oodareczkaoo 02.04.07, 13:18 Nie wiem jak się malować aby podkreślić swój typ urody Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 17:55 jak dla mnie to powinnaś uzywać brązu w każdym odcieniu, ale najlepszy był by chyba cappucino...a tak odbiegne od tematu to jak sie nazywa kolor jaki masz na wlosach, chyba ze to naturalny?bo jest naprawde super:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 18:00 zapomnialam do dać ze te kolory mają być opalizujace! a oprócz tego to podklad roswietlajacy+ blyszczyk w naturalnych kolorach i bedzie super:)aaa i jeszcze złote, miedziane i wszystkie najmodniejsze kolory bede super wygladac do błekitnych oczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: angelsik Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:11 wlasnie co to masz za kolor wlosow??? widze ze chyba jednak sa farbowane. prosilabym o nazwe farby i num odcienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: angelsik Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:14 bardzo ladnie ci w zwiazanych wloskach.Lepiej niz w rozpuszczonych moim zdaniem. a co do makijazu, to ja na twoim miejscu uzylabym podkladu jakiegos lekkiego, lekko rozu na policzki(braz opalizujacy), brązowo-zlote cienie, i brazowa maskare.Blyszczyk na usta i gotowe. Jak ktos ladny to nie ma co buzki ukrwac pod ciezkim makijazem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 19:55 dzieki dziewczyny :) kolor jest naturalny kiedyś malowałam złotym brązem garniera (jak schodziła farba to włosy były rudawe co mi się nie podobało) moje włosy zimą są ciemniejsze a w lecie dopiero takie jak na zdjęciach oczy mam szare takie a nie błękitne teraz mam lekką trwałą na dużych wałkach Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 02.04.07, 20:48 Ostatnio widziałam dziewczyne która miała niebieskie oczy pomalowane na soczystą zieleń i to jej bardzo podkreślało kolor tęczówek. Chciałabym aby u mnie efekt był podobny. Hm dlatego nie jestem przekonana do końca z brązami <zresztą nie mam wogle ubrań w tym kolorze> Chociaż najwięcej cieni jakie posiadam są w tych barwach. Poprostu są takie bezpieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 08:56 Może Pani Iwonka coś poradzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zielono-mi Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.chello.pl 15.05.07, 23:50 Jeżeli nie boisz się zieleni, a wydaje mi się, że byłoby Ci w niej ładnie, zajrzyj sobie na tę stronkę - akurat piszą o wiosennych makijażach, co więcej - to będzie w modzie tego lata !! blog.rimmel.info/news/view/1015 Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 16.05.07, 09:01 dzieki dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 15:59 ja i tak bede sie uppierac przy brazach...i złocie:Dwydaje mi sie ze zielony nie bedzie dobry, ale to twoj wybór...a to ze nie maasz ubran w tym kolorze to jeszcze lepij ja lubie takie ie pasujace zestawinia, ale nie wiem jak ty:)ale jak nie lubisz takich kolorow to ja bym zostala przy zwyklych opalizujacych cieniach jak np. beż, jasny roz i kosc sloniowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 17:43 wiem że zielony może nie być odpowiednim kolorem chociaż sama nie wiem musze sprobowac jeszcze :) podkreślam że tamta dziewczyna miała niebieskie oczy a ja szaro-zielone dzisiaj malowałam się na różne kolory żeby sprawdzic jak wyglądam i spodobał mi się makijaż śliwkowy, morelowy, turkusowy , jasno różowy, grafitowy, łososiowy, morski błękit, beżowo -brązowy Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia161 Re: Jak mam się malować ? foto 03.04.07, 21:13 ja mam Cimno brazowe oczy, w kolorze czekolady gorzkiej, ale uwielbiam te kolory jak śliwkowy, jasno rozowy, grafitowy, bezowo brazowy i wlasnie te goraco polecam:)ja nie lubiue takich kolorow na oczach jak turkusowy i zielony bo nie czuje sie w nich dobrze, ale jezeli ty yak to maluj sie !!bo grunt to dobrze sie czuc w tym:D Odpowiedz Link Zgłoś
grazynafaberlic Re: Jak mam się malować ? foto 08.04.07, 17:59 twoj kolor to roz bardzo ladnie bedzie sie komponowal z kolorem oczu troszke perele brazujacych czarna kredka rozowy blyszczyk i lsnisz Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 09.04.07, 18:41 :) dzieki może jakies jeszcze propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielonooka Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:00 a błękitny? myślę, że pasowałby też nieźle... albo jakieś przydymione szarości? a tak wogóle - śliczne włosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 01.05.07, 14:55 Dzieki owszem maluje się czasami na blękitno a co do szarości to myśle że makijaż w tym kolorze musi być zrobiony bardzo dokładnie czasami próbuje lecz nie wiem czy mi dobrze wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jak mam się malować ? foto 01.05.07, 22:55 No co Wy ? Ja mam zielone oczy i maluję się na absolutnie wszystkie możliwe kolory i zawsze wygląda to świetnie. Nie zamykajcie się w brązach li i tylko, skoro naprawdę można ładnie zaszaleć. I nie chodzi mi o robienie z siebie papugi, zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misia Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:48 Mam podobne włosy (chodzi o kolor) no moze ciut ciemniejsze:) i oczy brązowe ale ostatnio lubie sobie zaszalec z błękitem własnie na oczach i na policzki cos w rózu (ale delikatnie). Na codzien jednak niesmiertelne brązy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wredna Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.knc.pl 16.01.08, 14:47 i tak ci nic nie pomoze bo brzydka jestes :P Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Jak mam się malować ? foto 22.01.08, 13:14 hehe :)bardzo się ciesze z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Jak mam się malować ? foto IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.08, 21:13 Spróbuj z pomarańczem. Wydobędzie kolor tęczówki. Odpowiedz Link Zgłoś