Widzisz, jak ktoś ma przeszłość klasowego popychadła to ciężko się zmienić, poza
                    tym nie jestem typowym przystojniaczkiem i dziewczyny nie mają mokro w majtkach
                    na mój widok, co najwyżej jakbym jakąś próbował taka sobie by mogla myśleć:
                    "niech ten pasztet już spieprza"
    • unni87 Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 05.07.10, 21:49
      nie popadaj az w taki marazm kolego:) pamietaj, ze zawsze moze byc
      gorzej:) a skoro moze byc gorzej, to znaczy, ze wcale nie jest tak
      zle by nie moglo byc lepiej. nie masz obycia? nie wiesz jak zabrac
      sie za dziewczyne? to ja polecam ci jakies szkolenie np. w szkole
      uwodzenia, wywierania wplywu i rozwoju wewnetrznego. tamtejsi
      trenerzy zrobia z ciebie prawdziwego uwodziciela, ktoremu zadna sie
      nie oprze. jak to sie stanie? poprsotu naucza cie wykorzystywac swoje
      atuty, ktore z cala pewnoscia masz, tylko nie jestes ich jescze
      swiadom!
      pozdrawiam i wierz mi. kliknij w linka, przeczytaj, sprobuj i miej
      swiadomosc ze zrobiles wszystko!
      • kitek_maly Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 05.07.10, 22:10
        Trzeba przyznać, że jesteś wyjątkowym trollem.
        Raz, że faktycznie się starasz i każdy Twój spam jest wyjątkowy i indywidualny.
        Dwa, że każesz klikać w link, którego nie wklejasz. :)
      • stary_prawiczek Re: Mam wszystkie najbardziej niepożądane cechy 05.07.10, 22:14
        Ty jesteś PUA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka