Dodaj do ulubionych

Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u faceta

17.07.10, 16:20
Czemu niektóre kobiety powtarzają jaki facet ma być zaradny, wykształcony,
obyty, elokwentny, z klasą, umiejący się zachować, a tym czasem dają się
złapać na tanią bajerę chamskiego Tunezyjczyka, bez żadnej szkoły, bez stałej
pracy, który jest agresywnym prymitywem, interesuje się głównie zaliczeniem
panien, jest leniem, obibokiem i egoistą. Czyżby ładne oczka wystarczyły?
Dziwne, że łapią się na to często kobiety wykształcone. Na to wychodzi, że i
te wykształcone są zakompleksione, naiwne i zdesperowane
Obserwuj wątek
    • karmmi Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:26
      To się nazywa sex turystyka i nie ma nic wspólnego z kompleksami.
      Kobiety też lubią zabawić się na wakacjach, szczególnie te bez
      zobowiązań. Nie dorabiałabym do tego wyrafinowanej ideologii.
      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:28
        Dla mnie takie kobiety to dość prymitywne istoty. Wystarczy tania, prymitywna
        bajera, a one już zrzucają bieliznę i tyłki wypinają
        • karmmi Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:34
          No tak, sprawa jest raczej kiepska, jednak, nie chodzi tu o
          elokwencję, rangę społeczną, ani nic takiego - to tylko wakacyjny
          sex i zapewne w poszukiwaniu sensownego kandydata na stałego
          partnera wszystkie powyższe przymioty będą już miały dla nich
          znaczenie. Życie jest brutalne:)
          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:39
            Ja podziękuję paniom, które gździły się z jakimś prymitywnym bajerantem na
            wakacjach. Skoro dawały tyłka prymitywom, to niech zawracają głowy facetom,
            którzy są wykształceni, z klasą itp.
            • karmmi Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:45
              Hm, a uważasz, że taka kobieta opowie Ci w szczegółach co gdzie i z
              kim robiła?:))) Nie bądź naiwny.
              • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:52
                Dlatego wystarczy unikać lewicowych entuzjastek Gazety Wyborczej ;)
            • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:59
              > Ja podziękuję paniom, które gździły się z jakimś prymitywnym bajerantem

Prawiczek, jak na razie to na Ciebie tabunami nie leca. :-D

> facetom, którzy są wykształceni, z klasą itp.

A z ktora Ty klasa jestes?
              • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:06
                Jak będę miał prawo jazdy to będę zbierał na S Klasę
        • menk.a Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:42
          stary_prawiczek napisał:

> Dla mnie takie kobiety to dość prymitywne istoty. Wystarczy tania, prymitywna
          > bajera, a one już zrzucają bieliznę i tyłki wypinają

Ty parodiujesz Kombinerki, polską potęgę światową, corgana, funsteina i innych
          frustratów, których pozwolę sobie nie wymieniać?:D
          • zeberdee24 Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:48
            Walduś vel potęga był zawsze flustratem a nie frustratem tak gwoli ścisłości:P
            • menk.a Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:50
              Faktycznie. Powinnam użyć jego określenia.:D
          • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:48
            >parodiujesz Kombinerki, polską potęgę światową, corgana, funsteina

O prosze jakie wyroznienie. :)
            • menk.a Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:17
              Pisze zupełnie jak Ty. Albo Ty jak on. Toczka w toczkę jak od jednej matki.:P
          • corgan1 tesz cie kocham 17.07.10, 18:06
            > Ty parodiujesz Kombinerki, polską potęgę światową, corgana,
            > funsteina i innych frustratów, których pozwolę sobie nie wymieniać?:D

Nie wiedziałem, że już stałem się taki sławny :)))))))

Fascynujące, że każdy komu nie podobają się babskie p..dolce albo krytykuje baby
            zostaje od razu frustratem :))) Bo słyszę to od dawna i to jest już nudne, więc
            może przydałoby się jakieś inne wytłumaczenie?
            • menk.a Re: tesz cie kocham 17.07.10, 18:19
              A funstein i waldek też przyjdą?:D
              Z wzajemnościa.:P
            • menk.a Re: tesz cie kocham 17.07.10, 18:22
              I gwoli wyjaśnienia: nie każdy mój drogi nas krytykujący lub nasze pi.er.do.lce
              jest frustratem. Nie każdy. Może kiedyś zauważysz różnicę.;)
            • marina.sy Re: tesz cie kocham 17.07.10, 18:22
              a może trzeba po prostu zacząć dopuszczać do świadomości, że coś w tym jest...
              • menk.a Re: tesz cie kocham 17.07.10, 18:26
                marina.sy napisała:

> a może trzeba po prostu zacząć dopuszczać do świadomości, że coś w tym jest...

To nie przejdzie. Nie w tych przypadkach. I jeszcze w kilku innych.;)
                • marina.sy Re: tesz cie kocham 17.07.10, 20:32
                  nawet metodą małych kroczków? ;)
                  • menk.a Re: tesz cie kocham 17.07.10, 21:05
                    Sądzisz, że na terapeutę by się zgodził któryś z nich?:D
                    • marina.sy Re: tesz cie kocham 17.07.10, 21:27
                      racja, chyba nie ma nadziei ;)
      • paul55 Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:21
        karmmi napisała:

> To się nazywa sex turystyka i nie ma nic wspólnego z kompleksami.
        > Kobiety też lubią zabawić się na wakacjach, szczególnie te bez
        > zobowiązań. Nie dorabiałabym do tego wyrafinowanej ideologii.

Tylko dlaczego potem przez 2 lata płaczą w poduszkę???
        Faceci jakoś nigdy do wynajętych k.u.r...ew później nie wzdychają...
        • karmmi Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:40
          Nie wiem, wakacyjna miłość?
    • menk.a Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:41
      A u ciebie ani dyplomu, ani oczu? Lolcia, dobij i tego pana.:D
      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:47
        Dyplom jest, oczy też ładne podobno ;)
        • menk.a Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:51
          No to cię nie lubią.:P
        • zeberdee24 Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 16:51
          No to wygrałeś ! Magda pocałuj pana.
    • izabella9.0 łapię sie na Tunezyjczyka 17.07.10, 17:01
      bo NIE MARUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • stary_prawiczek Re: łapię sie na Tunezyjczyka 17.07.10, 17:06
        Niektórym już tylko marudzenie zostało
    • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:03
      Kombinery skacowane, to go zastępujesz ?
      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:09
        Jestem jego tajnym alter ego
        • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:16
          Miło, ale ja się już pożegnam, bo mi się nie chce słuchać pojękiwań rzekomych
          prawiczków-nieudaczników. Ta kreacja jakoś do mnie nie przemawia. Życzę
          powodzenia :D
          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:23
            Nieudacznikiem nie jestem
            • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:29
              A nie narzekasz czasem na to, że jesteś prawiczkiem ? Bo to się niestety wiąże
              ze sobą - t.j. niespełnienie podstawowych potrzeb. Coś Ci musiało nie wyjść, złoty.
              • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:32
                Nie moja wina, że jestem nie jestem typowym przystojniaczkiem, a kręcą mnie
                atrakcyjne kobiety. Wolę więc pracować nad sobą i swoim wyglądem, by mieć z
                czasem szansę u takowych kobiet. Wyglądam coraz lepiej, zawodowo się rozwijam,
                można powiedzieć że pnę się w górę
                • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:40
                  Cudownie. A zatem nie ma co narzekać na te, które śmigają do Tunezji.
                  • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:44
                    One są poza moimi kryteriami akurat
                    • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:51
                      To i odpowiedzi na ten post będą miały dla Ciebie małą wartość.
                      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:00
                        Wcale nie. Jestem osobą ogólnie ciekawą świata i wiele rzeczy mnie zwyczajnie
                        interesuje
                        • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:07
                          A miałam nie wchodzić na Twoje wątki ! :D
                          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:08
                            Coraz więcej osób mnie tu nie lubi :D
                            • bijatyka Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:13
                              Nie napisałam, że Cię nie lubię. Nie lubię tych zrzędliwych chłopo-dewotek i
                              niechętnie zaglądałam na takie wątki. Podobno jesteś wytrwały (koleżanaeczki
                              powiedziały) no i się właśnie przekonałam. :D
                              • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:19
                                Bardzo wytrwały, a w życiu prawdziwym zrzędliwy w ogóle nie jestem i wręcz
                                takich cech nie lubię u innych ludzi :P
    • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 17:47
      Ja to jestem zdania, ze lepiej byc zapladniaczem niz panem do zwiazku.

Poza tym nie rozumiem dlaczego niby ten bardziej wartosciowy wedlug kobiet (moje obserwacje mowia co innego) musi sie bardziej starac, a ten drugi dostaje wszystko bez zadnego wysilku.
      Widac, ktory jest lepszy.
      • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:09
        Drugi nie dostaje wszystkiego.
        Oni maja rozne nisze ekologiczne (ze tak powiem).
        • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:10
          > Oni maja rozne nisze ekologiczne (ze tak powiem).

Nie rozumiem, rozwin jak mozesz.
          • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:23
            Kazdy poluje na inny gatunek.
            Drugi ma mniejszy wybor, dlatego musi sie bardziej starac.
            • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:31
              Nie wiem czy to przez upal czy prez kaca, ale dalej nie rozumiem.
              Drugi musi sie bardziej starac? Wystarczy, ze wyglada i jest pewny siebie. Ten pierwszy musi blyszczec w kaazdej dziedzinie, a i tak na koncu otrzymuja to samo, przy czym pierwszego moze babka zdradzic, a drugiego nie. I po pierwszym kobiety i tak wracaja do tego drugiego. :)
              • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:39
                Przepraszam, pokrecilam.
                Wyksztalcony itd. musi sie bardziej starac, bo ma mniejszy wybor i jednoczesnie
                osoby o wyzszych wymaganiach, bardziej wybredne.
                Nie otrzymuja tego samego, kazdy poluje na co innego.
                I ten i ten moze byc zdradzony, to nie zalezy od "jakosci" faceta.
                • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:42
                  Oczywiscie podrywacz poluje na wszystko co sie rusza, ale w pewnej grupie kobiet
                  ma znikome szanse i tylko w sprzyjajacych okolicznosciach udaje mu sie chwilowo
                  cos dostac.
                  • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:55
                    Ale dostaje mniejszym kosztem.

Zreszta o czym my mowimy. Wiekszosc kobiet pisze, ze od samego dobrego seksu mozna sie "zakochac". Wielka pala, kondycha + technika i pojawia sie "milosc". Dlatego ten od seksu dobrze panienke pocisnie i jest jego, a ten do zwiazku musi byc wyksztalcony, zaradny, bogaty, przystjony, odpowiedialny, czuly.
                    • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:15
                      > Zreszta o czym my mowimy. Wiekszosc kobiet pisze, ze od samego dobrego seksu mo
                      > zna sie "zakochac".

Tworzy sie wiez. Zajrzyj do watku o trojkacie, tam w moim poscie jest link do art.

>Wielka pala, kondycha + technika i pojawia sie "milosc".

Raczej zdolnosc doprowadzenia partnerki do orgazmu. Te wymienione przez Ciebie
                      elementy nie sa takie wazne jak sie wam na ogol wydaje.

>Dlatego ten od seksu dobrze panienke pocisnie i jest jego, a ten do zwiazku musi
                      > byc wyksztalcony, zaradny, bogaty, przystjony, odpowiedialny, czuly.

Ten od seksu moze dostac wylacznie seks. Ten drugi znacznie wiecej, o ile
                      zdobedzie odpowiednia partnerke (bo niektorzy nie chca; jeden z wyksztalconych,
                      zaradnych itd kolegow swierdzil, iz wystarczy, zeby kobieta byla piekna).
                      • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:25
                        Moglbym sie klocic, ale nie mam ochoty.
                        Dalej podtrzymuje, ze lepiej zaliczac panny, niz wchodzic z nimi w jakiekolwiek glebsze relacje.
                        Zreszta do zwiazkow czesto wybierani sa kolesie, ktorzy o wszystko sie zatroszcza tzw tatusiowie, a dzieci i tak 10% kobiet ma z zapladniaczami. Juz nie pisze o zdradach czy luznych zwiazkach.
                        Fakt jest taki, ze Polak-tatus ma przez cale zycie kilka partnerek seksualnych, a Polak-zapladniacz setki.
                        • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:38
                          > Fakt jest taki, ze Polak-tatus ma przez cale zycie kilka partnerek seksualnych,
                          > a Polak-zapladniacz setki.

Czy chodzi o ilosc?
                          Zapladniacz ma na kopy niezbyt madrych kobiet, jesli sie z nim przeleci madra to
                          dobrze sie zabezpieczy.

> Dalej podtrzymuje, ze lepiej zaliczac panny, niz wchodzic z nimi w jakiekolwiek
                          > glebsze relacje.

Jesli potrzebujesz tylko seksu to masz racje.
                • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 18:52
                  > Wyksztalcony itd. musi sie bardziej starac, bo ma mniejszy wybor i jednoczesnie
                  > osoby o wyzszych wymaganiach, bardziej wybredne.

Dlaczego ma mniejszy wybor?
                  Wyksztalcony musi sie bardziej starac. :) No wlasnie dowiodlas tego o czym pisalem. Ten od seksu nie musi sie staraci otrzymuje to co chce. Kobiety to jednak idiotki.

Mowimy o jednej osobie. Dajmy na to wyksztalconej, atrakcyjnej pannie. Ona ma swoje wymagania. Jest koles, z ktorym sie tylko bzyka, bez zobowiazan i drugi z ktorym jest potem w zwiazku. Ten pierwszy ma wszystko na wyciagniecie reki i nie musi sie starac w przeciwienstwie do pana od zwiazku. Dostaja to samo, czyli zaitneresowanie ze strony tej wybranej kobiety.
                  Juz prosciej tego nie wytlumacze.

> I ten i ten moze byc zdradzony, to nie zalezy od "jakosci" faceta.

Ten od seksu nie zostanie zdradzony, bo tam nie ma zobowiazan, obietnic itd.
                  • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:29
                    > Dlaczego ma mniejszy wybor?

1. Dlatego, ze jest mniej kobiet umiejacych to docenic.
                    2. Dlatego, ze on tez ma wieksze wymagania (na ogol).
                    Mowimy o przecietniaku, nie o artyscie na ktorego koncertach panienki dostaja
                    atakow histerii.

> Mowimy o jednej osobie. Dajmy na to wyksztalconej, atrakcyjnej pannie. Ona ma s
                    > woje wymagania. Jest koles, z ktorym sie tylko bzyka, bez zobowiazan i drugi z
                    > ktorym jest potem w zwiazku.

Ale to z tym drugim ma dzieci, wiec to on odnosi sukces ewolucyjny, prawda?
                    Jesli "zachodzi" z pierwszym to przez przypadek.

> Ten od seksu nie zostanie zdradzony, bo tam nie ma zobowiazan, obietnic itd.

To zalezy jaki to uklad. Jesli tak sie umowia, ze kazde moze sobie robic co chce
                    to OK, ale chyba na ogol tak nie jest. Wlasnie mnie ciekawi, czy facet nie jest
                    zazdrosny o swoja kochanke w takim ukladzie. Teoretycznie powinien byc, bo w
                    jego interesie (dokladniej w interesie jego genow) jest, aby partnerka byla mu
                    wierna.
                    • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:35
                      Ten drugi często wychowuje dzieci spłodzone z jakimś atrakcyjnym byczkiem na boku
                      • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:44
                        Tatus tez moze sie "zapomniec" i jest rewanz. Ktos inny moze wychowywac
                        tatusiowe dziecko.
                        Robiono badania na mucholowkach (ptaki), badajac ich legi (test na ojcostwo).
                        Okazalo sie, ze zwykle kazde piskle mialo in. ojca pochodzacego z lokalnej
                        populacji. Kazdy tatus wychowywal cudze dzieci, ale z kolei jego dzieci tez byly
                        wychowywane przez sasiadow (chyba, ze byl bezplodny, wtedy taki uklad
                        ewolucyjnie tez mial sens, bo jego samica sie nie marnowala).
                      • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 19:46
                        Bywa tez tak, ze zapladniacz po burzliwej mlodosci staje sie typem tatusia.
                    • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 21:58
                      > 1. Dlatego, ze jest mniej kobiet umiejacych to docenic.

Po raz kolejny potwierdzasz, tym razem dobitniej, ze kobiety to idiotki. Tak bardzo nie lubisz swojej plci?
                      To brzmi tak samo, jakbym napisal, ze faceci nie potrafia docenic atrakcyjnego wygladu u kobiet.
                      Z drugim pkt sie zgodze, tak rzeczywiscie moze byc, ale mowimy o prostej sytuacji, o wyborze kobiety, a nie faceta.

> Ale to z tym drugim ma dzieci, wiec to on odnosi sukces ewolucyjny, prawda?

A rzeczywiscie, to przeciez jest najwazniejsze. Kobieto, chodzi o to, gdzie baby lokuja uczucia i o kim mysla. Wiecej emocji wyzwala w nich kochanek, niz tatus dzieci, dlatego tak chetnie Polki w Egipcie uzyczaja swoich tylkow.
                      • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 23:47
                        > Po raz kolejny potwierdzasz, tym razem dobitniej, ze kobiety to idiotki. Tak ba
                        > rdzo nie lubisz swojej plci?

Najbardziej nie lubie Ciebie. Meczysz mnie juz trzeci dzien z rzedu. Toz z Toba
                        nie da sie wytrzymac! Lepiej nie szukaj tej baby, bo ja wykonczysz.

> Kobieto, chodzi o to, gdzie bab
                        > y lokuja uczucia i o kim mysla. Wiecej emocji wyzwala w nich kochanek, niz tatu
                        > s dzieci, dlatego tak chetnie Polki w Egipcie uzyczaja swoich tylkow.

Kurde, dopiero chodzilo Ci o seks, a teraz o lokowanie uczuc. Zdecyduj sie!
                        Uczucia w Bobie lokuja tylko idiotki. Co poradze, ze takie sa?
                        Instynktownie chcesz miec jak najwiecej dzieci.
                        Emocje sobie moga lokowac w Egipcie, ale dzieci rodza polskiemu mezowi, bo z nim
                        moga te dzieci wychowac. Jak juz maja dzieci to w nich lokuja uczucia i nie
                        tylko. Kumasz?
                        • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 00:16
                          > Najbardziej nie lubie Ciebie. Meczysz mnie juz trzeci dzien z rzedu. Toz z Toba
                          > nie da sie wytrzymac! Lepiej nie szukaj tej baby, bo ja wykonczysz.

Przeciez to Ty mnie zaczepiasz. Kazda dyskusje zaczynasz odpisujac na moje posty.

> Kurde, dopiero chodzilo Ci o seks, a teraz o lokowanie uczuc

> Emocje sobie moga lokowac w Egipcie, ale dzieci rodza polskiemu mezowi, bo z ni
                          > m
                          > moga te dzieci wychowac

Jeszcze raz. Kobiety mysla o kochankach, o wspolnych nocach, emocjach z tym zwiazanych i wywoluje to u nich wiecej odczuc niz relacje z mezem.
                          Ty podkreslasz, ze zasluga partnerow od zwiazku jest posiadanie wspolnych dzieci. No tak, byc z kims kto w ogole o tobie nie mysli, tylko o ch...u jakiegos analfabety z egiptu. Takie sa kobiety?
                          Takze ci idioci, ktorzy te dzieci wychowuja do niczego innego sie nie nadaja. Twoje tlumaczenia powoduja, ze jeszcze bardziej nie lubie kobiet, bo za kasiore sa w stanie byc z facetem, ktory wychowa potomstwo, a tak naprawde wzdychaja ukradkiem, do jakichs dobrych jebakow.

>Jak juz maja dzieci to w nich lokuja uczucia i nie
                          > tylko. Kumasz?

Idz juz spac, bo nie nadazasz.
                          • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 11:52
                            Chyba po to piszujesz na forum, zeby Ciebie "zaczepiac".
                            Ciagniesz kazda dyskusje ze mna w nieskonczonosc, w dodatku wypisujac ciagle to
                            samo. Cokolwiek do Ciebie dociera? To sa rozmowy typu mowil dziad do obrazu.

> Jeszcze raz. Kobiety mysla o kochankach, o wspolnych nocach, emocjach z tym zwi
                            > azanych i wywoluje to u nich wiecej odczuc niz relacje z mezem.

Skad wiesz? Przygoda wakacyjna to tylko przygoda, emocje sa chwilowe. Jak sie z
                            kims jest na codzien i musi znosic jego wady to cos to oznacza, nie uwazasz? Jak
                            sie chce miec z kims dziecko to tez cos to znaczy. Znalazl sie znawca kobiet!

> Idz juz spac, bo nie nadazasz.

Dzieki za rade. Nawet nie wiesz jak mnie wkurzasz!
                            • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 11:57
                              A nie pomyślałaś, że nie każdy facet chce mieć kobietę, która miała wakacyjną
                              przygodę?
                            • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 12:10
                              Najpierw piszesz, ze Cie mecze, a teraz, ze po to jest forum zeby rozmawiac. Zdecyduj sie w koncu.

> Skad wiesz? Przygoda wakacyjna to tylko przygoda, emocje sa chwilowe

Bardzo czesto mozna spotkac glosy, ze na starosc bedzie co wspominac po takiej przygodzie.

> kims jest na codzien i musi znosic jego wady to cos to oznacza, nie uwazasz?

A po wypowiedziach kobiet i ocenie wlasnych, bylych facetow przez nie same dochodze do wniosku, ze z wiekszym szacunkiem mowia o swoich kochankach, niz partnerach, gdyz po skonczonym zwiazku, by sie podniesc na duchu i przekonac same siebie, ze postapily slusznie obrazaja bylego. Do tego wracaja do kochankow, o ktorych maja jak najlepsze zdanie i z ktorymi sie przyjaznia. Nie mam na mysli prostaczek stykajacych sie w wakacyjnych przygodach z kretynami.

>Nawet nie wiesz jak mnie wkurzasz!

Ja natomiast mam do Ciebie stosunek milosny.
                              • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 12:25
                                > Najpierw piszesz, ze Cie mecze, a teraz, ze po to jest forum zeby rozmawiac. Zd
                                > ecyduj sie w koncu.

Z innymi wymienie 2-3 wypowiedzi, a z Toba dyskusja nie ma konca a co gorsza nie
                                ma tez sensu. Mendzisz i mendzisz w kolko to samo. Faktycznie lepiej, zebys sie
                                na tych randkach nie odzywal.

> A po wypowiedziach kobiet i ocenie wlasnych, bylych facetow przez nie same doch
                                > odze do wniosku, ze z wiekszym szacunkiem mowia o swoich kochankach, niz partne
                                > rach, gdyz po skonczonym zwiazku, by sie podniesc na duchu i przekonac same sie
                                > bie, ze postapily slusznie obrazaja bylego.

Wlasnie dlatego, ze go kochaly i pokladaly nadzieje, ze spedza z nim cale zycie
                                w szczesliwym zwiazku. Gdyby tak nie bylo to bylby im obojetny jak powietrze.
                                Milosc bardzo latwo przeradza sie w nienawisc, bo oba uczucia lacza sie z bardzo
                                silnymi emocjami. Widziales film "Gorzkie gody"?

> Ja natomiast mam do Ciebie stosunek milosny.

Ojej, wzruszylam sie!
                                • kombinerki_pinocheta Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 12:33
                                  > Z innymi wymienie 2-3 wypowiedzi, a z Toba dyskusja nie ma konca a co gorsza ni
                                  > e
                                  > ma tez sensu. Mendzisz i mendzisz w kolko to samo. Faktycznie lepiej, zebys sie
                                  > na tych randkach nie odzywal.

Nie ma randek w moim przypadku, takze nie ma obawy.

Bo widzisz, ja lubie takie "utarczki" i cenie je sobie wyzej niz slodkie forumowe pierdzenie TWA czy zgadzania sie ze soba po jednej wymianie postow. Co kto lubi.

Nie bede Cie wiecej meczyl.
                                  Milego dnia.
                                  • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 12:43
                                    > Bo widzisz, ja lubie takie "utarczki" i cenie je sobie wyzej niz slodkie forumo
                                    > we pierdzenie TWA czy zgadzania sie ze soba po jednej wymianie postow.

A myslisz, ze dlaczego ja Ci odpisuje?
    • avital84 Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu masz 17.07.10, 19:35

odpowiedź:

forum.gazeta.pl/forum/w,16,114186121,114287474,Re_Poczytalam_forum_.html
      • stary_prawiczek Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:37
        Niech mnie Bóg uchroni przed kobietami, którym się zdarzyły wakacyjne przygody
        • menk.a Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:39
          stary_prawiczek napisał:

> Niech mnie Bóg uchroni przed kobietami, którym się zdarzyły wakacyjne przygody

A wiesz, ze one modlą się, by i je najwyższy uchronił przed takimi jak ty?
          Cieszysz się? Wszyscy są bezpieczni.:D
          • stary_prawiczek Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:41
            Na szczęście na pewno są też takie, które by mną jako swoim przyszłym mężem nie
            pogardziły ;)
            • menk.a Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:45
              Nie ma. I co teraz?:>
              • stary_prawiczek Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 20:04
                Niestety chętne by się znalazły :P
                • menk.a Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 21:05
                  stary_prawiczek napisał:

> Niestety chętne by się znalazły :P

Na szczęście nie.:P
                  • stary_prawiczek Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 21:14
                    I tu się mylisz, bo ze mnie dobry kuglarz jest i potrafię robić dobre wrażenie,
                    a najgorsze cechy skrzętnie ukrywać :P
                    • sundry Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 18.07.10, 14:53
                      Ok, jak już znajdziesz jakąś chętną, to daj nam znać, na pewno to uczcimy:)
          • avital84 Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:48
            Święta prawda! ;)
        • avital84 Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:47
          Nie martw się, nie zwróciłabym na Ciebie uwagi, bo nie chciało by mi
          się z Toą gadać (zakładając, że w realu wygląda to tak samo).
          • stary_prawiczek Re: Jeśli to nawiązanie do mojego wątku to tu mas 17.07.10, 19:49
            Niestety wygląda zupełnie inaczej :P
    • rzeka.chaosu Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 20:35
      Nie świadczą o nas słowa, ale zachowanie. Amen.
    • zeberdee24 Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 20:58
      > interesuje się głównie zaliczeniem
      > panien, jest leniem, obibokiem i egoista

Właściwie to tak trochę do mnie to pasuje, pewnie dlatego czasem coś mi się
      udaje wyrwać.
    • teletoobis Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 17.07.10, 23:23
      poczytaj bajki z 1000 i jednej nocy. Tam to wszystko jest klarownie przedstawione
    • rozczochrany_jelonek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 00:09
      Każdemu należy się coś od życia :P
      Gdybyś miał możliwość też pewnie przytargałbyś do polski dwie pary tajek i
      wypiąłbyś się na polki ;)
      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 00:15
        Nie kręci mnie takie coś
        • rozczochrany_jelonek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 00:19
          kobiety Ciebie nie kręcą ? :)
          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 00:23
            Nie potrzebuję przygód
    • cioccolato_bianco Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 14:31
      wakacyjna podrywka, to nie to samo co facet, z którym planuje się
      poważny związek. na litość:)
      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 14:43
        Nie zamierzam zapewniać ustatkowania kobiecie, która dla zabawyy sobie skakała
        bez majtek po penisach jakichś wakacyjnych lowelasów
        • sundry Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 14:55
          Znasz historię o kwaśnych winogronach? I przestań pisać o skakaniu po penisach,
          bo brzmi to cokolwiek sadystycznie.
          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 15:03
            Ja sobie nic nie racjonalizuję, a z tym skakaniem to taka metafora
        • mumia_ramzesa Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 15:01
          A jak w majtkach skakala to OK? Nie wiesz jakie teraz majtki robia! :-D
          • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 15:04
            Paniom po przygodnych kontaktach raczej mówię nie
            • cioccolato_bianco Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 16:21
              nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu;)
              • alessia27 Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 16:27
                fuj brudas przenigdy nawet wyksztalcony !!!!

https://www.suwaczek.pl/cache/f3fe24ab7f.png
              • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 20:11
                Swoje zasady trzeba mieć
                • cioccolato_bianco Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 20:54
                  jasna sprawa.

;)
                  • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 21:00
                    Poza tym jest tylu doświadczonych facetów, którzy nie pogardzą panią która swoje
                    nagrzeszyła. Dla kogoś ktoś się znajdzie
                    • cioccolato_bianco Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 21:08
                      wiesz, jest różnica między byciem doświadczonym, a bzykaniem się z
                      kimś przypadkowym, na imprezie, romansowaniem z habibi etc
                      • stary_prawiczek Re: Ładne oczy z Tunezji starczą-po co dyplom u f 18.07.10, 21:22
                        Ja to wiem. Dlatego nie neguję kobiet, które były w związku czy związkach i
                        kochały się ze swoim partnerem. Natomiast dziewczyny po imprezowych przygodach
                        to dla mnie obcy świat i wolę do niego nie wkraczać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka