Dodaj do ulubionych

Jak mam się malować ? foto

02.04.07, 13:18
Nie wiem jak się malować aby podkreślić swój typ urody
Pomóżcie

Obserwuj wątek
    • gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 17:55
      jak dla mnie to powinnaś uzywać brązu w każdym odcieniu, ale najlepszy był by chyba cappucino...a tak odbiegne od tematu to jak sie nazywa kolor jaki masz na wlosach, chyba ze to naturalny?bo jest naprawde super:)
    • gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 18:00
      zapomnialam do dać ze te kolory mają być opalizujace! a oprócz tego to podklad roswietlajacy+ blyszczyk w naturalnych kolorach i bedzie super:)aaa i jeszcze złote, miedziane i wszystkie najmodniejsze kolory bede super wygladac do błekitnych oczu:)
      • Gość: angelsik Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:11
        wlasnie co to masz za kolor wlosow???
        widze ze chyba jednak sa farbowane.
        prosilabym o nazwe farby i num odcienia
        • Gość: angelsik Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:14
          bardzo ladnie ci w zwiazanych wloskach.Lepiej niz w rozpuszczonych moim zdaniem.
          a co do makijazu, to ja na twoim miejscu uzylabym podkladu jakiegos lekkiego,
          lekko rozu na policzki(braz opalizujacy), brązowo-zlote cienie, i brazowa
          maskare.Blyszczyk na usta i gotowe.
          Jak ktos ladny to nie ma co buzki ukrwac pod ciezkim makijazem :)
          • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 19:55
            dzieki dziewczyny :)
            kolor jest naturalny
            kiedyś malowałam złotym brązem garniera (jak schodziła farba to włosy były rudawe co mi się nie podobało)

moje włosy zimą są ciemniejsze a w lecie dopiero takie jak na zdjęciach

oczy mam szare takie a nie błękitne

teraz mam lekką trwałą na dużych wałkach
            • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 20:48
              Ostatnio widziałam dziewczyne która miała niebieskie oczy pomalowane na soczystą zieleń i to jej bardzo podkreślało kolor tęczówek.
              Chciałabym aby u mnie efekt był podobny.
              Hm dlatego nie jestem przekonana do końca z brązami <zresztą nie mam wogle ubrań w tym kolorze> Chociaż najwięcej cieni jakie posiadam są w tych barwach. Poprostu są takie bezpieczne :)

• oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 08:56
                Może Pani Iwonka coś poradzi ??
                • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 11:05

• Gość: Zielono-mi Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.chello.pl 15.05.07, 23:50
                Jeżeli nie boisz się zieleni, a wydaje mi się, że byłoby Ci w niej ładnie,
                zajrzyj sobie na tę stronkę - akurat piszą o wiosennych makijażach, co więcej -
                to będzie w modzie tego lata !! blog.rimmel.info/news/view/1015
                • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 16.05.07, 09:01
                  dzieki dziewczyny :)
    • gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 15:59
      ja i tak bede sie uppierac przy brazach...i złocie:Dwydaje mi sie ze zielony nie bedzie dobry, ale to twoj wybór...a to ze nie maasz ubran w tym kolorze to jeszcze lepij ja lubie takie ie pasujace zestawinia, ale nie wiem jak ty:)ale jak nie lubisz takich kolorow to ja bym zostala przy zwyklych opalizujacych cieniach jak np. beż, jasny roz i kosc sloniowa:)
      • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 17:43
        wiem że zielony może nie być odpowiednim kolorem chociaż sama nie wiem musze sprobowac jeszcze :)
        podkreślam że tamta dziewczyna miała niebieskie oczy a ja szaro-zielone

dzisiaj malowałam się na różne kolory żeby sprawdzic jak wyglądam i spodobał mi się makijaż śliwkowy, morelowy, turkusowy , jasno różowy, grafitowy, łososiowy, morski błękit, beżowo -brązowy

• gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 21:13
      ja mam Cimno brazowe oczy, w kolorze czekolady gorzkiej, ale uwielbiam te kolory jak śliwkowy, jasno rozowy, grafitowy, bezowo brazowy i wlasnie te goraco polecam:)ja nie lubiue takich kolorow na oczach jak turkusowy i zielony bo nie czuje sie w nich dobrze, ale jezeli ty yak to maluj sie !!bo grunt to dobrze sie czuc w tym:D
    • grazynafaberlic Re: Jak mam się malować ? foto 08.04.07, 17:59
      twoj kolor to roz bardzo ladnie bedzie sie komponowal z kolorem oczu troszke
      perele brazujacych czarna kredka rozowy blyszczyk i lsnisz
      • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 09.04.07, 18:41
        :) dzieki
        może jakies jeszcze propozycje??
        • Gość: zielonooka Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:00
          a błękitny? myślę, że pasowałby też nieźle... albo jakieś przydymione szarości?
          a tak wogóle - śliczne włosy :)
          • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 01.05.07, 14:55
            Dzieki

owszem maluje się czasami na blękitno

a co do szarości to myśle że makijaż w tym kolorze musi być zrobiony bardzo dokładnie

czasami próbuje lecz nie wiem czy mi dobrze wychodzi :)
            • driadea Re: Jak mam się malować ? foto 01.05.07, 22:55
              No co Wy ?
              Ja mam zielone oczy i maluję się na absolutnie wszystkie możliwe kolory i zawsze
              wygląda to świetnie.
              Nie zamykajcie się w brązach li i tylko, skoro naprawdę można ładnie zaszaleć. I
              nie chodzi mi o robienie z siebie papugi, zapewniam :)
              • Gość: misia Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:48
                Mam podobne włosy (chodzi o kolor) no moze ciut ciemniejsze:) i oczy brązowe
                ale ostatnio lubie sobie zaszalec z błękitem własnie na oczach i na policzki
                cos w rózu (ale delikatnie). Na codzien jednak niesmiertelne brązy:/
    • Gość: wredna Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.knc.pl 16.01.08, 14:47
      i tak ci nic nie pomoze bo brzydka jestes :P
      • oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 22.01.08, 13:14
        hehe :)bardzo się ciesze z tego powodu
    • Gość: kasia Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.08, 21:13
      Spróbuj z pomarańczem. Wydobędzie kolor tęczówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka