lottax 21.07.10, 13:15 jestescie na wczasach z mezem i poznajecie tam kolezanke panne.Proponujecie jej wspolny wyjazd na wycieczkę w pokoju 2 +1 czyli wasza koleżanka z wami w pokoju.Czy to dla was normalne czy niepoważne.Ja bym się nie zgodzila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_nonima Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:17 Oczywiście chodzi o miłosny trójkącik?? Taka zabawa raczej nie dla mnie, ale wiem, że niektórzy preferują takie wypady. Odpowiedz Link Zgłoś
lottax Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:21 Dla mnie to też od razu pachnie trojkącikiem ale mysle ze w ich przypadku nie chodzi o trójkacik tylko fakt ze ta kolezanka byłaby w ich pokoju.Ale czy można tak bez jakiegos podtekstu być razem w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:22 lottax napisała: Ale czy można tak bez jakiegos podtekstu być razem w > pokoju? Można. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:19 ufam, że mój mąż nie zgłupiałby do końca i tego nawet nie proponował. Nieee. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:21 Jak proponujemy to znaczy, że uważamy to za normalne. Jak uważamy za nienormalne to nam nawet do głowy nie przychodzi żeby proponować. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:21 Zacznijmy od tego, że raczej nie zaproponowałabym wspólnego wyjazdu dopiero co poznanej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:22 > Proponujecie jej wspolny wyjazd na wycieczkę w pokoju 2 +1 > czyli wasza koleżanka z wami w pokoju. Ale kto proponuje? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
lottax Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:26 kto pronuje -z tego co wiem to malżeństwo jej a dlaczego żeby mieć towarzysza w podróży.Ale wg mnie po takiej propozycji coś szwankuje w tym małzeństwie.Albo nudzą sie sobą albo coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:23 Jeśli jest brzydka jak noc i ma delikatny wąs, może nawet spac z nami w jednym łózku. Odpowiedz Link Zgłoś
lottax Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:27 szczerze ona jest ładniejsza niż żona Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:25 zależy od kolezanki i od męża chyba. Czasem może się zdarzyć, że to między paniami zaiskrzy a facio będzie tylko po bułki chodził... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:28 Kogoś do gaszenia światła potrzebujecie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:46 a kto nam będzie gasił światło?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:55 wiarusik napisała: > a kto nam będzie gasił światło?;) ksiadz proboszcz tylko raczki zostawic na koldrze, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
facettt my na to - jak na lato 21.07.10, 13:43 jednak tylko wtedy, gdy kolezanka jest ladna i atrakcyjna. jezeli nie - to takim durnym pomyslom dajemy zdycydowany odpor. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:44 > jestescie na wczasach z mezem i poznajecie tam kolezanke > panne.Proponujecie jej wspolny wyjazd na wycieczkę w pokoju 2 +1 > czyli wasza koleżanka z wami w pokoju.Czy to dla was normalne czy > niepoważne.Ja bym się nie zgodzila. Czegoś nie rozumiem. Jesteście na wczasach z mężem i proponujecie - kto proponuje? Ty czy mąż? I kto w takim razie się "nie zgadza"... Odpowiedz Link Zgłoś
lottax Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 13:59 Czegoś nie rozumiem. > Jesteście na wczasach z mężem i proponujecie - kto proponuje? Ty czy mąż? I kto > w takim razie się "nie zgadza Jesteście tzn pisałam że wy jako meżatki jesteście z meżem na wczasach Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:01 lottax napisała: > > Jesteście tzn pisałam że wy jako meżatki jesteście z meżem na > wczasach graf, my jako mężatki?! bezsęsu...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:08 mar_tla_tla napisał: > lottax napisała: > > > > > > Jesteście tzn pisałam że wy jako meżatki jesteście z meżem na > > wczasach > > > graf, my jako mężatki?! bezsęsu...!!! Hahaha przyjmijmy, że w tym czeskim filmie Ty z Grafem jesteście szwedzkimi mężatkami. No i teraz zapraszacie jakąś obcą niemężatkę do Waszego stadła i jednocześnie się na to nie godzicie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:09 Miał tam być jakiś mąż. Trzeba kogoś obsadzić w roli męża.:D Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 niemozliwe 21.07.10, 14:13 menk.a napisała: > Miał tam być jakiś mąż. Trzeba kogoś obsadzić w roli męża.:D Niemozliwe. Wszystkie męże jeszcze blogo spiom umenczone bitwom pod Grunwaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: niemozliwe 21.07.10, 14:16 gocha033 napisała: > menk.a napisała: > > > Miał tam być jakiś mąż. Trzeba kogoś obsadzić w roli męża.:D > > Niemozliwe. Wszystkie męże jeszcze blogo spiom umenczone > bitwom pod Grunwaldem. A orężem była zupa chmielowa.: P Walczą pod tym Grunwaldem co roku. Raz by się rozprawili z tymi Prusakami a dobrze. Jak z vizirem.:P Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:15 Graf nie chwytasz... Ty i Ja jestesmy w tym przedstawieniu mężatkami i usiłuje nas wykorzystać niecna niemężatka z opresji moze nas uratować zbrojny mąż, który zabije poczwarę... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:17 A ta niemężatka to która to? Ta coście ją zaprosili?:P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:19 mar_tla_tla napisał: > Graf nie chwytasz... > > Ty i Ja jestesmy w tym przedstawieniu mężatkami i usiłuje nas > wykorzystać niecna niemężatka > z opresji moze nas uratować zbrojny mąż, który zabije poczwarę... Jeszcze chwila a wyjdzie z tego średniowieczny erotyk. "I wraził swoje ostrze długie y grube w miękkie podbrzusze wrażej bestii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:11 Menka ;P przez Ciebie muszę zmienić majtki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:14 mar_tla_tla napisał: > Menka ;P przez Ciebie muszę zmienić majtki...;) A gdyby nie ja to do Sylwestra byś czekał?:P Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:20 ...nie obchodze sylwestra...;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:26 Zaduszki? Wielkanoc? Urodziny chociaż?:P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:12 > Jesteście tzn pisałam że wy jako meżatki jesteście z meżem na > wczasach Ok, ok. Ale jeśli MY jesteśmy z mężem i MY zapraszamy(taka jest forma z pierwszego postu!), to jak jednocześnie możemy się nie zgadzać? Nie zgadzać to się można gdy mąż zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:10 Mówimy - nie dziękuję. Nie lubie trójkatów. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:13 lottax napisała: > jestescie na wczasach z mezem i poznajecie tam kolezanke > panne.Proponujecie jej wspolny wyjazd na wycieczkę w pokoju 2 +1 > czyli wasza koleżanka z wami w pokoju.Czy to dla was normalne czy > niepoważne.Ja bym się nie zgodzila. Dla mnie to normalne TYLKO w czasach studenckich gdzie sie oszczedzalo na wszystkim i poza tym dotyczylo dobrych znajomych a nie przypadkowo poznanych. Sytuacja o ktorej mowisz jest dla mnie absurdalna! Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:18 to pewnie właśnie jest studentka...dobrze, że matury nie zdałem...sodoma i gomoria na tych studiach Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
lottax Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 14:25 haha a ta panna to raczej stara panna mature zdawala pewnie w latach 80 Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: mężatki co wy na to 21.07.10, 15:11 logicznie posunięte. proponujemy ale się nie zgadzamy, bo to poważne, a jak niepoważne to nie dobrze. wszystko musi byc na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś