bijatyka 01.09.10, 14:27 Moglibyście na dziś wieczór, założyć jakieś wesołe wątki, żeby było "cieplej" ? Mogą być rozrywkowe, z muzyczką. Albo jakieś mordobicia forumowe. Hmm ? Co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:29 Próbuje coś wymyślić, ale że kłuje mnie pod żebrami z prawej strony to mi się słabo myśli. Jak przestanie to spróbuję znów.:> Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:32 Pomyśl, kochana, pomyśl... Tylko nie zakładaj wątku o kłuciu ! Możesz na przykład zrzucić na kogoś winę za to kłucie i się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:34 A byłoby na kogo. Z imienia nie wymienię. Szkoda śliny.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:40 mogę wszystkich rozgrzać uczuciem do Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:44 Wiarus, Ty byś rozgrzał forum, jakbyś nagle do jakiejś innej cholewy wysmalił ! To byłby news ! Wiadomości po privach by poleciały, że hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:45 No i menka może by stała się zazdrosna ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:53 Załóż wątek: "menka, rzucam Cię" ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:54 Nie pomyl się i nie napisz "menka, rzucam się" ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:15 bijatyka napisała: > Załóż wątek: "menka, rzucam Cię" ! ;) Zamieniam się w norkę.:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:28 też uważam,że bijatyka jest niepoważna;) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:35 Watroba albo zoladek. Silimarol i raphacholin i goraca herbata bez cukru:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:38 Żołądek na pewno nie. Wątroba? Hmm ja obstawiam stres. Nerwoból. Wątroby nie brałam pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:42 herbata imbirowa, rozgrzewa organy wewnętrzne, możliwe że masz osłabioną wątrobe i śledzionę... a jak okrężnica? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:50 Hahahha spokojnie, ma się dobrze.:D Czemu nie nerwoból a wątroba, śledziona czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Mam prośbę... 01.09.10, 18:36 nie wiem :) tak strzeliłam a serio to zimne i kwaśne potrawy osłabiają wątrobę, dlatego może boleć, jadasz ciepłe posiłki? szczególnie w chłodne dni? a co to ten nerwoból? z czego on się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 19:40 Tak. Zdecydowanie ciepłe. A nerwoból.. stres. Zawsze stres.;) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:56 ale kluje czy ciagnie? jak nacisniesz to boli? jestes spuchnieta z tej strony? Jesli odpowiedz brzmi tak na ktores z pytan to watroba:) rapacholin i przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:15 Nie. Nic nie spuchło, nic nie boli przy nacisku. Dlatego obstawiam nerwoból. Bo kłuje w jednym punkcie, a wątroba chyba daje znać o sobie ciut bardziej przestrzennie.;0 Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Mam prośbę... 01.09.10, 17:27 to kolka, wez nospe. odezwij sie do mnie na gg, bo stracilam dziwnie twoj numer:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Mam prośbę... 01.09.10, 18:58 mam na biurku przed sobą takiego manekina z otwartym brzuchem i on ma wątrobę po prawej stronie a po lewej takie coś jasnobrązowe (czustka musi) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 19:43 Dziwne rzeczy masz na biurku.:D Ja cały czas uparłam się na ten nerwoból.No albo kolka, jak rzekła margie. Wątrobę mam chyba zdrowa. Dbam o się.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:30 tak, ale tylko oryginalnie i z przytupem, żeby śmiechu dużo było. no... żeby się coś działo w te mrozy ! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:51 bijatyka napisała: > tak, ale tylko oryginalnie i z przytupem, żeby śmiechu dużo było. no... żeby si > ę > coś działo w te mrozy ! Będziemy wstawiać zdjęcia swoich opalonych w tropikach tyłów dolnych. O! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:02 bijatyka napisała: > Bardzo dobry pomysł ! Czy jako właściciel tego pomysłu mam prawo do wyznaczenia pierwszego wrzucacza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:08 Możesz, ale najpierw dałbyś znać laikom, jak się to robi. Widzę, że niektórzy korzystają z jakichś tiny, sriny. Gdzie można bezkarnie dodawać obrazki ? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:44 bijatyka napisała: > Możesz, ale najpierw dałbyś znać laikom, jak się to robi. Widzę, że niektórzy > korzystają z jakichś tiny, sriny. Gdzie można bezkarnie dodawać obrazki ? Przyznam że nie wiem - ja tam foty na własny serwer wrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:35 łeeee i znowu o dupach (_._) (_._) dupy tu, dupy tam ...;p Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:37 Latem jak leciało o cyckach, to się skończyć nie chciało ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:36 No ale to w takim razie: seks w strojach ludowych, albo seks w samolocie, albo seks we wsi. Coś szczególnego musi w tym być ! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:49 to moze najdziwniejsze miejsca i najsmieszniejsze sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:39 Właśnie miałam napisać, że liczę na Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mam prośbę... 01.09.10, 14:42 ostatnio brak Mi weny :( nie wiem czy na siłę wyjdzie coś fajnego... ale się postaram ;] Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: najlepiej to... 01.09.10, 15:10 zorganizować forumową saunę na te mrozy :P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: zorganizować forumową saunę na te mrozy 01.09.10, 19:07 No, pojechałaś po ostrzu finki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Muszę juz lecieć, ale... 01.09.10, 15:19 jak się zaloguję wieczorem, to ma być tu jedna wielka beczka śmiechu (wspominałam, że mogą też być rozruchy) i inne atrakcje, konkursy, audiotele itp ! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:23 Jako ze śniegu ci u nas dostatek (nie tego "śniegu" matołki, cóżeście myślały) proponuje lepienie bałwana i napierdzielanie śnieżkami. Hardkorowcy moga mrozić szampana i piwo w zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:28 Dzisiaj już mogę zakładać wątki kipiące szczęściem. Wczoraj, gdybyś ktoś dał mi do ręki pistolet strzeliłabym sobie bez wahania w łeb. Przeżyłam najgorszy ból w swoim życiu. Zasłabłam tak bolało. Brrr... Dzisiaj jestem mega szczęśliwym człowiekiem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
lavera5 Re: Mam prośbę... 01.09.10, 15:37 moja droga, jak chcesz porządnej zadymy z przytupem setek dziewuch, to zarejestruj się na wizazu, załóż jakiś tam watem na Intymnym i gwarantuje, że będzie się działo, oj będzie ;) Tylko nie zapomnij podać tu linka, co by poczytać można by było Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mam prośbę... 01.09.10, 17:05 ja mam baaardzo ciepło, pięęęęęęęęęęęekne słońce, a wy się męczcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Mam prośbę... 01.09.10, 19:37 Zawsze ale to zawsze poprawia mi sie humor kiedy ogladam rosyjskie bajki animowane. Muzyka jest swietna, nie wspominajac o humorze. Czy spodoba Ci sie rosyjska wersja Kubusia Puchatka, spiewajacego lekko zapitym glosem ? www.youtube.com/watch?v=sqdiEUp6s4E&feature=related Trzy odcinki... Napisz czy sie podoba to podesle reszte... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Mam prośbę... 01.09.10, 19:47 Moze cos zrozumiesz po rosyjsku. Nie bede glowy zawracac. Ale na dobranoc jeszcze jeden boski odcinek - Bracia Kolobki robiacy kluski.. Te pingwiny na koniec...palce lizac... www.youtube.com/watch?v=KgY3Z8iG8Ns&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś